Dnevni horoskop za 20.12.2015.

0

Ovan

OvanBliska osoba neće štediti na kritikama koje će vam uputiti, ali to će vam pomoći da dođete do dubljih spoznaja o sebi i svom životu. Shvatićete šta morate učiniti ako želite da ostvarite cilj poslovne ili ljubavne prirode. Dan posvetite sebi, a ako ne možete drugačije, odvojite bar nekoliko sati koji će biti samo vaši.

 

Bik

BikDa biste se osjećali smireno, pobrinite se da vas barem danas niko ne ometa. Ne dopustite da vas drugi zapitkuju i zaviruju u vaš privatni život. Raspoloženje će vam biti promjenjivo. Izbjegavajte večernja okupljanja, a naročito izlaske na bučna mjesta. Više će vam odgovarati intimno druženje s partnerom.

 

Blizanci

BlizanciBićete sigurni u sebe i vješto koristiti svoj šarm. Poći će vam za rukom da izbacite iz misli sjećanja na neke neugodne osobe ili situacije. U tome će vam od najveće pomoći biti veseli prijatelji i njihovi savjeti. Član partnerove rodbine iznenadiće vas lijepim gestom ili će vas pozvati na ručak. Stavite do znanja da cijenite uloženi napor.

 

Rak

RakPosvetite koji trenutak sebi i razmislite šta zaista želite. Ne trudite se da pod svaku cijenu zadovoljite tuđa očekivanja. Napetost u ljubavnoj vezi dosegnuće vrhunac. Nećete priznavati polovična rješenja pa će vašim postupcima dominirati ljutnja i brzopletost. Partner će vam prigovoriti da vidite samo njegove greške, a svoje ne.

 

Lav

LavNepogrešivo ćete znati šta reći i kako se postaviti u nekoj situaciji. Zračićete smirenošću pa će se ljudi intuitivno zadržavati u vašoj blizini. Večernji izlazak ili zabava proteći će u ugodnoj atmosferi. Upoznaćete osobu koja će vam postati prijatelj, ali nije isključeno da poslije buknu i iskre strasti.

 

Djevica

DjevicaPrionućete na rješavanje odnosa i situacija koje ste izbjegavali. S ukućanima biste mogli razgovarati o podjeli imovine ili o skorašnjim akcijama vezanim za renoviranje stana. Kretanje i fizička aktivnost biće više nego preporučljivi. Čak i ako vremenske prilike ne budu bile idealne, šetnja će vam itekako goditi.

 

Vaga

VagaNeriješeni ljubavni problemi podstaknuće vas da ozbiljnije razmislite o posljedicama svojih odluka. Svjesni ste da ste u nečemu brzopleto reagovali i sada biste rado ispravili grešku. Ako se radi o partneru, odnosno o prekidu veze, uradite sve da vratite izgubljeno povjerenje i uvjerite ga da ste pogriješili.

 

Škorpija

ŠkorpijaImaćete teškoća sa spavanjem, naročito ako ste noć prije nešto slavili s društvom. Odgovaraće vam izležavanje i dremuckanje. Zahtjevi partnera, djece ili roditelja neće vam ostaviti mnogo vremena za sebe, ali brzo ćete prihvatiti takvo stanje stvari. Napravite plan rada za predstojeću sedmicu, a pomozite i djeci da urade isto.

 

Strijelac

StrijelacMnogo će vam značiti saznanje da vas bližnji cijene i da su spremni na odricanja kako bi vam pomogli. Izlasci donose zanimljive susrete. Iskoristite nalet samopouzdanja i pristupite osobi koja vam se sviđa. Razgovor s njom otkriće vam da je vaš tip pa ćete spontano pronalaziti teme za razgovor.

 

Jarac

JaracPronađite vremena za odmor. Neka vam zdravlje bude na prvom mjestu pa ne zanemarujte važnost odmora i opuštanja. Ne trudite se da pod svaku cijenu uvjerite nekoga da promijeni svoje mišljenje. Budite tolerantniji prema onima koji drugačije razmišljaju, jer to nužno ne znači da nisu u pravu.

 

Vodolija

VodolijaVi inače volite samoću, a danas ćete posebno uživati u svojim trenucima. Ako vas prijatelji pozovu na druženje, najvjerovatnije ćete ih odbiti, možda će vas čak i iznervirati njihov poziv. Nemojte ulaziti u sukobe. Diplomatski odbijte sve pozive i posvetite se svom poslu. Jednom kad budete sami, sve ćete obaviti brzo i učinkovito!

 

Ribe

RibeDanas biste mogli mati neke nejasnoće oko finansijskih pitanja. Vjerovatno ćete morati provjeriti zadnje transakcije kako biste dobili uvid u tačan odliv s vašeg računa. Nije ništa strašno, samo morate imati kontrolu nad vlastitim novcem. Opustite se i potrudite se da više uživate, ako želite zadržati pored sebe osobu do koje vam je stalo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info