Dnevni horoskop za 14.09.2015.

0

Ovan

OvanPlanete aktiviraju važnost materijalnih i finansijskih dobara. Mogao bi vam na račun pristići očekivani novčani iznos ili ćete svoju poslovnu energiju usmjeriti na sticanje istog. Nezaposleni bi mogli dobiti poziv za posao i radovati se novom zaposlenju. Ako imate zdravstvenih tegoba, mogli biste posjetiti doktora.

 

Bik

BikOkolina će vas iznenaditi svojom susretljivošću. Mnogi će vam se naći na usluzi, pomagati i davati savjete. Pružiće vam se prilika da svoje potencijale prikažete u boljem svjetlu nego dosad. Dan je povoljan i za romantične aktivnosti pa provedite više vremena s partnerom. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom.

 

Blizanci

BlizanciOstanite u pozadini većih zbivanja, jer vas objektivnost neće najbolje služiti. Izbjegavajte otvorena suočavanja, smireno podnesite ono što morate uraditi. Moguću napetost shvatite kao privremeno stanje, a situacijama ne pridajte nezasluženi značaj. U roditeljskoj ulozi budite dosljedni i ono što ste djetetu obećali, svakako ispunite.

 

Rak

RakDan je pogodan za razgovore s partnerom i pronalaženje raznih životnih rješenja. Ako ste sami, češće izađite van sa svojim društvom, jer ćete tako sebi omogućili da nekog upoznate. Ne dopustite da govorkanja utiču na vašu sliku o nekome koga ste tek upoznali. Dajte sebi vremena da sami procijenite kakva je dotična osoba.

 

Lav

LavNestaće osjećaj napetosti koji je neprestano visio u zraku. Uspostavićete mnogo topliji i bliskiji odnos s partnerom, a parovi koji odluče krenuti na putovanje uživaće jedno u drugome, ali i vanjskim okolnostima koje će im ići u prilog. S novcem postupajte pažljivije, jer će vas snaći nepredviđeni troškovi.

 

Djevica

DjevicaPoslužite se lukavošću ili strategijom, ako je to jedini način da osvojite simpatiju. Nemate šta izgubiti, a moglo bi se dogoditi da druga strana pozitivno reaguje. Posao obavljajte predano i s mnogo ambicije pa rezultati neće izostati. U društvu ćete biti veoma popularni, a to će vam itekako goditi.

 

Vaga

VagaPosvetite se poslu, promijenite svoj odnos prema nekim situacijama. Pazite da ne izgubite radni ritam – organizujte se. Moguće su poslovne teškoće koje ćete uspješno riješiti. Koliko god bili iscrpljeni društvenim kontaktima ili poslom izbjegavajte samoću, jer ćete se samo još više oneraspoložiti.

 

Škorpija

ŠkorpijaSposobnost brzog pronalaženja izlaza iz složenih situacija pridonijeće osjećaju zadovoljstva. Istaknućete se ako radite posao vezan za medije, organizaciju i umjetnost. Međutim, nemojte reagovati na sitne mane onih s kojima ste prinuđeni surađivati. Niste ni vi savršeni pa budite svjesni da kolege i vama mnogo toga tolerišu.

 

Strijelac

StrijelacOtežano ćete komunicirati s bližnjima. Vaše želje i interesi sve će više odstupati od njihovih pa biste se mogli osjećati usamljeno i neshvaćeno. Pazite kome otvarate vrata svog intimnog života, jer bi se neko mogao poigrati vašim emocijama. Ako polazite na put, budite što oprezniji za volanom.

 

Jarac

JaracVaše primjedbe će biti duhovite, a smijeh zarazan. Ljubavni susret koji željno iščekujete mogao bi uslijediti večeras i ispuniti vaša očekivanja. Vaš preduzetnički duh i sposobnost da svoje ideje pretvorite u korisna djela ispuniće vas osjećajem zadovoljstva. Ako idete na put, bićete snalažljiv vozač i pronalaziti prečice do odredišta.

 

Vodolija

VodolijaDan je pogodan za finansijska ulaganja i poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Ako ste neko vrijeme bili odvojeni od porodice, shvatićete koliko vam nedostaje sigurnost koju vam ona pruža. Neki od vas uspješno će riješiti problematiku oko nasljedstva. Svoja prava ćete dokazati sudskim putem.

 

Ribe

RibeBićete pretjerano samokritični pa ćete sami sebe potcjenjivati. U trenutku slabosti mogli biste nekome nešto dati za čim ćete poslije žaliti. Ne nervirajte se zbog napetosti u porodičnim odnosima, ako su posljedica nečijeg lošeg raspoloženja. Povucite granicu između posla i ljubavnog života, jer partner zavređuje više vaše pažnje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info