Dnevni horoskop za 05.01.2016.

0

Ovan

OvanOni koji su tek ušli u ljubavnu vezu, mnogo će očekivati od druge strane, pri čemu mogu biti i naporni. Nedostajaće vam spontanosti iz straha da ne uradite nešto pogrešno. Opustite se, planetarna podrška vodi vas u dobrom pravcu. Manji zastoji i prepreke obilježje su samo današnjeg dana.

 

Bik

BikMogli bi se aktivirati stari, nerješavani problemi. Ako budete dovoljno strpljivi, većih šteta neće biti. U nekim naumima nećete imati roditeljsku podršku, ali zato će ljubavni partner držati vašu stranu. Odgovaraće vam udaljavanje od svakodnevnice, ali baš danas ćete biti izloženi povećanom zanimanju okoline.

 

Blizanci

BlizanciNemojte se previše oslanjati na partnerovu pomoć. Većina će obaveza biti na vama pa ćete se osjećati iscrpljeno. Radićete mnogo i na poslu, ali nemojte očajavati ako rezultati nisu odmah vidljivi. Oni koji su iznad vas dobro vide vaš trud i zalaganje. Ljubavni život bio bi bolji kad biste manje cjepidlačili.

 

Rak

RakVaša spontanost privlačiće pažnju pa ćete biti pozvani na društvena i kulturna okupljanja. Što se tiče ljubavi, sve što ste propustili sada imate priliku nadoknaditi. Rakovi u braku razriješiće dileme s partnerom i shvatiti koliko su potrebni jedno drugome. Samcima se povećavaju šanse kod simpatije.

 

Lav

LavMnogo toga radićete na svoj način i pri tome ignorisati mišljenje drugih. Drugima ćete previše prigovarati. Zato se nemojte čuditi ako kod kolega pokrenete lavinu negodovanja. Partner će vam zamjeriti zbog nepopustljivih stavova i uzalud će se truditi da vam “otvori oči”. Čak i ako znate da je u pravu, tjeraćete inat.

 

Djevica

DjevicaZbog poslovnih i drugih obaveza premalo komunicirate s partnerom. Neka barem ovo veče bude vrijeme za nježnost i romantiku. Imaćete dovoljno energije i motivacije za borbu s problemima i ispunjenje zacrtanih ciljeva. Aktiviraće se vaš intelektualni duh, potreba za učenjem i čitanjem. Vozači bi mogli imati kvar na automobilu.

 

Vaga

VagaDanas biste mogli imati problema s dvije različite strane, u sebi podjednake snage, koje će vas samo rastezati poput žvakaće iz djetinjstva. Moraćete napraviti određena prilagođavanja kako biste ispunili sve svoje dužnosti i odgovornosti na vrijeme. Bliska osoba danas će vam smetati u ispunjavanju tih dužnosti.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete vedrog i vrckavog duha. Znaćete svakoga oraspoložiti, a nekima ćete dati mudar savjet. Očvrsnućete i bolje se snalaziti u problemima. Dobar je trenutak da se nametnete u poslovnoj sredini, a nije isključeno da se zbližite sa osobom koju površno poznajete. U večernjim satima s nekim ćete voditi razgovor o novcu, odnosno dugu.

 

Strijelac

StrijelacMoraćete uložiti velik napor da obaveze privedete kraju. Odnos sa šefovima biće poljuljan zbog pomanjkanja zajedničkih interesa. Ni na ljubavnom planu neće ići onako kako biste htjeli. Vodićete rasprave s partnerom pokušavajući ga uvjeriti da u nečemu griješi. Ipak, negdje u dubini sebe znaćete da je druga strana ipak u pravu.

 

Jarac

JaracŠarmom i ugodnim nastupom dolazićete do potrebnih informacija i ostvarivati nove kontakte. Spontano i bez mnogo razmišljanja sklapaćete poznanstva i prihvatati pozive za izlaske. Iako niste u stabilnom ljubavnom razdoblju, uspjećete napraviti veliki pomak prema naprijed i unaprijediti odnos s partnerom.

 

Vodolija

VodolijaPozitivni poslovni zaokreti mogli bi vas uljuljkati i učiniti neopreznima. Kriza još uvijek postoji, kao i osobe koje vas mogu ometati na putu napretka. U ljubavi ćete poželjeti malo predvidivosti i emocionalne stabilnosti. Međutim, partner neće pratiti vaš ritam već će vas umarati temama za koje nećete pokazivati ni najmanji interes.

 

Ribe

RibeBićete prihvaćeni u svakom društvu. Više ćete se kretati i posjećivati razna kulturna događanja. Ako vaša simpatija živi u inostranstvu, mogla bi vam predložiti susret koji će biti veoma uzbudljiv. Iako će vas planete podsticati na ispunjenje, kroz druženje i večernje izlaske, duboko u sebi bićete svjesni da najviše uživate kada ste sami.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info