Dnevni horoskop za 14.12.2015.

0

Ovan

OvanNećete biti spremni na otvoreni razgovor s partnerom, iako će on to očekivati od vas. Ako priznate svoje pogreške, olakšaćete situaciju. Suzdržite se od burnih reakcija i istjerivanja pravde u poslovnom okruženju. Na kraju bi se tuđa krivica mogla prebaciti na vaša leđa. Pazite se povreda ili nezgodnih padova!

 

Bik

BikSvojim šarmom ćete privlačiti pažnju suprotnoga pola što će vam omogućiti sklapanje novih kontakata. Uživaćete u dugim razgovorima sa simpatijom i razmjeni nježnosti putem SMS poruka. Neke nedobronamjerne osobe uplešće se u vaš privatni život, ali ćete im veoma brzo pokazati gdje im je mjesto.

 

Blizanci

BlizanciBićete dosjetljivi i bistri, ali i naporni zbog prigovaranja i kritikovanja. Dan je odličan za finansijska poslovanja – ­obratite se bankama, osiguravajućim zavodima ili poreznim kancelarijama, jer će imati sluha za vaše potrebe. Ako tražite srodnu dušu, ovih dana upoznaćete nekog zanimljivog preko starih prijatelja.

 

Rak

RakBićete rastrzani između posla i prijateljstva. Energije vam neće nedostajati, ali trebaćete malo bolje organizovati vrijeme. Vaše loše raspoloženje odraziće se na vaš organizam ­- mogli biste osjećati umor ili patiti od glavobolje. Izbjegnite druženje s onim ljudima koje doživljavate dosadnima i napornima.

 

Lav

LavIako ćete nastojati sve poslove sami obaviti, uvjerićete se da će vam uz pomoć kolega sve ići brže i lakše. Više od posla i karijere okupiraće vas porodična problematika i ljubavna pitanja. Bićete zaljubljivi i romantični, a pri donošenju odluka oslanjaćete se na unutrašnji glas koji će vas dobro savjetovati.

 

Djevica

DjevicaPlanetarni uticaji poboljšaće kontakte sa suprotnim polom. Večernji izlazak od kojeg nećete previše očekivati mogao bi se preokrenuti u pravu ljubavnu pustolovinu. U ophođenju s ljudima bićete samouvjereni i pomalo brzopleti. Višak energije najbolje ćete potrošiti baveći se nekim sportom. Prednost dajte šetnjama na svježem vazduhu.

 

Vaga

VagaKomunikacija s ukućanima oduzimaće vam energiju, jer se nikako nećete moći oko nečega dogovoriti. Izbjegavaćete konkretne odgovore ili se dovesti u zamršenu situaciju. Ne izlijećite se s obećanjima za koja i sami znate da ih ne možete ispuniti. Suzdržite se od potrebe za dokazivanjem u društvu osoba suprotnog pola.

 

Škorpija

ŠkorpijaMalo toga će se odvijati na željeni način, ali nećete dopustiti da vam to pokvari raspoloženje. Izvrsno ćete se prilagođivati novim okolnostima. Višak energije tjeraće vas na vrijedan rad i zalaganje. Oni čije radno mjesto dopušta originalna rješenja, iskazaće se svojom inovativnošću.

 

Strijelac

StrijelacPovećana je mogućnost neplaniranih troškova i pogrešnih finansijskih procjena. Ipak, pronaći ćete rješenje za nestabilnu finansijsku situaciju uz pomoć komšije ili daljnjeg rođaka. Ne preuzimajte na sebe više posla nego što je nužno. Ostavite sebi dovoljno vremena i prostora za aktivnosti u kojima ćete uživati.

 

Jarac

JaracGdje god se nađeteprivlačićete pažnju, kako svojim odjevnim kombinacijama tako i šarmom kojim zračite. Mnogo ljudi će poželjeti da bude u vašoj blizini, jer će osjetiti da širite pozitivnu energiju. Pronađite više vremena za porodicu i prijatelje. Ako partneru pokažete da vam je stalo, izbjeći ćete nesporazume. Samci će biti raspoloženi za flert.

 

Vodolija

VodolijaU ljubavi vas očekuju zastoji. Okolnosti će biti nedorečene, odnosno nešto će početi, ali se neće dovršiti. Nemojte paničiti nego se strpite, jer su u pitanju okolnosti na koje nemate uticaja. Obzirom da nećete biti raspoloženi za veće poslove i akcije, ispunite vrijeme zanimljivim sadržajima. Odgodite neke obaveze i posvetite se sebi.

 

Ribe

RibeNišta vam neće biti teško uraditi, a odlično ćete se snalaziti i u napetim situacijama. Imaćete razloga za zadovoljstvo, posebno u ljubavi. Neke će se stvari pomjeriti s mrtve tačke pa ćete spoznati da ništa nije izgubljeno. Ako planirate izlazak s većim društvom, prema nekome ćete osjetiti snažnu privlačnost.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info