Dnevni horoskop za 06.09.2015.

0

Ovan

OvanIako nećete mnogo vremena provoditi u kući, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. S najboljom prijateljicom dijelićete utiske i informisati je o svemu što vam se događa. Mlađi će uživati u nečijoj naklonosti i maštati o zajedničkim trenucima. Neki će doći do simpatijinog telefonskog broja ili putem zajedničkih poznanika doznati nešto više o njoj.

 

Bik

BikU žaru strasti, zaljubljeni bi mogli simpatiji poslati SMS poruku s pozivom na kafu. Biće vam dosta čekanja i željećete ubrzati razvoj ljubavne situacije. Druga strana daće vam pozitivan odgovor. Dođe li do susreta, budite spontani i bez prevelikih očekivanja. Osoba koja vam duguje novac, još uvijek neće moći da ga vrati.

 

Blizanci

BlizanciSve ste popularniji u društvu. Raspoloženje će vam se naglo popraviti pa veče neće proći bez izlaska. Tokom dana posvetićete se svemu što ste zanemarivali, bilo da je riječ o kućnim poslovima, djeci ili ukućanima. Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, shvatićete da se time nisu ugasila i vaši osjećanja.

 

Rak

RakBližnji neće imati razumijevanja za vaše promjene raspoloženja i odsutnost. Teško će moći dokučiti vaše misli i emocije pa ćete imati osjećaj da vas niko ne razumije. Život udvoje biće vam bitan pa ćete učiniti sve da biste ga poboljšali. Ipak, budete li se previše trudili, počećete sputavati drugu stranu.

 

Lav

LavPrijatelj će vas obavijestiti o srećnom događaju u njegovoj porodici, možda rođenju djeteta ili dobijanju zaposlenja pa ćete proslaviti njegov uspjeh i sreću. Uživaćete u prikupljanju informacija i razgovorima s poznanicima. Privlačiće vas izazovi, naročito ako želite osvojiti osobu koja je nekad bila zaljubljena u vas.

 

Djevica

DjevicaPružite više povjerenja partneru. Čak i ako vas je povrijedio svojim postupkom, smognite snage i oprostite mu. Ako ste odlučili dio dana posvetiti poslu, neka to budu rani jutarnji ili večernji sati – tada će vam koncentracija biti na vrhuncu. Ako idete na proslavu rođendana, pazite da ne pretjerate s alkoholom.

 

Vaga

VagaVaše misli biće usmjerene na planiranje putovanja, okupljanja rođaka, druženje i izlaske. Odlično ćete se snalaziti u komunikaciji pa ćete s lakoćom ostvariti poznanstva i simpatije. Neočekivani poziv ili srećan splet okolnosti nagovijestiće povoljne ljubavne promjene. Neizvjestan odnos pomiče se prema nečem konkretnom.

 

Škorpija

ŠkorpijaSnažno ćete doživljavati zbivanja u porodičnom okruženju. Aktiviraće se pitanja i problemi vezani za rješavanje imovine, zajma ili dugovanja. Zasad ćete se morati pomiriti s polovičnim rješenjima. Partnerova oštroumnost pomoći će vam da finansijsku situaciju realnije sagledate. Shvatićete da je bio u pravu što je insistirao na nečemu što niste prihvatali.

 

Strijelac

StrijelacLjubavna veza mogla bi se naći u krizi, jer previše očekujete od partnera. Razmislite o svojim stvarnim motivima prije nego što donesete neke odluke. Omogućite sebi miran dan, jer vam je odmor prijeko potreban. Mogao bi vam pomoći povjerljiv razgovor s prijateljima, ali malo će ko od njih imati slobodnog vremena.

 

Jarac

JaracSvaki trenutak ispunićete korisnim aktivnostima. Isprobavaćete nove kulinarske recepte ili početi dijetu, a mlađi će mnogo vremena provesti ispred ogledala u spremanju za viđanje s prijateljima. Ako ste u vezi koja vas ne zadovoljava, tražićete neki prihvatljiv razlog za prekid. Vodite računa o tuđim emocijama.

 

Vodolija

VodolijaMoguć je susret s osobom koju nedovoljno poznajete, a koja će vam zapeti za oko, jer se često pojavljuje u vašem društvu. Ukoliko joj želite pristupiti, dan je odličan za upoznavanja. Osjetićete nalet kreativne energije pa ćete uređivati stan, napraviti razmještaj ili zidove ukrasiti novim slikama. Od djece ćete doživjeti nešto jako ugodno.

 

Ribe

RibeVaša tvrdoglavost da se prilagodite novonastalim okolnostima biće kamen spoticanja. Čak i kada vam razum bude savjetovao strpljenje, nešto će vas tjerati na brzoplete reakcije. Nemojte posuđivati novac i davati finansijska obećanja! Prema partneru ćete iskazivati ljubomoru i zamjeriti mu na situacijama koje su se dogodile u prošlosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info