Dnevni horoskop za 11.01.2016.

0

Ovan

OvanVaš finansijski uspjeh u zadnje vrijeme mogao bi vam se učiniti predobrim da bi bio istinit. Dobićete podsticaj za još jedan korak naprijed. Budite zadovoljni sobom. Ako sve to izvuče i neke nesigurnosti iz dubine vaše duše, nemojte se plašiti. To je samo prolazna faza. Dobro je razdoblje za ulaganje novca.

 

Bik

BikBudite strpljiviji kada budete rješavali porodična pitanja, a na poslu tolerantni i savjesni. Bračni odnosi proći će kratkotrajnu krizu. Nećete biti skloni ustupcima i time ćete dodatno zakomplikovati odnos. Ne podgrijavajte svađu ciničnim primjedbama.

 

Blizanci

BlizanciUživaćete u svakodnevnoj komunikaciji, a poslovima ćete pristupati s entuzijazmom. Novi zadaci i obaveze predstavljaće vam zanimljiv izazov. Ako se pripremate za ispit ili izlaganje, pridržavajte se planova i fokusirajte se na cilj. Priuštite voljenoj osobi mali poklon kao znak ljubavi ili zahvalnosti.

 

Rak

RakSve vaše veze i odnosi s drugima biće topli i puni podrške. Danas je odličan dan za privatne odnose s drugima. Ako danas ulazite u neke nove odnose, biće vrlo uspješni i dugotrajni. Budite otvoreni i iskreni i nemojte se plašiti da kažete svoje mišljenje. Vidjećete da i drugi dijele vaše mišljenje.

 

Lav

LavOtežano ćete uspostavljati ravnotežu između posla i ljubavi. Ma koliko se trudili ostati po strani nekih zbivanja, neće vam poći za rukom. Izmicaće vam puno zadovoljstvo na oba područja. Nemojte se hvatati u koštac s osobama koje razmišljaju drugačije od vas – nepotrebno ćete se iznervirati.

 

Djevica

DjevicaSumnjičavost vas sprečava da se prepustite novoj ljubavnoj vezi. Oprez je u svemu dobrodošao, ali nemojte pretjerivati. Prepustite se trenutku i uživajte. Osjećaj odgovornosti tjeraće vas na akciju, ali će vam se činiti da ne postižete željene rezultate. Ipak, šefova pohvala pokazaće da vaš trud drugi itekako primjećuju.

 

Vaga

VagaKoristite svoja iskustva i zrelost, a slabosti posmatrajte kao priliku da poradite na njima. Ako želite da uspijete i pokažete šta znate, moraćete se hrabrije upustiti u rizične situacije, što vama i nije naročit problem. U centru vašeg zanimanja biće ljubav, posebno ako ste se tek zaljubili.

 

Škorpija

ŠkorpijaNećete moći izbjeći složene poslovne zadatke koje će vam namijeniti nadređeni. Nemojte prigovarati, jer možda dobijete priliku da pokažete šta znate i umijete. Bićete sami krivi za svađe i prepirke s partnerom koje bi mogle kulminirati predveče. Najbolji lijek za neraspoloženje biće omiljene aktivnosti, čitanje i muzika.

 

Strijelac

StrijelacNe gubite dragocjeno vrijeme na sporedne stvari i ne ostavljajte ništa za poslednji trenutak. Neka vaša marljivost i sposobnost koncentracije dođu do izražaja. Najviše uspjeha imaće oni koji se bave medijima, pismenim i govornim vještinama. Odgovaraće vam društvo mladih i veselih ljudi, jer će oni najbolje moći pratiti vaš ritam.

 

Jarac

JaracNemojte biti neaktivni. Sve što vam se do sada činilo nepremostivo, moglo bi se početi ostvarivati. Zarade su vam sve veće. Verbalne sposobnosti su vam istaknute pa ih iskoristite za konstruktivan razgovor s partnerom. Ako slobodne trenutke provedete u veselom društvu i na različitim mjestima, naoružaćete se pozitivnom energijom.

 

Vodolija

VodolijaManje prepreke i kašnjenja su moguća, ali bez većih posljedica. Dolazićete do rješenja i nametati svoje ideje. Unesite u svoj posao više kreativnog duha, pokažite se u punom svjetlu. Ne oklijevajte s namjerom da riješite ljubavne probleme, posebno ako je u pitanju mali nesporazum. Tvrdoglavom šutnjom nećete daleko dogurati.

 

Ribe

RibeRazmišljaćete o poboljšanju novčane situacije, ali ne upuštajte se u veća ulaganja. Razvoj ljubavne veze odvija se otežano, jer partnera sputavate nepovjerenjem. Velika oemocionalna previranja mogla bi vas natjerati na donošenje ishitrenih i radikalnih odluka. Zaustavite se na vrijeme, jer ništa nije krenulo po zlu da trebate baš tako reagovati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info