Dnevni horoskop za 08.10.2015.

0

Ovan

OvanIskoristite višak energije na kvalitetan način. Ako ste slobodni izađite napolje, družite se, budite opušteni. Bićete puni optimizma i potrebe da svoj život promijenite nabolje. U ljubavi će vam biti važnije intelektualno prožimanje i ugodni razgovori, naročito ako ste tek ušli u vezu. Drugoj strani takav vaš stav itekako će odgovarati.

 

Bik

BikNesigurni ste u partnerova osjećanja, a ni sami mu ne pružate dovoljno ljubavnih dokaza. Vrijeme je da poradite na emocionalnoj uzajamnosti. Sanjarićete dobar dio dana i neće vam se ništa raditi, ali porodične obaveze vratiće vas u stvarnost. Ako ste zasićeni međuljudskim odnosima, pokušajte dan provesti sami.

 

Blizanci

BlizanciŠto se budete više kretali i imali više slobodnih aktivnosti to ćete se bolje osjećati. Zato, podredite ovaj dan sebi, onome što vas zanima i usrećuje. Neka vas ne grize savjest ako tom prilikom nekog malo i zanemarite. Od ljubavnog života tražićete raznovrsnost, a ne samo rutinu pa ćete partnera večeras nečim lijepim iznenaditi.

 

Rak

RakZabava i rekreacija u društvu pružiće vam olakšanje od briga pa ako osjetite da vas hvata neraspoloženje, ne ustručavajte se da pozovete nekoga s kim ćete zaigrati partiju šaha, karata ili gledati film. Odnos s djecom, vašom ili bliže rodbine, biće izvor velikog zadovoljstva. Gosti će vas iznenaditi skromnim, ali korisnim poklonom.

 

Lav

LavDanas ćete vjerovatno poželjeti da izbjegnete svoje dužnosti, ali to neće biti moguće. Skoncentrišite se na posao koji morate da obavite. Nije vrijeme da budete neodgovorni. Neki porodični problem mogao bi vas danas uznemiriti. Nemojte sve uzimati zdravo za gotovo, jer će rješenje stići krajem dana.

 

Djevica

DjevicaSlobodno vrijeme radije ćete provoditi u samoći, možda s dobrom knjigom u ruci ili u telefonskom razgovoru s intimno bliskom osobom. Međutim, malo toga će se odvijati po planu. Zvono na vratima često će se oglašavati pa ćete dobiti goste, a i partnerovi poslovni problemi u priličnoj će mjeri zaokupljati vašu pažnju.

 

Vaga

VagaPartner vam pruža podršku, ali nemojte škrtariti kada to isto zatreba i njemu. Ako ste nedavno prekinuli vezu, ovo je dan u kojem bi vaša inicijativa za novim početkom mogla uroditi plodom. Ponudite ruku pomirenja, izvedite partnera van ili mu pripremite omiljenu večeru. Mlađi će se odlično zabaviti u društvu.

 

Škorpija

ŠkorpijaTeško ćete se opuštati, misli će vam se vrtiti oko nedavnih poslovnih događaja. Analiziraćete šta vam je ko rekao i razmišljati u čemu ste pogriješili. Partner bi se mogao osjećati zapostavljeno. Nemojte ga isključiti iz svojih problema nego ih podijelite s njim. Ako vas muče zdravstvene tegobe, razmislite o sistematskom pregledu.

 

Strijelac

StrijelacPlanete će u vama probuditi želju za zabavom, putovanjima i ljubavi. Spontani ste i s lakoćom osvajate simpatije okoline. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, a problemi i sporovi biće izglađeni bar na neko vrijeme. Ljubavne želje sve su bliže ostvarenju. Slobodnima se pružaju nove prilike ili mogućnost obnavljanja bivše veze.

 

Jarac

JaracPosvetite se onima koje volite i učinite sve da što prije izgladite nesporazum s članom porodice. Ne razmišljajte o tome ko je od vas dvoje u pravu, nego pružite ruku pomirenja. U ljubavi ćete postati odlučniji i znati šta želite. Shvatićete da su prekidi bili nužni za nastup još boljih prilika. Ipak i dalje ne možete zaboraviti bivšu simpatiju.

 

Vodolija

VodolijaPorast kućnih obaveza neće umanjiti vašu težnju za ljubavnim ispunjenjem. Trebaće vam partnerove nježnosti, a ako ste sami, pomno ćete se urediti za večernji izlazak. Ako ostajete kod kuće, zabavite se nečim. Dajte oduška mašti, budite kreativni i preduzetni, bilo da je riječ o hobijima ili svakodnevnim poslovima.

 

Ribe

RibePrijatelji ili rođaci mogli bi nenajavljeno doći u posjetu. Možda će vam pokvariti neke od današnjih planova, ali njihov smijeh i dobrodušnost brzo će vas oraspoložiti. Večernji izlazak donosi nove zanimljivosti. Prihvatite prijedlog osobe suprotnog pola. Odnos prijateljstva razviće se u nešto dublje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info