Dnevni horoskop za 07.12.2015.

0

Ovan

OvanBićete brzopleti. Zbog mogućih grešaka, nadređeni će vas kritikovati. Primirite se i ne istupajte sa svojim mišljenjima. Usmjerite energiju na izlaske, druženja i ostala mala životna zadovoljstva. Postavite se ozbiljnije prema nekim bitnim životnim pitanjima i vodite računa o zdravlju, ishrani i kondiciji.

 

Bik

BikOsjetićete potrebu da nešto privedete kraju, kako biste započeli s novim životnim poglavljem. Na takvu akciju moglo bi vas podstaknuti novo poznanstvo ili mogućnost novog zaposlenja. Poželjećete da unesete neke promjene u kući. Ipak, ukućani će imati drugačije planove pa, ako ono što namjeravate uraditi nije hitno, bolje je da im izađete u susret.

 

Blizanci

BlizanciPoslovi povezani s trgovinom, komunikacijom i medijima imaće planetarnu podršku. Ljudi će vam popuštati i, u dosta toga, pomagati. Vrlo ste aktivni i preduzetni, a uz malo truda uspješno ćete uskladiti nekoliko životnih područja. Burna događanja na ljubavnom planu uzburkaće strasti i unijeti slatki nemir u vaše srce.

 

Rak

RakMoguće su teškoće s koncentracijom i pamćenjem, a i ljubavna zbivanja odvratiće vam misli od onog što ste naumili da uradite. Stanite na loptu i pronađite malo vremena da se opustite i na miru sagledate neka zbivanja.

 

Lav

LavDosta vremena ćete provoditi u pisanju SMS poruka, telefonskim dogovorima i razgovorima s prijateljima, ali i osobama koje dugo niste vidjeli. Dan je pogodan za učenje, polaganje ispita, poslovne dogovore i kontakte s inostranstvom. Omogućite sebi aktivan odmor, jer vam je i više nego potreban.

 

Djevica

DjevicaIako će vas društveni život udaljavati od poslovnih obaveza, to ne biste smjeli dopustiti. Baš danas možete zasijati idejama i dokazati se. Izlazaka i zanimljivih susreta biće mnogo. Osoba koja vam se sviđa nije imuna na vaš šarm. Upornim uzmicanjem namjerno želi pridonijeti uzbuđenju i podstaknuti vas na zavođenje.

 

Vaga

VagaRaspoloženje će vam biti promjenljivo. Shvatićete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Šta god radili, ne slušajte tuđe savjete, jer će vas zbuniti. Pouzdajte se u svoju intuiciju i slijedite želje, taman i pogriješili. Ionako ne može uvijek biti savršeno.

 

Škorpija

ŠkorpijaNe upuštajte se u rasprave, jer nećete biti objektivni. Nećete imati dovoljno energije za ostvarivanje svih planova pa zbog toga nemojte na sebe preuzimati veće obaveze, jer nećete imati snage i volje za njih. Vodite računa o zdravlju. Bićete neoprezni pa su moguće ozljede i udarci, naročito kod onih koji rade fizičke poslove.

 

Strijelac

StrijelacDruštveni život će biti bogat, ali i naporan. Ako vam je dosadio uvijek isti način zabave potražite nešto drugačije, makar se zbog toga i svađali s prijateljima. Lakše ćete ploviti ljubavnim nego poslovnim vodama, možda i zato što će vam koncentracija biti u osjetnom padu. Nekome ćete biti od velike pomoći i time se ponositi.

 

Jarac

JaracAko se budete posvađali s partnerom, mogli biste pomišljati na prekid. Sve što budete radili u stanju ljutnje biće pogrešno. Kriza je prolazna i zato izbjegavajte pretjerivanja. Jutarnji sati uopšteno će proteći u velikoj napetosti i nerazumijevanju, ali završetak dana obećava više sklada pa ga ispunite druženjem i zabavom.

 

Vodolija

VodolijaIskoristite dan za nove ljubavne početke ili jačanje postojeće veze. Budite uporni na razgovoru s partnerom, posebno ako je došlo do prekida veze. Pokažite drugoj strani da vam je stalo do nje, jer možda baš to od vas očekuje.

 

Ribe

RibeVaš pristup poslu biće praktičan i objektivan. Prihvataćete sve ponude koje će biti odgovarajuće plaćene pa i one koje su možda ispod vašeg nivoa znanja. Korist od toga biće višestruka, a ovakav pristup otvoriće vrata novim poznanstvima. Više novca potrošićete na unutrašnje uređenje kuće.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info