Provedite jesen uz novi ciklus serija i filmova na Open IPTV-u

0

Ekskluzivna premijera 2. sezone za Emi nominovane serije “Hirurg”, u režiji oskarovca Stivena Soderberga, je na Cinemaxu zakazana za subotu, 17. oktobra u 22.00 časa, samo dan nakon američke premijere. U drami iz originalne Cinemax produkcije, Klajv Oven, nominovan za Zlatni globus, tumači glavnu ulogu Džona Tekerija, izvanrednog hirurga koji je zavisan od droge i koji pomjera granice medicine, morala i rase u njujorškoj bolnici početkom 20. vijeka.

Na televizijskom kanalu HBO, u utorak, 20. oktobra 2015. godine možete pogledati film “Povjerljive priče”, koji će biti  emitovan u terminu od 18.20 časova. Ona ( Džulija Roberts) ima sve što jedna mlada, južnjačka supruga može da poželi; bogatstvo, stabilnost, jake porodične korijene-sve dok ne vidi svog muža kako ljubi drugu ženu. Sada je spremna da živi svoj živoz kako ona želi. Režija: Lase Halstrom.  Uloge: Džulija Roberts, Denis Kvejd, Robert Duval i drugi.

Radio-televizija Republike Srpske- „ŽENE IZ RIJA”– serija, 10 epizoda,  od 18.10. 2015 ,   nedjeljom u 22.00 časa.    Serija od deset samostalnih epizoda, koja nam pripovjeda priču o deset modernih žena u odnosu na pozadinu stvarnosti Ria de Žaneira, i njegovih prelijepih krajolika… Junakinje ovih priča su nesputane, preljubnice, osvetoljubive, samoubice, zavidne, mlade, izdane, obmanute… Žene različite ljepote i neobičnih ličnosti i svaka od njih ima poseban način života. Sve one su totalno različite, ali imaju jednu zajedničku osobinu: žive sa svojim konfliktima i vole sa velikim intenzitetom i njihove ličnosti se poistovjećuju sa krajolikom u kojem žive…

“HITLEROVA ARMIJA SMRTI – OKLOPNA DIVIZIJA RAJH“, na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC, 18. oktobra 2015. godine.

Jun 1944. godine. Dan D. dok Saveznici osvajaju plaže Normandije, Hitler naređuje povratak Rajha, elitne oklopne jedinice, ozloglašene po pokoljima u Ukrajini i Bjelorusiji, u to vrijeme stacionirane na jugozapadu Francuske. Njihova misija bila je da potisnu saveznike prema Atlantiku i preokrenu sukob u korist Nijemaca. SS divizija od 15.000 ljudi i više od 200 tenkova izložena je nemilosrdnim napadima Pokreta otpora dok se kreće Francuskom prema sjeveru. Usput se događaju surove odmazde i masakri civila. Ovaj film prikazuje posljednju godinu Hitlerovog odreda smrti i njihovih zločina protiv čovječnosti. Pratićemo svakodnevni život oficira SS-a, regrutaciju i obuku na Istočnom frontu i pokušaćemo da shvatimo ko su bili ti ljudi, vinovnici pokolja.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info