Dnevni horoskop za 02.09.2015.

0

Ovan

OvanDan je kao stvoren za aktivnost, kretanje na put, spremanje ili sitnije poduhvate u domu. Ipak, društvena dešavanja izvlačiće vas napolje pa će neki poslovi ostati nedovršeni. Veče uvodi nove osobe u vaš život pa vam predstoje romantični trenuci. Ako ste tek ušli u vezu shvatićete da vam partner u potpunosti odgovara.

 

Bik

BikUočićete nedostatke u svom životu, a koji se uz malo truda mogu otkloniti. Ako ste u vezi koja vas ne ispunjava ne brzajte s odlukama, jer ste previše pod uticajem emocija. Posvetite dan sebi, kako biste u miru razmislili i donijeli ispravnu odluku. Posvetite se njezi tijela i izbjegavajte masnu i slanu hranu.

 

Blizanci

BlizanciSlobodni će uživati u romantičnim susretima i druženjima, dok će oni u braku više boraviti u porodičnom okruženju. Uveče bi vas mogli iznenaditi gosti čije će vas prisustvo iritirati, jer ste planirali odmarati ili gledati TV program. Ipak, obzirom da će vaši sagovornici biti veseli ljudi, brzo će vas zaraziti svojim dobrim raspoloženjem.

 

Rak

RakPrivatni i porodični odnosi biće osjetljivi i iziskivaće više strpljenja i prilagođavanja. Uzdrmaće vas nečije izjave ili ponašanje bliske osobe. Ne potiskujte nezadovoljstvo, pričajte o sebi i onome što vas tišti ljudima koji vam mogu pomoći. U ljubavi odagnajte dosadu i već rutinske emocionalne događaje.

 

Lav

LavIzvući ćete potrebne pouke iz problematične ljubavne veze pa ćete na zreliji način pristupiti emotivnim pitanjima. Imaćete mnogo energije i brzo ćete obaviti obaveze za koje ste mislili da će vam oduzeti mnogo vremena. Na neke stare porodične probleme i pogoršane međuljudske odnose gledaćete drugim očima.

 

Djevica

DjevicaVaš način razmišljanja razlikuje se od većine, ali niko vam ne može osporiti oštroumnost i analitičnost. Zbog toga ste uvijek svuda rado viđen gost – mnogi u vama prepoznaju dobrog savjetnika. Otvorite se ljubavnim iskustvima bez pretjeranog analiziranja. Budite spontani.

 

Vaga

VagaUkoliko želite nešto kvalitetno obaviti ili uraditi, moraćete se bolje organizovati. Nemojte započinjati više poslova, jer ćete zastati na pola puta. Odnos s partnerom prolaziće kroz krizu, ali će donijeti i neke dobre stvari. Shvatićete da ste i sami pridonijeli stvaranju problema, najviše zbog nepovjerenja prema partneru.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan je pogodan za početak ljubavne veze i romantične sastanke. Pokažite šta osjećate i kakve su vam namjere, jer pravo je vrijeme za to. Vodite više računa o odnosu prihoda i troškova. Ako idete u kupovinu, prije toga napravite listu najpotrebnijih stvari. Ne prepuštajte se sanjarenju već se skoncentrišite na posao.

 

Strijelac

StrijelacBićete ugodno iznenađeni mnoštvom poziva za izlaske. Novi ljudi ulaziće u vaš život, a s nekima ćete ostvariti prijateljske ili ljubavne odnose. Ljubavna zbivanja biće romantična i puna strasti. Znaćete na čemu ste kod simpatije i to će vas ohrabriti. Kreativnost vam je istaknuta pa se posvetite pisanju, slikanju ili hobijima.

 

Jarac

JaracZbog povećanih potreba starijih članova porodice moraćete odgoditi svoje planove. Ako živite s roditeljima osjećaćete se sputano. Smetaće vam formalnosti, uštogljenost i ukočena atmosfera. Ukoliko namjeravate da idete u veću kupovinu, odredite iznos koji možete potrošiti. Ako ste u vezi, prepustite malo više inicijative drugoj strani.

 

Vodolija

VodolijaImaćete intenzivnu komunikaciju s ljudima. Ukoliko sretnete osobu koja vam se sviđa, neće sve ostati samo na kafi i razgovoru pa su pred vama strastveni trenuci. Entuzijazmom ćete podsticajno djelovati na prijatelje. Ako vama prepuste organizaciju vremena i provoda, oduševiće se.

 

Ribe

RibeNeki će se upustiti u građevinske radove i pronaći izvođače radova koji nisu preskupi. Intuicija će vas dobro služiti pa ćete s lakoćom proniknuti u tuđe emocije i namjere. Ako se nađete u većem društvu, mogli biste potrošiti više novca od predviđenog.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info