Dnevni horoskop za 11.12.2015.

0

Ovan

OvanSve više se sviđate nekome s kim imate poslovne kontakte. Ni vi nećete ostati nezainteresovani pa je pravo vrijeme da nešto preduzmete i približite se jedno drugom. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni i poslovni ritam. Možda se jednolično hranite – jedite više voća!

 

Bik

BikPartner će biti nemiran, čak i otresit. Radije ga ostavite na miru nego da započinjete razgovor. Primijeti li vašu uviđajnost, nagradiće vaše razumijevanje pogledom punim ljubavi. Nečije izjave ili kritike nepotrebno će vas nervirati. Ipak i sami ćete tome pridonijeti svojom potrebom da se nadmećete i uvijek budete u pravu.

 

Blizanci

BlizanciZbog nekih porodičnih događaja mogli biste se osjećati bezvoljno. Sve što će vas obavezivati i sputavati predstavljaće vam velik teret. Domaćice će biti zasićene rutinskim kućnim obavezama, a roditelji će muku mučiti zbog neposluha tinejdžera. Provjerite djetetove ocjene na školskim informacijama.

 

Rak

RakVrckastim humorom izvlačićete se iz nesporazuma s partnerom. Ipak, i sami znate da takvim ponašanjem iritirate drugu stranu. Osim prema partneru, ponašajte se odgovorno prema ljudima i zadacima, posebno na poslu. Neko od nadređenih tražiće od vas objašnjenje ili vam povjeriti nove, teže zadatke.

 

Lav

LavNarasla kreativna energija bit će “krivac” za vašu veću posjećenost kreativnim radionicama i kursevima. Na takvim okupljanjima mogli biste upoznati zanimljive ljude pa i potencijalnu simpatiju. Na radnom mjestu nametnućete se verbalnim sposobnostima i promišljenim izjavama. Poremećeni odnosi s kolegama vraćaju se u normalu.

 

Djevica

DjevicaPovlačeći se u sebe i baveći se pretjeranim analiziranjem, mogli biste dublje zaroniti u neraspoloženje. Takvi ćete biti u prijepodnevnim satima, ali kako će Mjesečev uticaj slabiti prema večernjima satima, tako će vaše raspoloženje početi rasti. Zato ne čudi što ćete se rado odazvati pozivu prijatelja na izlazak.

 

Vaga

VagaKreativna energija neće vam dati mira. Poželjećete da se poigrate bojama i svoj životni prostor oživite nečim novim. Nećete čekati tople proljetne dane, nego ćete se odmah prihvatiti farbanja zidova ili ćete razmještajem dobiti željenu promjenu. S novcem nećete mudro postupati. Što ga više budete imali, to će se kraće zadržavati u vašem džepu.

 

Škorpija

ŠkorpijaUčvrstićete i ojačati svoja uvjerenja i svjetonazore te postati bogatiji za nova saznanja. Nemojte bez ikakvih pravila usvajati sve što čujete ili doznate. Ljubavni život biće pun preokreta. Nije isključeno da se nalazite između “dvije vatre”, odnosno između dva partnera ne znajući naći rješenje za zapetljanu ljubavnu situaciju.

 

Strijelac

StrijelacNa ljubavnom planu dogodiće se promjene koje će vas osloboditi brige i razveseliti vas. Vodićete otvoren razgovor s partnerom i osjetiti da pri tome nailazite na njegovu ljubav i razumijevanje. Planovi o poslovnom partnerstvu s prijateljem doživljavaju uzlet. Iskoristite povoljno razdoblje, u kojem ste sada, za sve bitnije stvari i odluke.

 

Jarac

JaracNije isključeno da budete nepravedno optuženi i kritikovani. Iskoristite iz trenutačnih situacija najviše što možete – ono što je sada loše u budućnosti će se pokazati dobrim. Ne zamjerite se ljudima nego se naoružajte strpljivošću. Večernji sati donose opuštene trenutke, posebno ako ćete ih provesti s osobom koja vam je veoma draga.

 

Vodolija

VodolijaPolako ali sigurno koračate stazama uspjeha. Bićete otvoreni za timski rad, spremni kolege iznenaditi svojom unutrašnjom snagom i osobinama vođe. Oko vas, ali i u vama, dešavaju se velike promjene. Sve vam je jasnije i stavovi su vam mekši, što pozitivno djeluje na međuljudske, ali i ljubavne odnose.

 

Ribe

RibeBićete nepopustljivi i smatrati da u svemu imate pravo. Komunikacija s partnerom biće otežana i puna nesporazuma. Ako ste usred brakorazvodne parnice, nemogućnost dogovora s drugom stranom dodatno će komplikovati situaciju. Ipak, sutra i prekosutra moguće je da na tom planu nešto krene u povoljnijem pravcu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info