Dnevni horoskop za 12.12.2015.

0

Ovan

OvanPrihvatite pozive na zabave, jer je moguće poznanstvo koje će odmqh ostaviti utisak na vas. Pojedinci će zbog različitih okolnosti biti odsutni iz svoje kuće ili neko vrijeme biti fizički udaljeni od ukućana.

 

Bik

BikNovcu ćete pristupiti savjesnije i odgovornije. Shvatićete da je bitan za postizanje određenih ciljeva. Dokazaćete sami sebi sa ste zreliji i mudriji po ovom pitanju. Ako ste u vezi ili jako zaljubljeni, partner bi vam mogao zamjeriti zbog ljubomore. U nekim trenucima nećete moći sami sebe prepoznati, ali to će biti jače od vas.

 

Blizanci

BlizanciIskazivaćete nezadovoljstvo zbog načina života, obaveza ili pritisaka unutar porodice. Niko ne može promijeniti ono što vi možete. Zato nemojte stajati po strani nego nađite način da to tako ne bude. Potrudite se da bolje organizujete svoje vrijeme i aktivnosti. Ako zanemarite značaj slobodnog vremena, osjećaćete se iscrpljeno.

 

Rak

RakU porastu će vam biti energija i dobro raspoloženje. Upoznaćete zanimljive ljude koji će biti temelj dobre zabave. Mogli biste potrošiti više novca, ali nećete žaliti ako provod bude dobar. Prijateljstvo s nekim na vašem radnom mjestu održavaćete putem elektronske pošte, ali vaša dopisivanja postajaće sve romantičnija.

 

Lav

LavOčekuju vas vesele porodične vijesti. Možda će se raditi o nečijem vjenčanju, rođenju djeteta ili poruci ljubavnog sadržaja od nekoga kome se sviđate. Nemojte propustiti priliku za izlazak i ne gubite dragocjeno vrijeme na silne pripreme. Obucite nešto jednostavno, jer će to uz vaš šarm biti pun pogodak.

 

Djevica

DjevicaBudite popustljiviji prema ukućanima, jer bi vas u protivnom bližnji mogli pogrešno shvatiti ili previše nervirati. Moraćete se pomiriti sa zahtjevima starijih osoba u kući. Moguće su odgode nekih intimnih planova, ali ne dopustite da vas to baci u očaj ili da posumnjate u partnerovo izvinjenje. Nije sve onako kako vi mislite.

 

Vaga

VagaŽeljećete uzbuđenje i dinamična događanja. Jedni će se uputiti u društvo ili organizovati večernji izlazak, a drugi se zabaviti omiljenom aktivnošću i onime što ih ispunjava. Kontakti koji vas danas očekuju biće ispunjeni uzajamnim simpatijama i ugodnom komunikacijom. Razveseliće vas vijest vezana za jednog člana porodice.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete skloni lijepim stvarima pa današnja kupovina neće proći bez ukrasnih novogodišnjih sitnica, cvjetne lončanice ili nečeg sličnog čime ćete osvježiti kuću. Mogla bi vas privući povoljna ponuda za kupovinu zemljišta, gradnju ili nadogradnju porodične kuće. Ipak, partner će imati druge planove ili vas upozoravati da za tako nešto nemate dovoljno novca.

 

Strijelac

StrijelacKako ste glavni dio poslovnih i drugih obaveza priveli kraju, moći ćete zasluženo uživati i prepustiti se ljenčarenju. Iako će nekima više odgovarati aktivan odmor ispunjen raznim sportsko-rekreativnim sadržajima, izvjesno je da će svako za sebe pronaći pravi način ili zabavu koja mu odgovara.

 

Jarac

JaracBićete izloženi proturječnim zahtjevima porodičnog života s jedne i ličnih potreba s druge strane. Partner će od vas očekivati odgovore na neka pitanja, tražiti da se odlučite ili izjasnite. Ipak, dan nije dobar za razgovore i ljubavne odluke, jer će vam objektivnost biti umanjena. Objasnite partneru da niste raspoloženi.

 

Vodolija

VodolijaKomunikacija putem elektronske pošte ili telefonskih razgovora biće neizbježna i na poslovnom i na ljubavnom planu. Bićete strastveni i partnera zavoditi pažljivo biranim riječima. U večernjim satima moguć je poziv na proslavu nečijeg rođendana. Svakako se odazovite, jer ćete biti “duša zabave”.

 

Ribe

RibeBićete rastreseni i skloni nezadovoljstvu. Pridavaćete značaja sitnicama i nepotrebno se zamarati pitanjima na koja nema lakih odgovora. Prezaposlenost, žurba i nervoza negativno će se odraziti na vašoj psihofizičkoj formi. Moraćete posvetiti više pažnje svom zdravlju i naći više slobodnog vremena za sebe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info