Dnevni horoskop za 06.10.2015.

0

Ovan

OvanSeljenje, građevinski radovi ili uređenje enterijera neće se odvijati po zamišljenom scenariju, a dodatno će vas nervirati i nepredviđeni troškovi. Partner će vam za nešto prigovarati pa će se u odnos uvući napetost. Ako ste u vezi, mogli biste dobiti bračnu ponudu ili razmatrati mogućnost zajedničkog života u drugom gradu.

 

Bik

BikNakon što dnevne obaveze privedete kraju, pronalazićete zadovoljstvo na kafi s prijateljima, u razgledanju gradskih izloga i sličnim opuštajućim aktivnostima. Nekome ćete dati poklon ili će vama neko pokloniti nešto. Član uže porodice nešto će vam nešto važno saopštiti.

 

Blizanci

BlizanciPopodnevni i večernji sati biće puni romantičnih iznenađenja. Ljubav će biti u prvom planu zahvaljujući Venerinom uticaju. Razveseliće vas poziv na izlazak ili ljubavna poruka. Idućih dana vaše će ljubavne šanse kod simpatije biti sve veće pa ćete moći dati oduška svojoj zaljubljenosti.

 

Rak

RakPoslovne probleme snalažljivo ćete zaobilaziti. Bićete zadovoljni sobom, što će biti preduslov za skladne međuljudske odnose. U razgovoru s prijateljem svoj intimni problem vidjećete u drugačijem svjetlu pa ćete se bolje snalaziti u ljubavnim odnosima. Mogli biste kupiti laptop ili novi mobilni telefon.

 

Lav

LavNa poslu ste izloženi velikom pritisku i dobijate zaduženja za koja smatrate da im niste dorasli. Da niste u pravu uvjerićete se kad u praksi primijenite stečena znanja. Ako imate djecu, razmišljaćete o nabavci kućnog ljubimca. Aktivan način života povoljno utiče na vaše zdravlje, a druženje s prijateljima opušta vas psihički.

 

Djevica

DjevicaNajmanje ćete misliti o poslu, a najviše o zabavi. Druženje s vama biće zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet. Bližnji će se truditi ne bi li vam ugodili i ispunili vaša očekivanja. Postićete uspjeh u poslovnim pregovorima. Ako imate dogovoren izlazak s osobom koja vam se sviđa, bićete srećni i uzbuđeni.

 

Vaga

VagaObavljaćete razne kućne popravke, uljepšati stambeni prostor, ali ćete i potrošiti pozamašan novčani iznos. Ako ste u vezi, razlike u karakterima doći će do izražaja, a nijedno od vas neće biti spremno na ustupke. Nesporazumi će naročito buknuti idućih dana pa već danas rješavajte ono što je problem u vezi.

 

Škorpija

ŠkorpijaPorast samopouzdanja omogućiće vam da se oslonite na sebe i manje zavisite od drugih. Partneru ćete dati mudar savjet vezan za njegovu poslovnu ili finansijsku problematiku, na čemu će vam biti zahvalan. Ako putujete negdje, nemojte dopustiti da vas shrva umor. Pomoći će vam češće pauze u vožnji.

 

Strijelac

StrijelacBićete puni planova, profesionalnih, društvenih, ali i ljubavnih. Bićete spretni i snalažljivi pa ćete brže i lakše nekoga osvojiti. Tražićete podršku ili mišljenje osoba od povjerenja, onih na uticajnom položaju i to će vam polaziti za rukom. Na poslu su moguće napetosti i nesporazumi sa šefom.

 

Jarac

JaracPorodični odnosi iziskuju više pažnje. Nemojte izbjegavati kućne obaveze. Pomozite roditeljima ili bračnom partneru, ako su opterećeni. Ukoliko se u vašem životu pojavi neko iz ljubavne prošlosti, stari emocije mogle bi opet buknuti. Ipak, sudeći po Venerinom uticaju, takav odnos neće proći bez određenih problema.

 

Vodolija

VodolijaBićete uspješni u učenju, komunikaciji i snalaženju u nepoznatim situacijama. I u ljubavi vam kreće nabolje. Planetarni uticaji otvaraju priliku za novo poznanstvo idućih dana ili poziv na putovanje s romantičnim predznakom. Na poslu su moguće povećane obaveze koje nikako nećete moći izbjeći.

 

Ribe

RibePovoljne okolnosti pojaviće se kad najmanje budete očekivali pa ne gubite vjeru u dobar ishod. Uz malo truda pronaći ćete izlaz iz ljubavnih i poslovnih problema i nove puteve prema boljoj ljubavnoj budućnosti. Više ćete se baviti djecom, možda otići na roditeljski sastanak ili upisati dijete na edukativni kurs.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info