Dnevni horoskop za 25.09.2015.

0

Ovan

OvanNemojte sudjelovati u tračevima samo zato da biste se uklopili u radnu grupu. Ništa loše se neće dogoditi ako pokažete da imate svoj stav i mišljenje. Dio dana posvetite prijateljima. Nekom od njih možda će trebati vaša pomoć ili savjet. Iako će vas slušanje problema iscrpiti ipak ćete osjećati zadovoljstvo, jer ste nekom pomogli.

 

Bik

BikU jutarnjim satima nastojaćete uhvatiti ritam sa zbivanjima, iako ne naročito uspješno. Predstoji vam razgovor sa šefom u kojem se nećete najbolje snaći. Vaše će želje biti u suprotnosti sa stvarnim mogućnostima pa najviše problema očekuje one koji nisu spremni na ustupke. Tjeranje inata neće vam se isplatiti.

 

Blizanci

BlizanciMlađa muška osoba ponudiće vam moralnu podršku ili vam svojim uticajnim poznanstvima pomoći u karijeri. Dobre poslovne vijesti stizaće blizancima koji posluju sa inostranstvom. Samcima se otvara nova ljubavna priča – osoba koja vas privlači ugodno će vas iznenaditi pozivom na kafu.

 

Rak

RakPrionite na rješavanje porodičnih problema, ali zadržite osjećaj za mjeru i objektivan uvid. Trebaće vam miran kutak kako biste razmislili o onome što vam se događa i pronašli najbolje rješenje za emotivne dileme. Izbjegavajte rizične situacije i klonite se koristoljubivih osoba. Osjećaj nezadovoljstva popustiće vas u večernjim satima.

 

Lav

LavU boljoj ste fizičkoj nego psihičkoj kondiciji – umaraće vas međuljudski odnosi. Drugi će kritički procjenjivati vaš rad, ali možete biti zadovoljni sobom – ostalo je tuđa briga. Događaji na ljubavnom planu neće se odvijati kako ste zamislili. Dajte simpatiji vremena da shvati šta osjeća prema vama.

 

Djevica

DjevicaViše će vam biti do druženja nego do rada. Ljubavni problemi stavljaju na iskušenje vaše strpljenje i smisao za ustupke. Pokušajte se opustiti i manje analizirati. Ne zamarajte se sitnicama. Prebrodićete manja ljubavna razočarenja, dok će oni s krupnijim problemima ipak morati razgovarati s partnerom i otvoriti sve karte.

 

Vaga

VagaDo izražaja dolaze vaše umjetničke kvalitete, kao i sportski talenat. Bavite se hobijima, slikajte, svirajte, plešite – opustite se uz aktivnosti koje vas ispunjavaju. Ljubavna veza je stabilna, ali nemojte se uspavati i prepustiti svakodnevnici. Male promjene najbolji su lijek protiv zasićenja koje prijeti odnosu.

 

Škorpija

ŠkorpijaPorodične napetosti nastaće zbog neizvjesne novčane situacije. Nemojte se površno odnositi prema dugovima i kreditnim obavezama. Nova ljubav neke će podstaknuti na drastičnu promjenu izgleda. Ipak, nemojte pretjerati, jer se simpatiji možda sviđate baš onakvi kakvi jeste. Stariji bi mogli patiti od bolnih zglobova.

 

Strijelac

StrijelacOčekuju vas pomaci na finansijskom planu. Mogli biste posuditi veći novčani iznos, dobiti zajam, a neki i nasljedstvo. Ako krećete na put, ne dopustite da vam neplanirane okolnosti poremete planove. Budite oprezni u saobraćaju. Mališani će vam zadavati brige neposluhom, a tinejdžeri neodgovornošću.

 

Jarac

JaracImaćete samopouzdanja i mnogo fizičke energije. Nemir i potreba za promjenama učiniće vas osobom od akcije. Želja za učenjem i kreativnošću podstaknuće vas da upišete kurs stranog jezika ili računara, a neki će se edukovati onime što sami mogu pronaći na internetu. Večernji izlazak donosi neočekivan obrat ljubavne situacije.

 

Vodolija

VodolijaPravo je vrijeme da se nametnete i ostvarite željeno. Poslovima ćete prilaziti selektivno i brzo prepoznati dobru priliku. Oprezniji budite u poslovanju s bankama, dobro razmislite koliko mjesečno možete odvojiti za plaćanje kreditnih rata. Razmislite o dodatnom honorarnom poslu, unovčite svoje talente.

 

Ribe

RibeNemojte dopustiti da drugi iskorištavaju vaš rad. Ukoliko ostajete duže na poslu ili zamjenjujete kolegu, pobrinite se da šefovi primijete vaš trud. Ako ste skloni samoći, nemojte pretjerivati u udaljavanju od ljudi. Usmjerite svoju energiju na one kojima treba vaša pomoć – tako ćete se najlakše riješiti vlastitog neraspoloženja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info