Dnevni horoskop za 15.12.2015.

0

Ovan

OvanIznenadiće vas intenzitet ljubavnih zbivanja. Izađite u društvo, jer zahvaljujući prolasku Mjeseca vašim znakom bićete posebno šarmantni i privlačni. Svojim ponašanjem spretno ćete prikrivati unutrašnji nemir koji je tek prolazne prirode. Imaćete priliku sami kreirati uslove, nametnuti ritam djelovanja i pridobiti nekoga za svoje ciljeve.

 

Bik

BikUznemirenost i predosjećaji činiće vas nemirnima cijeli dan. Intuitivno ćete izbjegavati blizinu osoba za koje osjećate da šire negativnu energiju. Napeti porodični odnosi narušavaće vaš unutrašnji mir, što će vas prisiliti na radikalne rezove. Velike promjene kucaju na vrata, a neke vaše odluke samo ih još više ubrzavaju.

 

Blizanci

BlizanciKrasiće vas ljubaznost i dobronamjernost pa ćete biti omiljeni u svojoj okolini. Ugodni susreti i kontakti uljepšaće vam dan. Iz naizgled običnih situacija kriće se nove prilike pa će jednima dobro krenuti na poslovnom, a drugima na ljubavnom planu. Uvjerićete se da su vam ostvarenja nadohvat ruke i da je dovoljno samo malo truda.

 

Rak

RakDokažite da ste sposobni uraditi ono što se od vas očekuje. Nemojte se prepuštati tmurnim raspoloženjima i samosažaljenjima, a da prije toga ne date sve od sebe. Više samokontrole i promišljenosti olakšaće vam da održavate dobre odnose s ljudima. Odgodite obaveze koje mogu pričekati i usmjerite se na tekuće zadatke.

 

Lav

LavPodrška i dobre vijesti stići će iz udaljenih krajeva. Neki će promijeniti mjesto boravka, a mladi se osamostaliti ili s partnerom krenuti u podstanarstvo. Bićete jaki na riječima, djelovćete ozbiljno, a osoba do čijeg mišljenja držite ukazaće vam posebno povjerenje.

 

Djevica

DjevicaBićete spremniji na ustupke, a u emotivnim odnosima romantičniji i senzualniji. Snaga vaše ambicije i težnja ka uspjehu neće proći neprimjetno. Neko će prepoznati u vama osobu u koju vrijedi ulagati. Prilikom sređivanja kuće mogli biste naići na stare fotografije i albume koji će vas podsjetiti na dane djetinjstva.

 

Vaga

VagaPlanirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke – prebacite ih na neki drugi dan. Danas će biti istaknuta napetost i nerazumijevanje pa ćete se prije posvađati nego nešto dogovoriti. Pretjerana usmjerenost na poslovne obaveze i finansije onemogućava vam uvid u neke druge, za vas podjednako bitne situacije.

 

Škorpija

ŠkorpijaPripazite se zabuna i pogrešnih procjena u radu s ljudima i izmjeni informacija. Izaberite društvo osoba s kojima vam razgovor neće biti naporan. Osjetićete snažan poriv da napravite ono o čemu poslednjih dana intenzivno razmišljate. Bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, odlučno ćete napraviti prvi korak.

 

Strijelac

StrijelacZnaćete šta želite i kako do toga doći. Nećete dopustiti da bilo ko utiče na vaše odluke. Budite aktivni i u privatnom životu. Osobu koja vam se sviđa, iznenadite diskretnim poklonom ili maštovito osmišljenom večerom.

 

Jarac

JaracOdnosi s partnerom mogli bi malo “zahladiti”, posebno ako ćete isticati samo vlastite želje i potrebe. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje porodičnih problema, bez dubljeg zalaženja u nebitne detalje. Oprezno rukujte lomljivim predmetima i pazite da ne zaboravite bitne stvari. Budite oprezni pri plaćanju i podizanju gotovine.

 

Vodolija

VodolijaSlobodno vrijeme provedite u veselom društvu koje će vam pomoći da zaboravite na probleme. Odnosi s rođacima podstaknuće vas da promijenite način razmišljanja i neke planove. Mogli biste se udružiti i zajedničkim snagama nešto ostvariti. Moguća je povoljna prilika za kupovinu ili prodaju auta, mobilnog telefona ili računara.

 

Ribe

RibeVaše potrebe i troškovi biće iracionalni. Morate početi više štediti. Razmišljajte ozbiljnije o svojoj budućnosti i raspitajte se o novim metodama štednje i ulaganja. Skladna ljubav donijeće vam unutrašnji mir koji će omogućiti da se lakše fokusirate i na druge obaveze. Neće van nedostajati nježnosti i romantike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info