Dnevni horoskop za 19.12.2015.

0

Ovan

OvanIako u ljubavnoj vezi i dalje postoje problemi, oni su sve blaži i ne ugrožavaju vaš odnos. Ako između vas i partnera nešto zapne, brzo ćete to riješiti. Izbjegavajte neprijateljski raspoložene osobe, jer niste dužni podnositi nečije hirove. Ako se nađete s društvom, bićete u centru pažnje zbog vašeg šarma i zabavljačkog duha.

 

Bik

BikOsjećate unutrašnji nemir i dok ne osvijestite šta je uzrok, nećete se smiriti. Bikovi u dužim vezama osjećaće teret rutine, ali razmislite isplati li se upuštati u flert radi malo uzbuđenja sa strane. Pazite kako se ophodite prema prijateljima, jer ako iznevjerite nekoga, ta osoba bi mogla zbog povrijeđenosti širiti neistine o vama.

 

Blizanci

BlizanciPrivlačićete pažnju zbog vašeg izgleda. Mogli biste promijeniti način odijevanja ili frizuru i tako još više istaknuti ono što je na vama najljepše. Oporavićete se od ljubavnih briga, a vjera i samopouzdanje će vam se vratiti. Veliku podršku pronaći ćete u prijateljima, a ni vi im nećete ostati dužni ako im treba pomoć.

 

Rak

RakNaći ćete se u neopisivoj gužvi – možda očekujete goste pa užurbano spremate stan ili kuvate ručak. Partner će biti sklon istraživanju vaše prošlosti i prilično sumnjičav pa nećete ništa moći sakriti. Njegova nepovjerljivost biće posljedica prolazne nesigurnosti i osjećaja da gubi kontrolu u ljubavnim zbivanjima.

 

Lav

LavPutovanja i društvena okupljanja pružaju vam priliku za romantična zbivanja. Bićete simpatični i veseli pa će vam prilaziti osobe koje su i same takve. Ako imate djecu, troškovi koje ćete zbog njih imati biće prilično veliki, posebno ako se radi o instrukcijama iz nekoliko predmeta. Ipak, svjesni ste da ulažete u djetetovu budućnost.

 

Djevica

DjevicaSpremni ste za promjene. Motivacija će vam biti jaka i željećete mnogo toga preduzeti za vlastite interese i radi dobra bližnjih. U svemu ćete se snažno angažovati i pri tome imati velika očekivanja. Međutim, bićete osjetljivi, a na pojavu bilo kakvih problema ili nečijeg opiranja reagovaćete žešće nego što vam je to svojstveno.

 

Vaga

VagaSuočićete se s otežavajućim porodičnim okolnostima. Roditelji i stariji članovi rodbine trebaće vašu pomoć ili brigu pa ćete se u hodu morati prilagođavati nastalim situacijama. Osjetićete potrebu da dokučite dublje motive i potrebe osobe koja vam se sviđa ili otkrijete razloge njenog nepredvidljivog ponašanja prema vama.

 

Škorpija

ŠkorpijaProblemi i brige vama dragih ljudi biće razlog zbog kojeg ćete potiskivati svoje potrebe. Ne dopustite drugima da vrše na vas prevelik uticaj. Bićete skloni da im izađete ususret nauštrb svojih interesa i planova. Veče posvetite sebi: uživajte u toploj kupki, pogledajte dobar film ili čitajte knjigu.

 

Strijelac

StrijelacBićete prisutni na prijemima, zabavama i uopšteno mjestima javnog okupljanja. Uživaćete u malim iznenađenjima, razgovorima i susretima s prijateljima koji će pridonijeti dobrom raspoloženju. Mlađi će se nadati susretu sa simpatijom i velike su šanse da se to dogodi u večernjim satima.

 

Jarac

JaracAko se ne osjećate ugodno u ljubavnoj vezi, riješite dileme otvorenim razgovorom. Budite uporni čak i ako se partner izmotava ili izbjegava da vas pogleda u oči. Zadržite prisebnost u svom društvu – mogli biste čuti da vas neko od njih ogovara ili priča drugima nešto što ste mu povjerili. Ipak, barem ćete znati ko vam je prijatelje, a ko nije.

 

Vodolija

VodolijaOčekuje vas dan pun ugodnih događaja. Obnovićete kontakt s osobom s kojom ste bili u površnim odnosima, a koja bi vam mogla pomoći da napravite korak naprijed u karijeri ili obrazovanju. I u ljubavi je izgledna pojava novih osjećanja prema otprije poznatoj osobi.

 

Ribe

RibeNe kupujte stvari koje vam se cjenovno čine povoljne, jer ćete poslije shvatiti da je kvaliteta upitna. Ako vas muče brige, zaposlite se rutinskim aktivnostima. Obavite kupovinu, spremite ormare, slušajte omiljenu muziku. Veče je stvoreno za zabavu pa otiđite u bioskop, nađite se s prijateljima u kafiću ili organizujte večeru za manje društvo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info