Dnevni horoskop za 13.11.2015.

0

Ovan

OvanJasan cilj i brižljivo osmišljena strategija djelovanja obilježiće vaše akcije. Bilo da se radi o ljubavnom ili poslovnom životu, znaćete šta želite i kako to postići. Razmišljaćete o razmještaju ili kupovini namještaja radi estetike ili funkcionalnosti prostora. Pri tome će doći do sukoba volje i karakternih razlika ukućana.

 

Bik

BikViše ćete se truditi kako biste pronašli čvrsto uporište i riješili probleme iz prošlosti. Mogli biste pokazati nemarnost u praktičnim pitanjima i lakomisleno raspolagati novcem. Izbjegnite zamijeranje s pojedincima na radnom mjestu, a naročito s nadređenima. Čuvajte se nesmotrenosti i brzopletosti.

 

Blizanci

BlizanciVaša sumnjičavost u ljubav i vjernost partnera je pretjerana. Savjeti prijatelja će vam pomoći da smjestite svoj problem u perspektivu, ali odluke morate donositi sami! Borićete se za svoja prava i suprotstavljati osobama koje prijete vašem miru. Nećete više šutiti i zataškavati probleme. Jasno i glasno izražavaćete svoje mišljenje.

 

Rak

RakNećete dopustiti da vas razočarenja ili prepreke obeshrabre. Kada odredite ciljeve i prioritete biće vam lakše. Imaćete premalo vremena za sve ono što želite obaviti i ono što drugi očekuju od vas. U večernjim satima biće vam prijeko potreban odmor. Dan je odličan za one koji žele reći “ne” lošim navikama i početi živjeti zdravije.

 

Lav

LavUspjećete u poduhvatima usmjerenim na ličnu promociju. Okolina će vaše akcije propratiti s odobravanjem. Predstavite svoje ideje na poslu i nazovite osobu koja vam se sviđa. Mjesec u znaku strijelca obasjava polje ljubavnih odnosa pa na toj relaciji danas možete doživjeti uspjeh i ugodne, romantične trenutke.

 

Djevica

DjevicaSuzdržanost će biti najbolji način zaštite od dosadnih i napornih ljudi. Mnogi će vam ići na živce, sve će vam smetati i željećete malo svog mira. Možda ste samo zasićeni poslom, obavezama ili situacijom u kući. Ukućani će vam mnogo toga zamjeriti. Mogli biste razmišljati o osiguranju doma u nekom od osiguravajućih društava.

 

Vaga

VagaKontakti s rođacima postaće intenzivniji. Mogao bi vas posjetiti neko ko je na proputovanju ili vas pozvati u posjetu u svoj grad ili stranu zemlju. Nemojte insistirati ako ste se uvjerili da u nekom projektu nailazite na stalan otpor. Pametnije je taj posao zasad odgoditi i pričekati bolje uslove za realizaciju. Budite strpljiviji!

 

Škorpija

ŠkorpijaBolje ćete se snalaziti u individualnim poslovima, u kojima ćete biti prepušteni sami sebi, dok će timski rad nametati ograničenja i zahtijevati od vas neželjena prilagođavanja. Moguć je dodir s tuđim novcem, raspolaganje imovinom drugih ili korištenje pogodnih okolnosti.

 

Strijelac

StrijelacSve je na vašoj strani, ali ćete se za uspjeh morati malo pomučiti i sami. Ako nešto želite, preuzmite inicijativu kako bi to i ostvarili. Ne dopustite da vas podmetanja sa strane obeshrabre. Završite projekat koji ste započeli, ostvarite ideje o kojima razmišljate.

 

Jarac

JaracOsjetićete umor, sve intenzivniju potrebu za samoćom i udaljavanjem od ljudi koji vas guše svojom ličnošću. Moraćete paziti kako komunicirate s bližnjima. Iscrpiće vas neredovna ishrana, sklonost porocima i brz način života. Moguć je veći dotok novca na vaš bankovni račun, ali rašće i troškovi pa pripazite.

 

Vodolija

VodolijaSpretno i brzo ćete ispunjavati radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kada zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se moglo dogoditi i nešto više od nagovještaja i flerta, posebno ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. Inicirajte susret, nemojte biti toliko neodlučni.

 

Ribe

RibePosegnite za strpljenjem i ne budite grubi sa saradnicima ili strankama. Ništa ne prepuštajte slučajnosti, provjerite šta potpisujete i s kim ulazite u saradnju. Pasivnost će biti razlog vaših negativnih misli. Pokušajte nešto promijeniti, probajte se više baviti sportom ili hobijima koje ste zanemarili. Okružite se ljudima s kojima volite razgovarati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info