Dnevni horoskop za 03.09.2015.

0

Ovan

OvanU domu će vladati skladni odnosi koji nakratko mogu biti narušeni zbog novčanih problema. Međutim, izvjesno je da ćete se riješiti jednog drugog tereta koji vas je mučio te se s više optimizma okrenuti svakodnevnici.

 

Bik

BikBićete brzi i spretni u svemu čega se prihvatite. Lakše ćete rješavati razne obaveze i uspostaviti skladan odnos s drugima. Razdoblje je pogodno za potragu za radnim mjestom, unapređenje, ali i za ljubavna osvajanja i romantiku. Shvatićete da jedna ljubavna prilika nije prokockana do kraja i da nade još uvijek ima.

 

Blizanci

BlizanciMa koliko se trudili da se povučete u osamu, nećete moći izbjeći ljude i razgovore o bitnim temama. Djeca, roditelji ili kućni radovi zahtijevaće odricanja i strpljenje. Odnos s partnerom biće potisnut u drugi plan i na trenutke ćete se osjećati sami. Nećete imati previše slobodnog vremena, ali moraćete poraditi na bračnoj komunikaciji.

 

Rak

RakVelikodušno ćete pomoći bliskoj osobi, što će ona znati cijeniti i uzvratiti. Druženje s prijateljima koje dugo niste vidjeli neće proteći kako ste očekivali. Osjećaćete da su postali drugačiji, ali možda ste se i vi u međuvremenu promijenili. Naći ćete se u centru nečijeg zanimanja ili će vam neko uputiti kompliment zbog izgleda.

 

Lav

LavOdluke ćete donositi pod pritiskom pa nećete biti sigurni u njihovu ispravnost. Bićete dekoncentrisani i teško se fokusirati na detalje. Možda nećete razumjeti šta se od vas traži kada je u pitanju obavljanje poslovnih zadataka. Ne ustručavajte se zatražiti dodatna objašnjena od šefova, kako biste izbjegli greške.

 

Djevica

DjevicaPutovanja, učenje i komunikacija ići će vam od ruke. Prilagodite se situacijama i izvucite najbolje iz onoga što vam se nudi. Zamolite za razgovor osobu koja bi vam mogla pomoći u poslu. Ako vas društvo pozove na kafu svakako prihvatite, jer biste se mogli iznenaditi poznanstvom od kojeg ćete u budućnosti imati velikih koristi.

 

Vaga

VagaVaše zanimanje usmjereno je na poslovna zbivanja i karijeru pa je ljubav potisnuta u drugi plan. Ako ste u vezi, stavite do znanja partneru koliko vam znači, jer će u protivnom početi sumnjati u vas. Ako se selite u novu kancelariju, stan ili ste u gostima, trebaće vam neko vrijeme da se priviknete. Neke će mučiti izraženija nesanica.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeskloni ljudi i situacije prisiliće vas da shvatite prednost promišljenosti. Suprotnosti vaše poslovne i privatne situacije čine vas nesigurnima. Teško pronalazite ravnotežu, ali možda previše očekujete od sebe, a premalo se oslanjate na partnera. Ne oklijevajte postupiti onako kako vam savjest i srce nalažu.

 

Strijelac

StrijelacZaboravite na loša iskustva. Okrenite se ostvarenju novih planova ili na nov način pristupite određenim osobama i problemima. Možda će vam neplanirani poslovi pokvariti planove, na razočarenje vašeg partnera ili djece. Kako god bilo, prihvatite se posla, jer će vas iznenaditi lakoća s kojom ćete ga obavljati.

 

Jarac

JaracImaćete više uspjeha u ostvarenju ljubavnih želja, a možda ste već i zaljubljeni. Ne oklijevajte da se predstavite nekome u najboljem svjetlu, jer ćete tako ostvariti stratešku prednost. Odlučnost će polučiti rezultate pa budite uporni u onom što želite.

 

Vodolija

VodolijaRasterećenje od problema i onoga što vas tišti potražićete u društvu prijatelja. Ipak, shvatićete da time niste riješili uzrok problemima. U emotivnom životu biće istaknuta vaša neodlučnost. Ponašaćete se proturječno pa ćete partnera zbuniti. Tokom večernjih sati moguć je otvoren razgovor u kojem ćete “istresti” svoje probleme.

 

Ribe

RibeAko vas očekuje mnogo obaveza, dan započnite zdravim doručkom. Razveseliće vas posjeta rođacima u drugom gradu ili će oni posjetiti vas. Nekima je moguć susret s osobom koju dugo nisu vidjeli, a nekada im je mnogo značila.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info