Dnevni horoskop za 07.09.2015.

0

Ovan

OvanPazite šta kome govorite – drugi će pogrešno tumačiti smisao vaših izjava. Mogući su nesporazumi vezani za novac. Postavite se odlučno, ali mirno. Iako je jedna osoba zainteresovana za vas, pogrešnim pristupom mogli biste upropastiti dobre izglede. Budite iskreniji, čak iako vam pravila igre nalažu drugačije.

 

Bik

BikAko ne želite da vas iskorištavaju, morate pokazati više odlučnosti. Posvetite se partneru, djeci, ali i fizičkoj aktivnosti. Osjećaćete se bolje nakon što se dobro izmorite, ali ako niste u dobroj kondiciji, izbjegnite prezahtjevno vježbanje. Partner će vas zbunjivati promjenama raspoloženja – upozorite ga na takvo ponašanje.

 

Blizanci

BlizanciPorast znatiželje podstaknuće vas da se okušate u poslovima koje dosad niste radili. Bićete puni ideja i inspiracije pa će biti potrebno samo malo truda da biste ostvarili planove. Večeras ne propustite priliku za druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Priuštite sebi izlazak u bioskop ili pozorište.

 

Rak

RakVaša rječitost i smisao za šalu ostaviće snažan utisak na sagovornike, a naročito na osobe suprotnog pola. Imaćete uspjeha pri sklapanju poznanstava. Slobodnima se smiješi uzbudljiv flert. Ne ustručavajte se da razgovarate s roditeljima o svojim planovima i ambicijama koje planirate uskoro ostvariti.

 

Lav

LavIsticaćete se i preuzimati vodeću ulogu u kreiranju privatnih i poslovnih obaveza. Na trenutke ćete biti razdražljivi pa biste mogli iritirati bliske osobe. Ljubavni problemi mogu se pojaviti zbog vašega ponosa. Nemojte raditi protiv svojih emocija i protiv sebe. Vašu nezainteresovanost za zbivanja partner će krivo protumačiti.

 

Djevica

DjevicaUgodni trenuci očekuju vas tokom večernjih sati, a mlađima predstoji susret sa simpatijom. Malo toga će vam moći promaknuti kod partnera. Biće dovoljan i jedan pogled ili riječ da shvatite kako se osjeća. Ako trebate obaviti neke poslove po gradu, neće biti zastoja ni problema.

 

Vaga

VagaPosao vas neće umarati pa ćete višak energije usmjeriti na društvene aktivnosti. Najuspješniji biće rad u medijima i poslovi vezani za posredništvo, usluge i komunikaciju. Ljubavno strpljenje vam se isplaćuje. Možda ćete morati učiniti prvi korak, ali druga strana će učiniti sve ostalo. Neko će vam vratiti novčani dug.

 

Škorpija

ŠkorpijaKolege i nadređeni pohvaliće vaše ideje, a radni dio dana proteći će u ugodnom raspoloženju. Poslijepodne budite što aktivniji. Obavite što više toga, kako biste veče mogli provesti u miru. Dogovorite susret s prijateljima ili predložite partneru izlazak udvoje.

 

Strijelac

StrijelacPlanete vas čine osjetljivima i promjenjiva raspoloženja. Nečije riječi shvatićete previše lično. Manje ćete biti raspoloženi za izlaske, a i biraćete s kim se družite. Samcima bi neko uskoro mogao zauzeti bitno mjesto u srcu, iako će početak veze biti nepredvidiv i pomalo nejasan.

 

Jarac

JaracTelefonski razgovori, izlasci i druženje danas će biti jače zastupljeni nego prošlih dana. Mnogi će vas se sjetiti pa nije isključeno da vas nazove neko na koga ste već i zaboravili. Energično ćete prionuti na poslove i projekte. Bićete puni ideja. Ako budete i dovoljno uporni ni uspjeh neće izostati.

 

Vodolija

VodolijaPridavaćete preveliki značaj sitnim manama i nedostacima u poslu i u privatnom životu. Vaša kuća biće poprište razgovora i posjeta pa vam neće ostati mnogo vremena za odmor. Odlažite stvari na sigurno mjesto, a posebno pripazite na lične dokumente. Može se dogoditi da ih ne možete pronaći onda kad vam trebaju.

 

Ribe

RibeBićete otvoreni za nova iskustva i spremni na promjene. Poslovi će biti u porastu, vaš rad izložen oku javnosti, a većina zbivanja mogla bi se ispreplitati i s privatnim životom. Izvjesnu korist donose vam stranci ili poslovi povezani s inostranstvom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info