Dnevni horoskop za 16.09.2015.

0

Ovan

OvanPreispitivaćete emocije prema nekim ljudima, ali i njihov uticaj na vaš život. Intuitivno ćete osjetiti šta trebate uraditi ili nekome reći da biste iz svega izašli čiste savjesti. Nekim ovnovima moguća je ljubavna pustolovina koja će podignuti puno prašine i pokrenuti tračeve. Požalićete što ste nekom povjerili svoje intimne tajne.

 

Bik

BikVećinu slobodnog vremena provešćete družeći se s prijateljima. Kolege ćete zabavljati i prepričavati im zgode iz svog života pa će na radnom mjestu vladati vesela atmosfera. Dobar planetarni uticaj biće pokretač korjenitih životnih promjena pa nije isključeno da nakon dugog razdoblja nezaposlenosti dobijete posao.

 

Blizanci

BlizanciAko planiratere izlazak s partnerom, uzbuđenje će vas pratiti cijeli dan. Bićete neodlučni oko izbora garderobe, ali partnerovi komplimenti biće znak da niste pogriješili. Ne oklijevajte da zamolite nekoga za uslugu, oposebno ako vam je potreban novac. Danas će vam malo toga biti odbijeno ili onemogućeno.

 

Rak

RakAko vam je stalo do opstanka veze, nemojte se ponašati kao da se ništa loše ne događa. Izbjegavanje suočavanja s partnerom oko nastalih problema samo će vas udaljiti jedno od drugog. Ne dopustite da vas savlada malodušnost – prisilite se na sport i fizičke aktivnosti kojima ćete izbaciti negativnu energiju.

 

Lav

LavNajviše vremena provodićete u kretanju, telefonskim razgovorima i na kafama s prijateljima. Učićete i pamtiti s lakoćom, a putovanja, pismena i usmena komunikacija odvijaće se neometano. Moguće je da će vam se ukazati šansa da otputujete negdje sa prijateljima. Možda je uključena neka izložba ili neko dešavanje gdje ćete moći da proširite svoje znanje na neki način.

 

Djevica

DjevicaU jutarnjim satima poželjno je da budete preduzetni i komunikativni, al tokom popodneva radije se posvetite porodici i bliskim ljudima. Partner će vam predložiti nešto što će vas razveseliti. Možda će se raditi o rješenju stambene situacije ili selidbi. Neke očekuje novčani dobitak ili uplaćeni honorar.

 

Vaga

VagaPrilika za novo partnerstvo koje uključuje vaš lični projekat ukazaće se danas. Ugovori, dogovori i ostale legalne stvari idu vam na ruku, ali zahtijevaju određeno vrijeme da im se posvetite da biste ih u potpunosti razumjeli. Čitajte ono što je napisano sitnim slovima! Šta god da se desi biće to u pravom smjeru. Prihvatite promjene!

 

Škorpija

ŠkorpijaPreuzmite inicijativu u rješavanju problema i ne očekujte od drugih da obavljaju poslove u vaše ime. Nemojte promjene doživljavati kao nešto loše, jer su veliki izgledi da vam donesu poboljšanje. Duboko u sebi osjećate nemir kojem još ne možete odrediti uzrok. Ipak, već sutra bićete u boljem raspoloženju.

 

Strijelac

StrijelacBiće vam ugodno u društvu kolega, a posla i neće biti previše pa ćete nakon radnog vremena imati druge planove i posvetiti se privatnom životu. Partnera ćete oduševiti svojom bezbrižnošću pa će pored vas brzo zaboraviti na svoje brige. Vaša znatiželja rezultiraće saznanjima koja će ubrzati donošenje jedne odluke.

 

Jarac

JaracPravićete greške zbog brzopletosti. Moraćete riješiti stare probleme i shvatiti da njihovom odgađanju nema mjesta. Održite obećanje koje ste nekome dali, jer ćete u protivnom ostaviti utisak osobe na koju se ne može računati. Ako se osjetite tjeskobno, zapitajte se kakve ste to stresne situacije trpjeli i potiskivali u sebe.

 

Vodolija

VodolijaMožete mnogo više postići uz manja odricanja pa iskoristite planetarnu naklonost i ugrabite ponuđene prilike. Bićete svjesni svojih slabosti. Mane ćete pretvoriti u prednosti i u trenu osvojiti neke ljude te svaku priliku okrenuti u svoju korist. Lakše ćete uvjeriti partnera u ispravnost svojih stavova i planova.

 

Ribe

RibeNezadovoljni ste finansijskom situacijom. Svjesni ste da ste dopustili sebi nepotrebne troškove u trenucima slabosti. Sada vam ne preostaje drugo nego da više štedite. Ne dopustite da partnerova dobronamjerna kritika pokvari vaš odnos. Možda vam je samo htio pomoći da problem sagledate i s druge strane.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info