Dnevni horoskop za 17.09.2015.

0

Ovan

OvanPlanetarni uticaji nagovještavaju sreću s ulaganjima. Dobro ćete se snalaziti s nekretninama, poslovanju s bankom te novcem uopšteno. Moguće je uspješno zaključivanje problema vezanog za nasljedstvo, polisu osiguranja ili kupovinu na rate. Odjednom ćete se naći okruženi brojnim mogućnostima pa će vam i u ljubavi naglo krenuti.

 

Bik

BikTeško ćete se koncentrisati na rad, a misli će vam stalno vrludati. Opterećivaćete se sitnicama i nerviraće vas situacije na koje ne možete uticati. Neobavezan odnos sa simpatijom zasad vam odgovara, posebno ako se niste oporavili od nedavnog prekida. Međutim, druga strana će ipak očekivati malo više ljubavne inicijative s vaše strane.

 

Blizanci

BlizanciRaspolagaćete izvanrednom količinom upornosti i odvažnosti. Hrabro ćete se suočiti s problemima i preduzeti sve što je potrebno s ciljem njihovog savladavanja. Ukoliko čekujete odgovor vezan za dobijanje posla, mogli biste primiti povoljne vijesti. Zbog blažih zdravstvenih tegoba, neki će posjetiti doktora.

 

Rak

RakObjediniće se vaše odlično raspoloženje i praktično razmišljanje pa ćete lako dolaziti do rješenja kod problematičnih situacija. Mnogi će intuitivno osjetiti da vam se mogu povjeriti i da ćete ih dobro savjetovati. Ljubav će vam se otkriti u ljepšem svjetlu. Shvatićete da su sumnje neosnovane i da je romansa na pomolu.

 

Lav

LavPoslovne obaveze će vas umarati i iscrpljivati. Neki će zbog burne noći ujutro osjećati pospanost. U takvom stanju sve će vam se činiti težim pa će vam i problemi djelovati teško rješivima. Ipak, uz koju šolju kafe više i raspoloženje će vam se brzo popraviti. Neko vam pruža željeni oslonac i pomoć.

 

Djevica

DjevicaBićete često u društvu, izlaziti i družiti se. Mogli biste naići na sniženje ljetne odjeće i nešto kupiti. Komunikacija s partnerom će živnuti, čak i kod onih u čiji se odnos zavukla šutnja. Samci će biti jako zaljubljeni u svoju simpatiju i vrijeme do susreta kratiti telefoniranjem.

 

Vaga

VagaHrabro ćete iznositi svoje stavove, ne strahujući od posljedica ili nečije ljutnje. Nećete ništa prešućivati, zbog čega će se mnogi danas naći na meti vaših kritika. Ukućanima ćete zamjeriti da s novcem ne raspolažu ekonomično pa ćete ih nagovoriti da budu štedljiviji. Unesite dašak novine u dugu vezu zanimljivim izlaskom ili iznenađenjima.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrenaglašavate važnost nekih osjećanja koja gajite prema osobi koju ste nedavno upoznali. Zbog vaše idealizacije do kraja dana ćete biti povrijeđeni nečijim postupcima. Takođe, imate utisak da vam je uskraćeno nešto što smatrate da vam s punim pravom pripada. Ne budite nesmotreni u saobraćaju, a ovo se naročito odnosi na korištenje telefona.

 

Strijelac

StrijelacObaveze i potrebe bližnjih postaće vam prevelik teret. Zasićeni ste stalnim ugađanjem drugima, a i previše energije trošite i kod kuće i na poslu. Potrebno vam je više samoće i da se odmaknete od burne svakodnevnice. Ljubavne spone biće čvrste, ali će biti i napetosti. Previše strogo ćete ocjenjivati svoje, ali i partnerove postupke.

 

Jarac

JaracNa vrhuncu ste društvenog uticaja. Vaša harizmatičnost će biti dojmljiva. Bićete u stanju druge nagovarati na što god budete htjeli. Klupko porodičnih odnosa počeće se raspetljavati. Shvatićete da ne trebate toliko brinuti o stvarima koje su vam zadavale glavobolju. Dobro ćete se zabavljati u društvu.

 

Vodolija

VodolijaNeorganizovanost i loša koncentracija otežaće poslovanje. Strpljenje će vam popuštati u situacijama koje inače dobro podnosite. Ako vam neko ne bude simpatičan odmah ćete mu to dati do znanja. Manjak organizacije dovodiće vas do vremenskog škripca. Radićete premalo ili previše te tako sami sebe iscrpljivati.

 

Ribe

RibeMnoge čeka važan put, iako ne nužno poslovnog karaktera. Mogli biste posjetiti rodbinu ili simpatiju koja živi u drugom gradu. Međuljudski odnosi biće zadovoljavajući, a dogovori i planovi će se uglavnom ostvarivati. Očekujte navalu ugodnih osjećaja, posebno ako ste zaljubljeni ili ste u fazi osvajanja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info