Dnevni horoskop za 10.09.2015.

0

Ovan

OvanTrenuci provedeni u prirodi i u fizičkim aktivnostima pridonijeće eliminisanju stresa i napetosti. Uživaćete u kretanju, šetnji na vazduhu ili putovanjima. Iskoristite podsticajne planetarne uticaje da sredite neka bitna pitanja u svom ljubavnom životu. Dan bi mogao biti značajan i po početku nove ljubavne veze.

 

Bik

BikIako će vam kućne obaveze oduzimati mnogo vremena, a ukućani vas sputavati i oduzimati vam energiju, bićete glavni oslonac u kući. Samci će biti zaokupljeni ljubavnim zgodama i nezgodama, ali s promjenjivim uspjehom. Ako ste u braku posvetićete se porodičnim odnosima, a pažnju će vam zaokupljati i briga za budućnost djece.

 

Blizanci

BlizanciPlanetarni uticaji podstaknuće vas na otkrivanje vlastitih kao i emocija vašeg partnera. Duge veze i brakove osvježiće dah romantike, a nove zahvatiti vrtlog strasti. Mlađi blizanci maštaće o samostalnosti pa će se okušati u podstanarskom životu ili pregovarati s roditeljima oko kupovine stana.

 

Rak

RakPostaćete opušteniji i pokazati svoje najbolje osobine. Primjera radi, mogli biste iznenaditi partnera i više se angažovati oko kućnih poslova koje ste inače spretno izbjegavali. Što se tiče ljubavnog života, nepostojane emocije upotpuniće sliku vaše ionako zbrkane svakodnevnice. Ipak i to vam je draže od predvidivosti i rutine.

 

Lav

LavSuočavaćete se sa situacijama u kojima vam neće biti jasno šta se od vas očekuje. Srećom, planete će vam davati dovoljno energije i istrajnosti pa nećete gubiti živce ni odustajati od započetog. Neki vaši problemi sve više dobivaju pečat prošlosti. Sve je bliže vaših pet minuta, nezavisno od područja na kojem želite napredovati.

 

Djevica

DjevicaTokom jutra bićete mrzovoljni i pospani. Smetaće vam blizina ukućana pa ćete se povlačiti u mir svoje sobe. Prema popodnevu raspoloženje vam se vraća pa ćete naveče biti spremni za druženje i zabavu. Ako ste prekinuli vezu s partnerom, razlozi svađe sve će više blijedjeti, a jačati vaša želja da opet budete zajedno.

 

Vaga

VagaVrijeme provedeno u krugu bliskih osoba daće vam potrebnu energiju za brojne obaveze koje vas očekuju. Ne zaboravite ni na prijatelje koji su željni vašeg društva i pažnje. Ako ste nedavno prekinuli ljubavnu vezu, pripremite se na nova iskušenja. Suprotna strana pokazaće želju za još jednim pokušajem.

 

Škorpija

ŠkorpijaIako će se vaše odluke i planovi teže provoditi, bićete skloni preuveličavanju problema. Izostane li simpatijin dogovoreni telefonski poziv, nećete se smiriti dok ne otkrijete u čemu je problem. Ako se namjeravate baviti sportom, izbjegavajte previše zahtjevne i riskantne aktivnosti, jer je sklonost ozljedama povećana.

 

Strijelac

StrijelacPadaće vam razne ideje na pamet, a koje će većinom biti usmjerene na zabavu. Bićete inicijator večernjeg izlaska pa ćete jedva čekati da se nađete s društvom. Pokazivaćete veliku dozu razumijevanja i požrtvovnosti pa ne čudi što će mnogi u vama tražiti oslonac. Zbog previše dnevnih uzbuđenja, uveče nije isključena i blaga glavobolja.

 

Jarac

JaracZnaćete kako slobodno vrijeme pretvoriti u ugodan i aktivan odmor. Izuzetak će biti samo oni koji danas rade i koji će se odlično snaći u mnoštvu obaveza. Samce će privući osoba širokih životnih pogleda. Možda odnos neće odmah početi s izlascima, ali nemojte ni insistirati dok druga strana ne bude spremna.

 

Vodolija

VodolijaBićete meta nametljivim i napornim osobama, koje će vas iscrpljivati svojim jadikovkama. Pripazite da pred nekim koga površno poznajete ne izlanete pojedinosti o sebi. Partneru će smetati vaša zavisnost od prijatelja i biće u pravu. Uključite i njega u svoj društveni život kako se ne bi osjećao zanemarenim.

 

Ribe

RibeVaša nesebičnost i spremnost na odricanje najviše će se iskazati na porodičnom planu. Bićete vezani za pojedine članove porodice i sve ćete učiniti kako biste im pomogli u rješavanju problema. Godiće vam trenuci samoće i tišine u kojima će vam mašta i kreativna energija bujati. Pobrinite se da takvih trenutaka imate dovoljno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info