Dnevni horoskop za 08.12.2015.

0

Ovan

OvanUzećete stvari u svoje ruke i odrješito stati na kraj onima koji vas iskorištavaju. Iako će vas to koštati nerava, laknuće vam kada to obavite. Moguć je razgovor s partnerom oko selidbe, kupoprodaje stana ili rješavanje situacije s nasljedstvom. Tu će se neke stvari napokon pomjeriti s mrtve tačke.

 

Bik

BikBićete nestrpljivi u ophođenju s osobama koje razmišljaju drugačije od vas. Čak biste i partnera mogli ugledati u drugom svjetlu – iznenadiće vas svojim stavovima koji će vam djelovati pogrešno. Biće vam potreban večernji izlazak, razgovor s prijateljima i više životne slobode da biste lakše podnijeli stres.

 

Blizanci

BlizanciPorast odgovornosti i obaveza izlagaće vas stresu. Nemojte pretjerivati s ambicijama, neka psihičko zdravlje ipak bude prioritet. Ne silite se po svaku cijenu da obaveze izvršite u što kraćem roku, jer ćete se iscrpiti.

 

Rak

RakKrasiće vas verbalna spretnost i domišljatost. Odlično ćete se snalaziti u kreativnim i umjetničkim zanimanjima. Ideje će vam spontano navirati pa ćete s lakoćom dovršavati poslove i bićete puni inspiracije. Privlačićete tuđe poglede pa flert ili usputna simpatija nisu isključeni.

 

Lav

LavNagomilane obaveze ostaviće vam malo vremena za ljubav. Patićete od grizodušja zato što premalo vremena provodite s partnerom. Bićete skloni stresu, a zbog preosjetljivosti pretjerano ćete reagovati na sve što se događa oko vas. Smetaće vam sitnice pa ćete se ukućanima obraćati povišenim tonom. Zadržite prisebnost pred djecom.

 

Djevica

DjevicaEmotivni život postaće sadržajniji, a za to će se pobrinuti Venera, otvarajući vam puteve prema novoj ljubavi. Komunikacijske nesporazume s partnerom, prijateljima ili kolegama uspješno ćete izgladiti. Ako ste rođeni u avgustu, velike su šanse da ćete osvojiti onog ko vam se sviđa ili da ćete srediti “pokvarene” emocionalne odnose.

 

Vaga

VagaPitanja vezana za preuređenje stana, preseljenje ili kupoprodaju nekretnine zadavaće vam glavobolju, ali dobra vijest je da ste u razdoblju njihovog rješavanja. U ljubavi ne očekujte od druge strane da učini prvi korak, posebno ako ste je nečim uvrijedili. Ako želite nešto reći ili postići, pristupite vi njoj i ne žalite truda.

 

Škorpija

ŠkorpijaPuni ste inicijative. Odvažno ćete pristupiti simpatiji ili šefu predložiti neku ideju. Shvatićete koja područja života treba očistiti od problema i negativnih osoba. Ipak, bitno je da ne počnete raditi sve odjednom, jer planete upozoravaju na iscrpljenost i gubitak energije. Dakle, samo polako i organizovano!

 

Strijelac

StrijelacNemojte se pretrpati obavezama, jer nećete imati dovoljno energije za njihovo obavljanje. Dan je bolji za planiranje nego za akciju. Nemojte biti uporni oko toga da se partner izjašnjava o svojoj emotivnoj prošlosti. Zadržite se na temama koje su vezane za vašu zajedničku budućnost. Samce će simpatijino ponašanje obeshrabrivati.

 

Jarac

JaracDan je odličan za sklapanje poslovne saradnje i pregovore bilo koje vrste. Ako imate planova ili obaveza koje treba ostvariti prihvatite se posla, jer neće biti zastoja. S partnerom ćete moći iskreno razgovarati o svemu što vas tišti. Čak i ako ne spada u one koji voli takve razgovore, iznenadiće vas njegova lakoća učestvovanja.

 

Vodolija

VodolijaNeke glasine koje ćete čuti o sebi izbaciće vas iz takta. Nemojte se s takvima raspravljati, jer se radi o tuđoj zavisti. Tražićete priliku da se istaknete i nametnete, ali nije pravi trenutak za to. Odložite bitnije poslovne kontakte i odluke za dane nakon srijede. Tada ćete imati više energije, a i okolnosti će vam ići u prilog.

 

Ribe

RibeUčenje, studiranje i sve zahtjevnije intelektualne aktivnosti ići će kao podmazane. Mogli biste nekoga zadiviti svojim znanjem i tako još jednom potvrditi svoju stručnost. Nije isključeno da se nađete u društvu osobe koju krasi posebna životna filozofija. Razgovor s njom mogao bi bitno uticati na promjenu vaših pogleda na svijet.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info