Dnevni horoskop za 05.12.2015.

0

Ovan

OvanNemirni ste i imate potrebu kretati se i komunicirati pa i bez konkretnog cilja. Izmislićete opravdanje da nekoga nazovete ili da nekud pođete. Ipak, oni na koje ste računali neće vam biti na raspolaganju, jer će jedni biti u gužvi, a drugi nedostupni. Večernji sati najviše uzbuđenja donose samcima – uživaćete u nečijoj naklonosti.

 

Bik

BikRadoznali ste i željni novih informacija koje mogu varirati od intelektualnih saznanja do svakodnevnih tračeva. Bikovi željni ljubavi blizu su zadovoljstva na tom planu. Na putu prema emocionalnom uspjehu može vas zaustaviti pasivnost pa nemojte očekivati da samo druga strana preduzima korake, dok vi mirno čekate na razvoj situacije.

 

Blizanci

BlizanciBićete saosjećajni i susretljivi, što će okolina brzo prepoznati i tražiti od vas usluge. Uživaćete u primanju komplimenata i time podsticati partnerovu ljubomoru. Ako primijetite da se ljuti, pokušajte ga odobrovoljiti. Vrijeme je povoljno, ukoliko želite preduzeti nešto korisno vezano za svoje fizičko zdravlje ili estetski utisak. Počnite s vježbanjem.

 

Rak

RakOsjetljivi ste i ranjivi pa se zaštitite od stresa. Otkažite dogovore i sastanke, ali na vrijeme obavijestite one koji na vas računaju. Očekujte telefonski poziv osobe uz čiju ćete pomoć riješiti problem koji vas dugo tišti. Ne dopustite da se sve odvija preko telefonske žice, pozovite je na kafu i uživajte u razgovoru.

 

Lav

LavDok ćete u situacijama koje zahtijevaju logiku ili vještinu briljirati, slabije ćete se snalaziti na ljubavnom planu na kojem biste mogli povući nesmotrene, nagle poteze. Ne ispitujte partnera o njegovim bivšim vezama, jer će to stvoriti neugodnou atmosferu u vašem odnosu. Ako imate zategnut odnos s bratom ili sestrom, danas ćete i to riješiti.

 

Djevica

DjevicaPrivlačiće vas kupovina i obilasci prodavnica. Priuštićete sebi neku stvar, možda komad garderobe, praznični ukras ili kozmetički preparat. Na pomolu su nova poznanstva, a prilike za ljubavne početke biće povećane, posebno ako se nađete u društvu. Mogla bi vam se svidjeti osoba koja je veoma atraktivna.

 

Vaga

VagaTeret obaveza postaće vam lakši, a optimizam i samopouzdanje će vam se povećati. Povećano samopouzdanje u odnosu sa suprotnim polom navešće vas na odvažne, ali ne i nerazumne poteze. Sve što ćete činiti biće sa stilom i šarmom. Ako se nađete u većem društvu, briljiraćete humorom.

 

Škorpija

ŠkorpijaNerviraće vas nagomilane kućne obaveze, ali vi se znate organizovati tako da u veoma kratkom vremenskom roku možete obaviti sve što je bitno. Susrešćete se s više prilika za putovanje, a odnosi s braćom ili sestrama, kao i ukućanima, na pragu su boljeg razdoblja. Okrenite se prema sebi – otkrijte šta je razlog vašeg nemira. Možda nešto trebate mijenjati.

 

Strijelac

StrijelacDobro ste raspoloženi, ali prevelika količina vanjskih podsticaja ipak će na vas djelovati stresno. Mnogo ćete kontaktirati s ljudima, puno telefonirati i slati sms poruke ili obavljati niz sitnih poslova. Budete li prikovani za stan, bićete nezadovoljni pa zato iskoristite popodne za šetnju ili kafu s prijateljicama.

 

Jarac

JaracObratite pažnju na detalje. Mnogo sitnica će vam odvraćati pogled s bitnog, a moguće je i da će vas neko htjeti nasamariti, podvaliti vam nekvalitetan proizvod, vratiti nedovoljno novca. Svaki prizor nereda izazivaće vam tjeskobu pa ćete uprkos umoru mnogo snage trošiti na sređivanje kuće. Nemojte pretjerivati.

 

Vodolija

VodolijaUsmjerićete pažnju na spoljašnji izgled pa ćete više vremena provoditi uljepšavajući se, slažući odjevne kombinacije ili radeći na oblikovanju tijela. Partner će biti raspoložen za razgovor pa je pravi trenutak da nešto predložite ili zatražite odgovore na neka pitanja. Telefonskim pozivom iznenadiće vas neko iz inostranstva.

 

Ribe

RibeNesigurni ste u sebe i rezultate svog djelovanja, ali okolina će o vama imati znatno pozitivniji stav. Raspoloženje će vam popraviti osoba koja ima podroban uvid u vaš život. Intuitivno ćete prepoznavati tuđe misli i osjećanja, a snovi će vam biti intenzivni. Žustra rasprava u porodici, vezana za novac, mogla bi završiti svađom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info