Dnevni horoskop za 15.01.2016.

0

Ovan

OvanU porodičnim odnosima doći će do nesporazuma koji ćete, pokušavajući ga riješiti, sav teret morati podnijeti sami. Finansijska situacija iziskuje oprez. Ne podliježite kupovini olako i ne zaboravite da će računi doći na naplatu. Ako se morate posvetiti učenju ili intelektualnim aktivnostima, osigurajte sebi potreban mir i tišinu.

 

Bik

BikOsjetićete želju za promjenom i poboljšanjem kvaliteta života. Budući da niste sramežljivi, komunikacija sa suprotnim polom biće otvorena pa možete očekivati pozitivne promjene na ljubavnom planu. Finansijskom situacijom nećete se moći pohvaliti, što ne znači da novca neće biti, ali će situacije nalagati oprez.

 

Blizanci

BlizanciIako će vam zdravlje biti pomalo osjetljivo, neki od vas preuveličavaće i najmanje tegobe. Ne odbacujte savjete dobronamjernih ljudi, imaćete od toga dosta koristi. Za puni ljubavni uspjeh biće nužno da date do znanja šta tačno želite i očekujete. Igrajte otvorenih karata i recite partneru kako zamišljate vašu budućnost.

 

Rak

RakPred vama je dan pojačane komunikacije i druženja, a učvrstićete i prijateljske ili ljubavne spone. Sve će vam polaziti za rukom. Nećete se trebati previše truditi da biste se istaknuli ili da bi autoriteti primijetili koliko vrijedite. Finansijska situacija će biti povoljna pa ćete razmišljati i o kupovini nečeg vrednijeg.

 

Lav

LavAko odlučite da u svom životu nešto promijenite, intuicija vas neće prevariti. Budite sigurni da će odluke koje ćete donijeti biti ispravne, čak i dugoročno gledajući. Sve dosad spomenuto odnosiće se podjednako i na vaš emotivni i na poslovni život. S nekim svojim starim navikama raskinućete bez većih napora.

 

Djevica

DjevicaU vašoj ljubavnoj vezi vladaće neizvjesnost s kojom ćete se teško nositi pa će biti potrebno mnogo samokontrole kako ne biste planuli i partneru uputili koju težu riječ. Kontrolišite se kako na ljubavnom planu tako i na poslovnom, jer od kolege od kojeg ste to najmanje očekivali možete doživjeti provokaciju.

 

Vaga

VagaOčekivaćete od partnera da vam priča o bezgraničnoj ljubavi, a nećete biti svjesni da su vaši prohtjevi pomalo zamorni. Drugu stranu ćete nervirati svojom neodlučnošću. Od njega ćete često tražiti pomoć, zanemarujući njegove radne obaveze, misleći kako bi on trebao sve svoje vrijeme posvetiti vama.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan je pogodan za ljubavne i društvene kontakte pa će rijetki ostajati kod kuće. Pratićete i prisustvovaćete gradskim događajima, često mijenjati mjesta i kontaktirati različite ljude. U ljubavi ćete biti željni dokazivanja i pustolovina. Zračićete šarmom, partner i vi disaćete kao jedno i uživati u nezaboravnim trenucima.

 

Strijelac

StrijelacMoguće su nesuglasice s ljubavnim partnerom i to u vezi novca. Ipak, nemojte biti sigurni da vaš partner nije u pravu. Olako ćete trošiti pa je bolje da pripazite. Pribjegavaćete liniji manjeg otpora, izvlačiti se od obaveza i ono što možete učiniti odmah odgađati za sutra. Ako ste odnedavno u vezi, dobićete lijep kompliment.

 

Jarac

JaracTokom cijelog dana bićete dobro raspoloženi, a u društvu vaše porodice, kao i u krugu prijatelja, jednostavno ćete blistati. Pratiće vas osjećaj da su svi problemi koji vas inače opterećuju nestali i da su smijeh i radost nastanili vaše srce. Ipak pripazite, od nekoga s kime ste bliski mogli biste doživjeti neku neugodnost.

 

Vodolija

VodolijaUmor i zasićenje poslom i radnom sredinom rezultovaće vašom smanjenom pronicljivošću i objektivnošću. Ne oklijevajte podijeliti probleme s bližnjima, naročito ako želite njihovu podršku. Ako upoznate novog poslovnog saradnika ili stranku, obostrana simpatija rodiće se na prvi pogled. Mogli biste razmijeniti telefonske brojeve.

 

Ribe

RibeDoživite li nesporazum s ukućanima ili ljubavnim partnerom, nemojte se previše nervirati, jer se ništa ozbiljnije neće iz toga izroditi. Svojim optimizmom sve ćete preokrenuti na šalu pa će i osobe iz vaše sredine shvatiti kako ti sukobi nisu vrijedni da bi se na njih trošila dragocjena energija. Poznanstvo s osobom suprotnog pola osvježiće vam dan.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info