Zimska obuća: 6 modela koji su hit ove sezone!

0

Sigurno ste čuli milion puta do sada kako “zima kreće od stopala”. Upravo zbog toga veoma je mudro investirati u dobru obuću, a sljedećih šest modela (osim što su hit ove zime) uvijek su moderni, privlačni i popularni.

Čizme preko koljena

Čizme preko koljena poboljšaće svaki stajling – od suknje i hulahopki do helanki i džempera. Ukoliko vodite dovoljno računa o njima, one će trajati godinama. Možete ih nositi u skoro svim prilikama.

Gležnjerice

One su zaista idealne, jer ih možete nositi tokom cijele godine (naravno, u zavisnosti od vremenskih prilika). Nemojte štediti na njima, jer su i više nego isplative, a možete ih kombinovati (bukvalno) sa svim drugim komadima garderobe.

Gumene čizme

Idealne za kišu i snijeg (pogotovo što u takvim vremenskim uslovima ne možete nositi obuću od antilopa). One možda i nisu za večernje izlaske, ali su toliko praktične da ćete ih obožavati.

Gležnjerice na špic

Zbog njih će svaka kombinacija izgledati elegantnije i sofisticiranije. Možete ih nositi u svim prilikama, a ekstra popularni su modeli sa metalnim špicem.

Visoke čizme

One obično sežu tik ispod koljena, a veoma su praktične i popularne. Kada je riječ o kombinacijama, najidealnije ih je nositi na farmerice ili pantalone, ali nećete pogriješiti ni ako ih uparite sa zimskom suknjom ili haljinom.

Gležnjerice na štiklu

Za noć u gradu, fensi večeru ili bilo koju drugu situaciju u kojoj želite da izgledate odlično, gležnjerice na štiklu odličan su izbor. Iako se ne preporučuju za dane u kojima puno hodate, niko ne može reći da ne izgledaju fantastično. A, s obzirom da u njima nećete hodati mnogo (kao u drugim modelima obuće) one vam mogu veoma drugo trajati. S čim ih kombinovati? S čim vam duša poželi!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info