Dnevni horoskop za 11.09.2015.

0

Ovan

OvanSve što ste izbjegavali moraćete odraditi, a neki poslovi čekaće samo na vas. Činiće se da im drugi nisu dorasli ili da upravo vi posjedujete potrebnu stručnost. Stres koji će biti rezultat toga mogao bi vas iscrpiti pa ćete jedva čekati da dođete kući. Ako tražite posao, mogli biste naići na dobru priliku.

 

Bik

BikRadno okruženje biće ugodno, a moguća je i vesela proslava povodom nečijeg rođendana. U ljubavi vam se smiješi sreća – možda će to biti novo poznanstvo koje će vas nadahnuti ili pomirenje sa simpatijom. Uživaćete u roditeljskoj ulozi, a djeca će vas ispunjavati ponosom i srećom. Prijatelj će vam saopštiti veselu vijest.

 

Blizanci

BlizanciBranićete svoja uvjerenja i raditi po svome, svjesni da svojoj vezi nanosite štetu. Partner će vam dati do znanja da ste posvećeni ispunjavanju ličnih ciljeva, nauštrb porodice. Razmislite o njegovim riječima. Ako renovirate dom, uštedjećete mnogo novca ako neke stvari napravite sami.

 

Rak

RakPosvetite se aktivnostima vezanim za medije, marketing, trgovinu, putovanja te sve poslove za čiji je uspjeh potrebna vještina komunikacije. Iako vam je jasno da su promjene nužne, oklijevaćete s njihovim provođenjem. Skupite hrabrost i obavite potrebne razgovore s onima koji vas već duže vrijeme nerviraju.

 

Lav

LavOdlikovaće vas sklonost planiranju i dobre organizacijske sposobnosti. Ambicije vam neće nedostajati, kao ni produktivnih ideja. Ako vam je posao zamoran, unesite i u njega elemente vedrine, ali pazite da poslovni rezultat ipak ostane u prvom planu. Pazite na novac, danas biste mogli previše potrošiti.

 

Djevica

DjevicaIako nećete mnogo vremena provoditi kod kuće, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. Bićete veseli i raspoloženi za razgovore, a šarm će biti faktor uspjeha u svim današnjim aktivnostima. Veče će biti posebno ugodno za one koji su zaljubljeni. Očekuje vas puno strasti i romantike.

 

Vaga

VagaLako ćete gubiti strpljenje pa ćete bolje raditi u samoći nego u timu ili pod okom javnosti. Izbjegavajte javne rasprave ili pretjerivanje u postupcima, čak iako znate da ste u pravu. Odgodite bitne odluke za sutra. Ne preporučujemo vam razdvojenost od partnera, jer je dan idealan za obnavljanje povjerenja i strasti.

 

Škorpija

ŠkorpijaSve ćete primati s dozom humora pa ništa neće moći narušiti vaše dobro raspoloženje. Ako ste se udaljili od partnera, nadoknadite propušteno i uživajte u zajednički provedenom vremenu. Slobodni će biti češće pozivani u društvo, na kafu, zabave i slična okupljanja. Odlično će se zabaviti i oni koji danas idu u bioskop ili pozorište.

 

Strijelac

StrijelacZatrpani ste obavezama, informacijama i telefonskim pozivima. Nećete znati šta prije početi i od čega krenuti pa će dobra organizacija biti bitna u postizanju boljih poslovnih rezultata. Ako krećete na put, čuvajte prtljag i provjerite imate li sve potrebne dokumente. Vodite računa o zdravlju, posebno o disajnim putevima.

 

Jarac

JaracRazmišljaćete o prošlosti, događajima i ljudima te analizirati svoje postupke. Uzrok nekih životnih situacija pokušaćete pronaći baveći se duhovnom tematikom. Ljubavni problemi ili neostvarene veze pokvariće vam raspoloženje, ali uskoro će se klupko intimnim problema odmotati. Zato, ne gubite strpljenje!

 

Vodolija

VodolijaIntenzivno ćete razmišljati o finansijama i novim načinima zarađivanja. Nekima će se odobrenje kredita pokrenuti zahvaljujući bračnom partneru ili osobi za koju ste emotivno vezani. Večeras vam druženje s prijateljima neće biti dovoljno. Poželjećete pobliže upoznati nekog privlačnog, ali nećete imati hrabrosti za taj korak.

 

Ribe

RibePratite svoja uvjerenja, ali budite otvoreniji za potrebe bližnjih. Ma koliko malo vremena imali, posvetite im dužnu pažnju. Mnogi će vam se miješati u život pa se ogradite od takvih dosadnjakovića. Napetost i nemir usmjerite na fizički rad ili razne rekreativne sadržaje putem kojih ćete se opustiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info