5 trendi načina da nosite helanke ove zime

0

Do sada ste vjerovatno naučili da helanke nisu samo za trening ili opuštenu, kućnu varijantu. Osim što su udobne, one mogu biti i veoma moderan odjevni komad uz koji ćete izgledati privlačno pa čak i elegantno. Evo i kako ih možete kombinovati ove sezone.

Opuštena varijanta za svaki dan


Crne helanke jednostavno se kombinuju sa gotovo svim komadima odjeće. Odlično ćete izgledati ukoliko ih uparite sa bijelim džemperom ili debljom majicom sa rol kragnom. One “idu” i na gležnjerice, koje u ovoj kombinaciji možete nositi u zavisnosti od vremenskih prilika. Ova kombinacija odličan je izbor za obavljanje svakodnevnih obaveza, ali i za popodnevnu kafu sa prijateljicama.

Za ženu koja zna šta želi

 Bez obzira da li su helanke one najobičnije crne ili sa ponekim kožnim detaljem, za super “opasan“ izgled dodajte kožnu jaknu. Nabacite nakit u slojevima i torbicu ukrašenu nitnama i spremni ste za noćni izlazak u grad.

Topla kombinacija za nedjeljno popodne

 Helanke odlično izgledaju i kada ih obučete ispod suknje ili haljine. Plus, praktična su zamjena za neudobne najlonke, mnogo su toplije te će dodatno utegnuti vaše tijelo. Uparite ih sa pletenom haljinom kako biste dobili savršenu kombinaciju za opušteni poslovni sastanak, odlazak na kafu sa prijateljicama ili nedjeljni ručak sa porodicom.

Iskoristite toplo popodne

 Teško da je nešto udobnije od kašmira. Izaberite najtopliji i najmekaniji džemper koji ćete kombinovati sa helankama. Bilo da putujete, idete u šetnju ili kupovinu, vašem stajlingu dodajte odgovarajuću maramu, naočale i malo veću torbu i spremni ste za sve prilike.

Utoplite se za večernju šetnju


Helanke su idealan komad odjeće, jer se tako savršeno “uklapaju” u vaše omiljene čizme. Kombinujte ih sa dužom majicom ili bluzom te cjelokupnom stajlingu dodajte klasični kaput, duži ili kraći (u zavisnosti od vašeg ukusa). Pletena kapa, rukavice i šal dodatno će upotpuniti ovu kombinaciju, ali i pomoći da vam bude dovoljno toplo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info