Dnevni horoskop za 11.10.2015.

0

Ovan

OvanBićete vrijedni već od ranog jutra pa će nedjeljni ručak osvanuti na stolu ranije od predviđenog. Ništa vam neće biti teško uraditi za svoje bližnje koji će znati zahvaliti pravim riječima. Popodnevne sate provešćete u uljepšavanju što će vam ujedno opuštati i odmarati.

 

Bik

BikIskoristite višak energije na kvalitetan način. Ako ste slobodni, izađite van, družite se, budite opušteni. Bićete puni optimizma i potrebe da u život unesete više uzbuđenja. U ljubavi će vas privlačiti nježnosti i topli razgovori. Ako partner poželi nešto više od toga, možda nećete biti raspoloženi. Više vam odgovara romantika.

 

Blizanci

BlizanciLjubomora će nagrizati vaš ljubavni odnos. Preokrenite negativnu energiju u pozitivnu – neka ljubomoru zamijeni strast. Ukoliko osjetite nemir i nervozu, možda je to zato što ste tokom sedmice previše radili. Opustite se u društvu najmlađih, a nemojte zapostaviti ni druženje s prijateljima koji će vas znati nasmijati i opustiti.

 

Rak

RakPriuštite sebi trenutke potpunog odmora. Nemojte misliti na posao, neplaćene račune, dugove i sve ono što je manje lijepa strana života. Čitajte omiljeno štivo, slušajte muziku i posvetite se porodici, naročito djeci. Slobodni bi se mogli zaljubiti, ali neće znati kako prići simpatiji. Za početak biće dovoljno da se što duže zadržavate u njenoj blizini.

 

Lav

LavZnaćete se dobro organizovati pa ćete vješto odraditi kućne i privatne obaveze. Imaćete dovoljno vremena da se uveče zabavite s društvom. Tom prilikom mogli biste potrošiti više novca, ali zbog toga neće požaliti. Neko vrlo uticajan i imućan ostaviće na vas dubok utisak.

 

Djevica

DjevicaImaćete više sluha za potrebe ljudi koji vas okružuju. Pokazaćete toleranciju i velikodušnost, a mnogima ćete pomoći savjetima ili ih izvlačiti iz depresivnog raspoloženja. Uz pomoć intuicije i verbalnih sposobnosti uspješno ćete se izvući iz neugodnih situacija. Veče rezervišite za druženje s prijateljima ili odlazak u pozorište ili bioskop.

 

Vaga

VagaOsjećaćete zasićenost prošlim zbivanjima i samo ćete željeti da vas svi puste na miru. Sami sebi ćete biti najbolje društvo. Uživaćete u maštanjima, posebno ako su usmjerena prema nekom u koga ste zaljubljeni. Ako imate djecu, uživaćete u izmišljanju maštovitih igrica, čitanju bajki ili prepričavanju vlastitih dogodovština iz djetinjstva.

 

Škorpija

ŠkorpijaNemojte biti nepovjerljivi prema ljudima koje nedovoljno poznajete. Ugodno ćete se iznenaditi kada shvatite da se odlično možete zabaviti u društvu onih koji su drugačijih svjetonazora. Ako ste roditelj tinejdžera, ne dopustite da vam promaknu promjene u njihovom ponašanju.

 

Strijelac

StrijelacIzbjegavajte kontakte s osobama s kojima se inače ne slažete, jer će doći do pogoršanja odnosa. Nerviraćete se zbog partnerove sporosti da donese bitnu odluku. Nećete moći razumjeti njegovu neodlučnost i vršićete dodatni pritisak, zaboravljajući da ni vi niste od onih koji nešto odlučuju na prvu loptu.

 

Jarac

JaracObnovićete kontakt s prijateljima i poznanicima iz drugog grada ili inostranstva. Ukoliko vezi želite udahnuti više uzbuđenja, intenzivirajte društveni život. Ako je došlo do zasićenja u vašoj međusobnoj komunikaciji, ništa se loše neće dogoditi ako jedno vrijeme provedete u druženju svako sa svojim prijateljima.

 

Vodolija

VodolijaBudite obazriviji prema drugim ljudima. Vaše iskrene izjave uvrijediće nekog ko je po prirodi veoma osjetljiv, bez obzira na to jesu li vaše namjere dobronamjerne. Manje se oslanjajte na tuđa mišljenja, a više vjerujte svojoj procjeni i unutrašnjem glasu.

 

Ribe

RibeIntuitivni ste, ali i vrlo osjetljivi. Nečiji savjeti će vas nervirati, jer vam neće djelovati iskreno nego kao da su izrečeni reda radi. Ako ste zaljubljeni, mogli biste simpatiju gnjaviti da vam što više iskazuje pažnju i ljubav. Možda se druga strana emotivno teško otvara. Dajte joj vremena da se opusti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info