Dnevni horoskop za 14.10.2015.

0

Ovan

OvanMogli biste početi štediti, podići pozajmicu ili uz nečiju pomoć doći do novca. Dobri rezultati čekaju vas i u poslovima gdje se traži vještina pregovaranja, kontaktiranje sa strancima te na raznim takmičenjima. Nemojte žuriti u novu ljubavnu vezu prije nego ste se emotivno ne odvojite od bivšeg partnera.

 

Bik

BikIzbjegavaćete odgovornost i situacije koje bi vas mogle dovesti u nezavidan položaj. Čak će vas i sitnice dovoditi do stresnih stanja. Nećete moći objektivno rasuđivati pa nemojte ni donositi krupne odluke. Uznemiriće vas neko ko se vrti oko vašeg partnera, čime ćete pokazati nesigurnost, ali i ljubomoru.

 

Blizanci

BlizanciOčekuje vas mnogo posla. Biće vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nedostajaće vam takta i sluha za drugačija mišljenja, ali entuzijazam će vam pribaviti potrebne bodove. Na ljubavnom planu mučiće vas nesigurnost i neodlučnost, iako za to nema pravog razloga.

 

Rak

RakRado ste viđeni i sve popularniji. Bračni odnos je ojačan zajedničkim ulaganjima u budućnost, a partner vas u svemu podržava. Ukoliko budete prisustvovali nekoj vrsti proslave, zabavljaćete prisutne šalama koje će sve nasmijati. Veče je odlično za provod, a susret sa simpatijom nadmašiće vaša očekivanja.

 

Lav

LavMoguće su nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pažnje. Ukoliko se posvađate sa ukućanima, par riječi izvinjenja moglo bi sve popraviti. Godila bi vam bilo kakva promjena, možda putovanje ili zabava u dobrom društvu. Izbjegnite razgovore o bitnim temama s nedovoljno pouzdanim osobama.

 

Djevica

DjevicaTuđe probleme rješavaćete s entuzijazmom kao da je riječ o vašim. Drugi će vam biti veoma zahvalni na tome. Prijatelji će uveče htjeti da se vide s vama, ali vi ćete vjerovatno željeti da ostanete kući i uživate u novostečenom zadovoljstu koje osjećate. Sipajte čašu vina, pustite muziku i opustite se.

 

Vaga

VagaVaša analitičnost pomoći će vam u obavljanju različitih poslova. Neće vam biti problem raditi prekovremeno, znajući da vam se smiješi bolja zarada. Od partnera ćete zahtijevati prijateljstvo i razumijevanje, ali sami nećete znati pokazati šta osjećate i mislite. Uspijete li sputati ljubomoru, emotivne teškoće biće rješive.

 

Škorpija

ŠkorpijaIspunjeni ste samopouzdanjem i samosviješću. Vaša vizija dobrog provoda podrazumijeva društvo koje će vas obogatiti u intelektualnom smislu. Neće vas zadovoljavati plitki i jednosmjerni razgovori pa ćete to nekim pojedincima, koji su takvi, dati do znanja.

 

Strijelac

StrijelacNemojte mozgati o situacijama i događajima na koje nemate uticaja. Najugodnije ćete se osjećati u društvu ljudi s kojima dijelite slične životne interese. Mogli biste obnoviti vezu s bivšim partnerom ili doživjeti udvaranje oženjenog muškarca. Ne dopustite sebi da preuzmete zahtjevnu obavezu u vezi u čiju budućnost sumnjate.

 

Jarac

JaracPlanete će vas motivisati na usavršavanje kojim možete unaprijediti poslovni položaj. Seminari i razni kursevi odškrinuće vrata poslovnom napretku. Bićete sposobni u različitim situacijama nepogrešivo procijeniti ljude i njihove namjere. Putem SMS poruka približićete se osobi koja vam se sviđa.

 

Vodolija

VodolijaPromijenićete planove vezane za poslovne aktivnosti, jer ćete u poslednji trenutak shvatiti da nemate dovoljno vremena. Ni vaš radni elan neće biti na zavidnom nivou pa ćete pokušati izbjeći neke obaveze. Osjetićete potrebu da se suprotstavite ljudima i situacijama koje vam oduzimaju energiju.

 

Ribe

RibeNišta neće moći pokvariti vaše dobro raspoloženje. Bićete sigurni u sebe i ono što želite. Ako ste u vezi, ostavljaćete jedno drugome dovoljno slobode u kretanjima i druženjima. Većina vas ovih dana će donijeti bitne odluke vezane za dalje obrazovanje, preseljenje ili putovanje preko granice. Mnogo toga mijenja se u vašem životu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info