Dnevni horoskop za 04.12.2015.

0

Ovan

OvanPozitivan odnos prema životu pomoći će vam da na probleme gledate optimističnije. Ako niste sredili privatni život, pravo je vrijeme da ga dovedete u red. Ako vam karijera i novac više nisu na prvom mjestu, na pravom ste putu da uplovite u srećnu vezu. Slobodnima bi se mogla pojaviti prilika za flert s osobom koju viđaju na poslu.

 

Bik

BikIako se nećete moći pohvaliti zavidnom koncentracijom i efikasnošću, uz pomoć i podršku okoline rezultati neće izostati. Ako vam se neko svidi, dan ćete provesti u razrađivanju taktike osvajanja pa ako krenete u akciju zavođenja, imaćete uspjeha. Roditelji će se više baviti djecom i upisati ih na neku od kreativnih radionica.

 

Blizanci

BlizanciNekontrolisana potrošnja biće jedan od vaših problema. Kupovaćete sitnice koje vam ne trebaju, ali takvi troškovi će se osjetiti na vašem kućnom budžetu. Budite oprezni u komunikaciji, jer bi vaša ishitrenost mogla narušiti porodični sklad. Nećete voditi računa o tome šta govorite, biraćete pogrešne riječi, a povišen ton vašeg glasa ljutiće bližnje.

 

Rak

RakRazmišljaćete o preuređenju stana ili uređenju enterijera. Odnose u porodici poremetice rasprava, ali će pridonijeti raščišćavanju nesporazuma. Vaše dileme u vezi osobe koja vam se sviđa biće otklonjene. Shvatićete da ne trebate preispitivati osjećanja. Biće dovoljno da se prepustite zaljubljenosti.

 

Lav

LavNe odbijajte priliku za dodatnu zaradu, makar to podrazumijevalo naporan rad i malo sna. Ako ste u vezi, kovaćete s partnerom planove za budućnost. Zajedničke uspomene i razgovori približiće vas jedno drugom i ojačati vaše emocije. Samci, znate šta želite i kako to dobiti pa, ne oklijevajte.

 

Djevica

DjevicaOsjećaćete se snažno i ni pred čim nećete ustuknuti. Na nečiji pokušaj da vas isprovocira nećete se ni osvrnuti. Nećete pogriješiti ako odlučite da usmjerite energiju na privatni život. Iako će nepredviđene okolnosti iziskivati prilagođavanje, dobitćete mnogo zauzvrat. Potražite prijatelje ili putem njih upoznajte nova lica.

 

Vaga

VagaAko vas nešto zabrinjava ili ste depresivni, potražite savjet dobrog prijatelja koji će vam objektivno približiti situaciju u kojoj se nalazite. Klonite se mrzovoljnih ljudi ili čitanja tužnih medijskih sadržaja koji će vas nepotrebno rastužiti. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme, mogući su nesanica i glavobolje.

 

Škorpija

ŠkorpijaPlanete podržavaju zbližavanje s partnerom pa provedite više vremena uz njega. Nemojte toliko robovati poslu, jer ako nastavite takvim tempom, brzo ćete osjetiti umor i zasićenost. Dan je dobar za obavljanje poslova po gradu, bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili poštu, odnosno pisanje molbi i sređivanje dokumenata.

 

Strijelac

StrijelacNešto će vam smetati kod partnera ili ćete i sami biti meta njegovih prigovora. Mogli biste se sporječkati i pomiriti tek tokom večeri. Moglo bi vam se dogoditi da zavidne osobe pokušaju omalovažiti vaš rad i znanje i maknuti vas iz poslovne utrke. Ako budete nepopustljivi na vidjelo će izaći vaše prave vrijednosti.

 

Jarac

JaracPokažite inicijativu u međuljudskim odnosima, pristupajte ljudima, tražite broj telefona, upućujte pozive. Nemojte za svaku odluku tražiti tuđe mišljenje. Pružiće vam se prilika da znanje stečeno školovanjem napokon primijenite u praksi. Poradite na mirnoći duha, ovladavanje tajnama meditacije, joge i drugih duhovnih disciplina.

 

Vodolija

VodolijaMnogo toga sve više vam ide u prilog. Ipak, ne ulazite u veće troškove, jer su velike šanse da obećana zarada i najavljeni popusti izostanu. Problemi bi mogli niknuti i u poslovanju s bankama, osiguravajućim zavodima i drugim finansijskim ustanovama. Nakon napornih radnih sati, veseliće vas pomisao na partnerov topli zagrljaj.

 

Ribe

RibeMoguć je poziv na zabavu, poslovni ručak ili put. Ako sami organizujete večeru za prijatelje ili proslavu partnerovog rođendana, potrudite se i dajte najviše od sebe. Ne opterećujte se mišljenjima i očekivanjima drugih. U ljubavi osluhnite svoje srce i prepustite se intuiciji – zbivanja će krenuti u željenom smjeru, ako se više potrudite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info