Dnevni horoskop za 07.10.2015.

0

Ovan

OvanUpražnjavanje hobija i društveni život učiniće da vam vrijeme brže prolazi. Primjećivaćete veću pažnju drugih ili lakše ostvarivati ljubavne zamisli. Slobodni bi se mogli zaljubiti. Neke među vama moglo bi privući neko od alternativnih područja, a nije isključeno da shvatite nešto novo i zanimljivo o sebi.

 

Bik

BikBližnji će se morati pomučiti da vas uvjere u nešto što bi bilo za vaše dobro. Dopustite im da iskažu svoje mišljenje i ne prekidajte ih dok govore – pristojno poslušajte dobronamjerne savjete. Mogli biste se posvađati s nekim zbog glasina ili izgubljenog povjerenja. Nemojte dopustiti da tračevi toliko utiču na vas – živite svoj život.

 

Blizanci

BlizanciDan je odličan za obavljanje poslova po gradu bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili na šaltere na kojima trebate isposlovati dokumente. Gdje god se zateknete, širićete optimizam i za svakog imati lijepu riječ. Osjetićete potrebu da poradite na svom izgledu ili fizičkoj formi.

 

Rak

RakZahvaljujući Mjesečevom uticaju počeće se raspetljavati vaši intimni i poslovni problemi. Lakše ćete dokučiti uzrok problemima pa ćete ih uspješnije rješavati. Ipak, danas pripazite na odnos sa šefom, posebno ako ćete voditi razgovor o visini plate – budite taktični i pažljivo birajte riječi kojima mu nešto objašnjavate.

 

Lav

LavZaokupljeni ste mnogim stvarima i želite ih što prije riješiti. Vrijedno ćete raditi i rješavati zaostatke bez nekog posebnog umaranja. Ljubavni život postaje sve bogatiji, bilo novim poznanstvima ili naslućivanjem nečeg što će se pretvoriti u nešto konkretnije. Ako imate novih poslovnih ideja, danas ih predložite šefu.

 

Djevica

DjevicaSamopouzdanje vam neće biti baš veliko pa ćete više vjerovati drugima nego samima sebi. Zbog sumnji i nesigurnosti povlačićete se u samoću. Nećete biti spremni za otvoren razgovor, a ako vas je neko povrijedio, vaše će reakcije biti hladne i odbojne. Najviše će vam smetati uplitanje drugih ljudi u vaš život.

 

Vaga

VagaUspješno ćete riješiti poslovne zaostatke i uz pomoć kolega privesti kraju zahtjevan posao. Ako vidite da u nečemu stalno nailazite na otpor, naročito ako se radi o neuspješnom udvaranju simpatiji, nemojte biti toliko uporni. Za sve postoji vrijeme i mjesto. Može se dogoditi da se stvari pokrenu onda kad ste od svega odustali.

 

Škorpija

ŠkorpijaTeško ćete odolijevati rizičnim potezima. Činiće vam se da ono što imate nije dovoljno dobro i da morate preduzeti nešto radikalno. Pazite samo da posljedice ne budu nerazumni flertovi ili novčani troškovi. Zbog nekih riječi izgovorenih između vas i partnera, moglo bi doći će do napetosti i promjena nekih ranije dogovorenih planova.

 

Strijelac

StrijelacPlanetarni uticaj će istaknuti pitanja vezana za školovanje, rođake i promjenu mjesta boravka. Objeručke prihvatite prilike za putovanje ili doškolovavanje na koje bi vas mogla poslati vaša firma. Pojedince će držati romantično raspoloženje pa će jedva čekati veče da se vide sa simpatijom.

 

Jarac

JaracBorba sa samima sobom i unutrašnja previranja sputavaće vašu kreativnost. Moraćete raditi na sebi i razviti zdravu dozu agresije i prodornosti. Ukoliko vam to pođe za rukom, shvatićete da vas takve okolina bolje prihvaća. Ako osjetite jači umor, ostavite kućne poslove i odmorite. Najviše će vam goditi popodnevni san.

 

Vodolija

VodolijaOstanite koncentrisani na ono što je bitno. Nemojte dopustiti da vam neko prigovaranjem nameće svoje prioritete. Prije nego krenete u rasprave s bilo kim, provjerite da li ste dobro čuli ono što vam je ta osoba rekla. Ako se nađete između dvije vatre, a ne znate kome biste se priklonili, najbolje je da se udaljite.

 

Ribe

RibeMnogo ćete kontaktirati s ljudima i raditi nešto što će vas umarati, ali imaćete dovoljno snage da sve izdržite. Sve bolji odnosi s okolinom pomoći će vam da skupite snagu i razriješite krupne probleme. Poslovi koji su vam do sada bili honorarni ili tek povremeni mogli bi prerasti u stalne izvore prihoda.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info