Dnevni horoskop za 23.10.2015.

0

Ovan

OvanNeće vam nedostajati energije i kreativnosti, a ambicija će vam biti u porastu uprkos otežanim okolnostima. Donijećete bitne odluke koje se tiču i karijere i porodice. Neke ćete odmah i ostvariti, a one teže i važnije još neko vrijeme analizirati. Ako se nađete u društvu, spontano započeta komunikacija biće uvod u lijepo prijateljstvo.

 

Bik

BikAko partner odluči da vam se povjeri, poslušajte ga ma koliko god biste željeli da razgovor izbjegnete. Ukoliko druga strana osjeti da umanjujete značaj problema koji je muče, mogla bi se uvrijediti i sasvim povući u sebe. Ne gubite vrijeme na poslove koji iziskuju zahtjevniji angažman, jer ćete stati na pola puta i shvatiti da je to prevelik zalogaj za vas.

 

Blizanci

BlizanciBićete puni kreativne i pokretačke energije koja će vas voditi prema novim životnim iskustvima. Putovanja, telefonski pozivi i slučajni susreti donose razlog za veselje. I na ljubavnom planu vas očekuju srećni trenuci. Partner će intuitivno osjetiti šta vam je potrebno, a ako ste sami, neko će se posebno potruditi oko vas.

 

Rak

RakOdnosi sa starijim članovima porodice ili bračnim partnerom zahtijevaće povećan oprez. Ukoliko rješavate porodična pitanja vezana za nasljedstvo i podjelu imovine, nemojte nestrpljivošću potencirati svađe. Ako planirate odlazak u kupovinu, odredite limit troškova i kupujte planski. Partner će vas oko nečega kritikovati, a vi ćete mu ljutito uzvratiti.

 

Lav

LavTežićete novim iskustvima, a rutina i sve što je uobičajeno biće vam mrsko. Na trenutke ćete se pitati šta vas veže za partnera i kako usaglasiti vaše karakterne različitosti. Ipak, to će biti prolazno neraspoloženje pa će vas takve misli brzo napustiti. Izbjegavajte ulaganja i troškove. Pripazite da ne izgubite novčanik ili dokumente.

 

Djevica

DjevicaPosao će zahtijevati povećan angažman, a neki će morati raditi i prekovremeno. Dobro ćete se snaći na sceni, na ispitima i pred grupom ljudi, a tremu ćete uspješno savladati. Odgovaraće vam popodnevni odmor, lagana šetnja s kućnim ljubimcem i opuštanje uz čitanje ili upražnjavanje hobija.

 

Vaga

VagaBićete društveni pa ćete nakon radnog vremena rado otići s kolegama na kafu. Intuicija, ali i šarm biće vaši saveznici u ljubavnim stvarima. Ukoliko u većem društvu upoznateprivlačnu osobu, sve su prilike da ćete se uskoro zbližiti. Veče biste mogli predodrediti kulturnom uzdizanju te otići u pozorište ili na izložbu.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete brzopleti i neobjektivni. Zanemarivaćete stvarne propuste, a previđati one najbitnije. U poslu ćete se osjećati sputano, naročito ako ste nečiji pomoćnik, pripravnik ili asistent. Bićete nezadovoljni postojećim stanjem u ljubavnom životu. Htjećete da nešto promijenite, ali druga strana neće reagovati na željeni način.

 

Strijelac

StrijelacMogli biste skrenuti pažnju na sebe neobičnim, ali originalnim odjevnim kombinacijama. Istaknućete ono najljepše na sebi, vrlo hrabro i provokativno. Telefon će vam često zvoniti, a primaćete i mnogo poruka. Ukoliko se želite zabaviti s prijateljima, nećete pogriješiti ako odete na mjesta na kojima još niste bili.

 

Jarac

JaracDan je povoljan za one koji žele obaviti poslovanje s bankom, vratiti dugove ili podići kredit. S osmijehom ćete propratiti ostvarenje sve većeg sklada s partnerom. Ipak, nemojte se prebrzo opustiti, jer još ima situacija koje niste riješili do kraja. Veliku pažnju posvetićete izgledu, što neće proći nezapaženo.

 

Vodolija

VodolijaIskoriste sve što vam se pruža, bez mnogo razmišljanja. Potrudite se da obnovite staru vezu ili uspostavite skladan odnos s bračnim partnerom. Smirenošću i ljubaznošću oduševićete ljude koji će boraviti u vašem društvu. Mnogi će se diviti vašoj mirnoći i sklonosti da na logičan način rješavate svoje i tuđe probleme.

 

Ribe

RibePoslovne obaveze biće stresne, iako ćete se dobro snalaziti. Ipak, pred kraj radnog vremena osjetićete umor. Partner će nametati svoja mišljenja i prekidati vas u pola rečenice kada pokušate iznijeti svoj stav. Sve će vas to iznervirati pa ćete se povući u mir svoje sobe. Razgovor sa starijom osobom podstaknuće vas da joj se povjerite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info