Dnevni horoskop za 18.09.2015.

0

Ovan

OvanNemojte zanemariti negativan uticaj nekih ljudi na vaše stavove i odluke. Ne podliježite ničijoj sugestiji i radite ono što smatrate ispravnim. Previše ste zauzeti poslom pa bi bilo dobro da više mislite na porodicu i njihove potrebe. Morate odgovornije pristupiti pitanjima novca, a neplanirane troškove svesti na minimum.

 

Bik

BikDruštvene aktivnosti će vam biti više teret nego zadovoljstvo. Imaćete manju potrebu za kontaktima i razmjenom mišljenja. Nešto u vama stvara nemir, ali možda je to samo posljedica stresnih situacija koje tek sada osvještavate. Ne očekujte pomoć od nekoga kome ste direktna konkurencija. Oslonite se isključivo na sebe.

 

Blizanci

BlizanciUprkos potrebi za odmorom i opuštanjem, imajte na umu da nije trenutak za uzmicanje. Prionite na rješavanje zaostalih zadataka ili problema, jer ćete ih uspješno riješiti. Ako skupite hrabrosti i snage za akciju velikog ljubavnog “spremanja”, bićete vrlo uvjerljivi i postići ono što želite kod partnera.

 

Rak

RakBićete prodorni i puni inicijative, kako u ljubavi tako i u poslovnom svijetu. Nemojte odustajati od ciljeva, jer je pravo vrijeme za velike korake i odluke. Razmislite šta i kako dalje, bilo da je to novi posao, selidba ili bilo šta drugo. Neke će iznenaditi telefonski poziv osobe koja im se sviđa pa se sve može brzo odigrati.

 

Lav

LavImaćete utisak da nemate dovoljno slobode i prostora za djelovanje. Porodična situacija biće takva da ćete mnogo vremena provesti udovoljavajući bližnjima, bilo što je to vaša potreba ili slijed nametnutih okolnosti. Iako ćete prema partneru biti otvorenog srca, smetaće vam što druga strana nije emocionalno otvorena kao vi.

 

Djevica

DjevicaUživaćete u razgovorima i šalama, bićete omiljeni i buditi simpatije ljudi. Poboljšaće se saradnja i kolegijalnost pa ćete dio odgovornosti i zaduženja proslijediti kolegama i na taj se način rasteretiti. Moguća je posjeta rodbini ili će oni doći da vas posjete.

 

Vaga

VagaPriželjkujete li miran dan, okolnosti će vas prisiljavati da se više trudite u komunikaciji s okolinom i u ispunjavanju obaveza. Porast poslovnih zadataka podstaknuće vas na preispitivanje smisla onoga što radite. Mogli biste osjetiti snažnu privlačnost prema osobi koja će se isticati širinom duha i koja će skretati pažnju atraktivnim izgledom.

 

Škorpija

ŠkorpijaPokušajte češće izlaziti s partnerom. Vrijeme koje ćete posvetiti jedno drugom pridonijeće zbližavanju. Mogli biste se spontano dotaknuti i nekih osjetljivih tema, ali ćete o njima smireno razgovarati. Širićete povjerenje i ostavljati dobar utisak prilikom razgovora za posao ili medijskog nastupa.

 

Strijelac

StrijelacOdnos s partnerom zahtijevaće otvorene karte i iskrenost. Bez obzira koliko vam teško palo emocionalno otvaranje, moraćete tako postupiti. Suzdržite se od poriva da uzvratite protuargumentima na nečiju kritiku. Ne doživljavajte lično ono što ćete čuti ili vidjeti. Ako vam se neko povjeri, čuvajte njegovu tajnu!

 

Jarac

JaracBićete dobro raspoloženi i s radošću ćete komunicirati s ljudima. Mnogi će se diviti vašoj energičnosti. Ukoliko se bavite samostalnim poslom, očekuju vas odlični rezultati. Imaćete pune ruke posla, ali i dovoljno motivacije da sve obavite na vrijeme. Samci će imati prilike sresti osobu koja će u njima odmah probuditi osjećaje.

 

Vodolija

VodolijaMijenjaćete dnevni raspored pa nastojte uskladiti privatne i poslovne obaveze. Sukobljavaćete se s onima koji o poslu imaju drugačiji stav, ali neka to ne bude razlog vašeg neraspoloženja. Veče donosi napetost u međuljudskim odnosima, a moguće su i prolazne teškoće sa zdravljem. Pobrinite se da odete ranije na spavanje.

 

Ribe

RibeZnatiželja ili osjećaj praznine neke će usmjeriti na upražnjavanje meditacijskih tehnika. Potrebno vam je nešto što će vas duhovno ispunjavati. Nadređeni će se oslanjati na vas i davati veću slobodu u djelovanju. Napredovaće pregovori s inostranstvom te poslovi vezani za intelektualni rad.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info