Dnevni horoskop za 12.09.2015.

0

Ovan

OvanPlanete osnažuju vašu potrebu za ljubavlju i aktivnijim uključivanjem u društveni život. Samoća i nerad biće poslednje što ćete odabrati. Prihvataćete pozive za druženje i rado se pojavljivati na raznim društvenim događanjima. Ono što se događa vama biće manje bitno od zbivanja u životu vaših prijatelja ili partnera.

 

Bik

BikOsjetićete potrebu da se odmaknete od sivila svakodnevnice. Zamaraće vas jednoličnost i materijalni aspekt života oko kojeg se sve vrti. Doživjećete dublje spoznaje o sebi, tražiti više slobode u djelovanju i odlučivanju i to isto prenijeti na partnera. Ako ste zaljubljeni, dan bi mogao označiti početak nove veze.

 

Blizanci

BlizanciNapetost će se manifestovati kao nervoza želuca pa bi bilo dobro da izbjegavate svađe i stresne situacije. Nećete podnositi dosadu i tapkanje na mjestu. Boravak unutar četiri zida samo će pojačati osjećaj nezadovoljstva. Bolje ćete se osjećati ako dan provedete aktivno i na vazduhu. Dobro ćete se provesti u većem društvu.

 

Rak

RakDruženje s prijateljima odagnaće brige iz vaše glave. Nemojte razmišljati o stvarima na koje ne možete uticati. Roditeljski osjećaji biće istaknuti. Mnogo ćete razgovarati s djecom i prenositi na njih svoje iskustvo. Moguće je kraće putovanje u porodičnom okruženju. Nagli preokret u vašoj ljubavnoj vezi daće vam razloga za veselje.

 

Lav

LavOdmorite se i pronađite vremena za sebe. Pozabavite se omiljenim aktivnostima koje ste zapustili. Ako osjetite da vas je partner zanemario, nemojte se prepustiti dramaturgiji. Situacija je crna samo iz vašeg ugla gledanja, ali ako se povjerite prijatelju, njegov način razmišljanja otvoriće vam oči. Ukoliko imate probavnih tegoba, jedite lakšu hranu.

 

Djevica

DjevicaVaši prijedlozi naići će na odobravanje vama važnih ljudi. Ako planirate adaptaciju stana, dobre prijateljske veze pomoći će da stupite u kontakt sa stručnim pojedincima. Susreti sa starim znancima i življi društveni život stvoriće priliku za flert. Postojeći odnos će se produbiti, a nekima će radost oko prinove u potpunosti zaokružiti ljubavnu sreću.

 

Vaga

VagaMoraćete se prilagoditi zahtjevima ukućana. Imaćete osjećaj da se previše žrtvujete za druge i da vam nije uzvraćeno na isti način. Ne zamarajte se razmišljanjima o poslu, nepotrebno ćete se nervirati. Najbolje što možete učiniti za sebe je da se maknete iz svoja četiri zida. Podijelite s partnerom ono što vas muči.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrilika za flert i provod s društvom neće vam nedostajati, ali pazite da dobru atmosferu ne pokvarite nametanjem vlastitog mišljenja. Pustite i druge da do kraja završe misao. Imaćete pune ruke posla, naročito kada su u pitanju porodični i rodbinski odnosi. Mogli biste dobiti goste koji će prespavati kod vas.

 

Strijelac

StrijelacAktivnosti ili obaveze koje imate prema članovima porodice udaljiće vas od vaših planova. Bićete velikodušni u pomaganju i pružanju pomoći drugima. Slobodne će privući osoba koja odaje sigurnost, ali će shvatiti da se ne uklapa u njihovu sliku idealnog partnera.

 

Jarac

JaracVaše će komunikacijske sposobnosti biti naglašene pa ćete se kroz društvo kretati s većim samopouzdanjem i odlučnošću. U ljubavnim kontaktima zaslijepiće vas pritajena strast dok će oni u dugim vezama uspješno podnositi partnerovu nervozu. Ako ste zanemarili hobije vrijeme je da se njima aktivnije posvetite.

 

Vodolija

VodolijaUkoliko osjetite unutrašnji nemir nemojte analizirati takva stanja, jer ćete se samo zbuniti. Nećete moći dokučiti zašto ste neraspoloženi. Mogli biste se posvađati s partnerom zato što nemate dovoljno razumijevanja za njegove želje i potrebe pa to izaziva njegovo nezadovoljstvo. Nemojte misliti samo na sebe.

 

Ribe

RibeNećete rado pristati na izlazak ili odlazak u goste. Svaka će vam obaveza teško pasti i rado ćete ih prebaciti na druge. Odgovaraće vam mir. Zauzeti neće biti svjesni da se partner osjeća usamljeno. Možda ne razgovarate dovoljno ili ne iskazujete pažnju koja bi drugu stranu uvjerila u iskrenost vaših osjećaja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info