Dnevni horoskop za 28.12.2015.

0

Ovan

OvanOsvajaćete izgledom, rječitošću i uživati u simpatijama okoline. S lakoćom ćete komunicirati sa strancima, pripadnicima suprotnog pola ili sa osobama koje ste tek upoznali. Ljubavni život biće prepun strastvenih zagrljaja i izljeva nježnosti, ali i planova vezanih za zajedničku budućnost.

 

Bik

BikNovi poslovni izazovi zaokupiće vas u priličnoj mjeri, a karijera i posao izložiti povećanim pritiscima. Ništa manje zahtjevna neće biti ni ljubavna svakodnevnica. Partner će biti pun kritika na račun vašeg ponašanja ili će vam zamjeriti otresito ponašanje prema njegovim roditeljima. Ne dopustite da rasprava preraste u svađu.

 

Blizanci

BlizanciOčekuju vas poruke ili telefonski pozivi putem kojih će se pojedinci raspitivati kako ste. S nekima od njih mogli biste se naći na kafi i dobro ispričati. Ako vam predstoji razgovor s poslovnim partnerom ili rješavanje poslovnog problema, diplomatskim pristupom postićete dobre rezultate. Veče posvetite hobijima.

 

Rak

RakMotivisani ste i učinkoviti. Nadređeni će znati cijeniti vašu predanost radu, tačnost i posvećenost. Radni sati proteći će u atmosferi timskog rada, konstruktivnih prijedloga, ali i smijeha i zanimljivih razgovora. Mogli biste se zbližiti s osobom koju potajno priželjkujete ili se pomiriti s partnerom i naći snage za nove početke.

 

Lav

LavZnaćete šta želite i u kom pravcu nastaviti dalje. Sve što vam se do sada činilo nejasno, dobiće svoj smisao i oblik. Zaljubljeni će željno iščekivati simpatijin telefonski poziv, a kad se on i dogodi, brzo ćete se dogovoriti za izlazak.

 

Djevica

DjevicaPapirologija koja se tiče finansija, da li ličnih ili vašeg šefa, zahtevaće danas vašu punu pažnju i veći dio dana. To ne mora da znači da je u pitanju nešto loše. Naprotiv, to samo znači da pažljivim planiranjem i vođenjem budžeta možete da izvučete najviše iz nastale situacije.

 

Vaga

VagaDogovaraćete se, s partnerom ili simpatijom, gdje provesti novogodišnje praznike, a nije isključeno da se odlučite za inostranstvo. Izvjestan je složen odnos s autoritetima. Ne ponavljajte stare greške i borite se protiv osjećaja manje vrijednosti.

 

Škorpija

ŠkorpijaJoš se niste pravo ni snašli od vikenda, a već ćete se naći u vrtlogu novih poslova i zaduženja. Ako saradnja i pomoć kolega izostanu, neće vam poći za rukom da se posvetite poslu u dovoljnoj mjeri. Ako ste nadređeni, imaćete neslaganja s podređenima, jer neko od njih ne obavlja posao kako treba.

 

Strijelac

StrijelacOštroumni ste pa će se sve odvijati u skladu s vašim željama. Bićete aktivni u komunikaciji. Svojim dobrim raspoloženjem zabavićete sve koji će se naći u vašoj blizini. Partner će biti raspoložen za razgovor, ali i za planove oko novogodišnjeg dočeka.

 

Jarac

JaracRasprave u ljubavnoj vezi čine vas mrzovoljnima pa to i drugi primjećuju. Pod naletom nervoze mogli biste davati neodmjerene izjave ili preduzimati nesmotrene akcije. U poslu će vam krenuti. Uticajni prijatelji ubrzaće rješavanje trgovačkih poslova povezujući vas s kupcima, dobavljačima ili ulagačima do kojih je teško doprijeti.

 

Vodolija

VodolijaNedostatak koncentracije mogao bi biti uzrok neugodnosti ili propusta, što će neke zlonamjerne osobe jedva dočekati. Ne dopustite da vas iko izbaci iz takta i oduprite se iskušenju da ulazite u rasprave. S nestrpljenjem ćete priželjkivati dolazak kući, jedva čekati da se smjestite u omiljeni kutak i uživate s najmilijima.

 

Ribe

RibeNećete dopustiti da vas razočarenja ili prepreke obeshrabre. Kada odredite ciljeve i prioritete, biće vam lakše. Imaćete premalo vremena za sve ono što želite obaviti i ono što drugi očekuju od vas. U večernjim satima biće vam prijeko potreban odmor, jer će vam prvi radni dan nakon vikenda prilično teško pasti.

 

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info