Dnevni horoskop za 09.08.2015.

0

Ovan

OvanZahvaljujući naglom prilivu energije i entuzijazma, uspješno ćete riješiti obaveze koje ste odgađali. Ipak, većinu pažnje posvećivaćete ljubavnom životu. Partnera ćete ugodno iznenaditi pažnjom, možda i izlaskom udvoje. Uživaćete u zajedničkim razgovorima, ali i u ponovo probuđenoj romantici.

 

Bik

BikKoristite dosadašnja iskustva i zrelost kako biste izbjegli svaku mogućnost grešaka i krivih odluka. Mogući su problemi sa zajmom, finansijama ili ulaganjima u kuću pa ćete o tome morati porazgovarati s ukućanima.

 

Blizanci

BlizanciImaćete osjećaj za mjeru i pravi trenutak. Dobro ćete savjetovati prijatelja, čiju ćete problematičnu situaciju nepogrješivo analizirati. Biće vam zahvalan na pruženoj pomoći. Posvetite dan voljenima, posebno mališanima. Izvedite ih u šetnju, na kolače, pizzu ili u bioskop. Njihovo će veselje preći i na vas.

 

Rak

RakNemojte sebi dopustiti pretjerana razmišljanja i analize. Ono što se dogodilo u prošlosti ne bi smjelo upravljati vašim osjećajima. Vaše će raspoloženje zavisiti od kvalitete ljubavnog i seksualnog života, čemu će pridonijeti i kvalitet komunikacije s partnerom. Ako ste slobodni, poslušajte glas srca. Simpatija očekuje vašu inicijativu.

 

Lav

LavBilo bi uputno da se više angažujete na područjima koja još morate dovesti u red, što će vam danas savršeno polaziti za rukom. Emotivno ćete živnuti pa će većina odnosa i veza doživjeti preporod, a vi biti željni ljubavne romantike. Pokažite više razumijevanja za problem bliskog prijatelja. Ponudite mu saradnju ili pomoć.

 

Djevica

DjevicaBićete nepromišljeni, zalijetaćete se riječima i postupcima, a zatim požaliti. Nećete pogriješiti ako se prepustite partnerovom vodstvu. Odgodite sve aktivnosti i planove koji vam predstavljaju teret. Dan proveden u ljubavnom zagrljaju djelovaće podsticajno na vaš um i tijelo. Ako ste sami, nazovite staro društvo i organizujte izlazak.

 

Vaga

VagaPutovanja vam donose ugodne trenutke. Mogli biste upoznati zanimljive ljude i izmjenjivati iskustva, posebno oni koji praktikuju neku duhovnu tehniku. Ljubavne promjene pozitivno će djelovati na vaše samopouzdanje i pružiti vam mogućnosti za ispunjenje želja. Moguć je susret s nekim koga strasno priželjkujete.

 

Škorpija

ŠkorpijaPojedine situacije izmicaće kontroli i tako vas dodatno psihički i energetski iscrpljivati. Žalićete se na umor i bezvoljnost, ali to će biti prolazni trenuci koji neće ostaviti traga na vama. Ublažite stres omiljenim aktivnostima, poput čitanja knjiga ili gledanja filmova.

 

Strijelac

StrijelacUkoliko se između vas i partnera pojave ljubomora ili nepovjerenje, sve ćete uspjeti izgladiti. Neke će iscrpiti briga oko roditelja ili tračevi komšija. Ipak, već sutra će vam se to sve činiti nevažnim. Ispunite slobodno vrijeme aktivnostima koje vas raduju, ali koje često odgađate zbog obaveza. Počnite se baviti nekakvim hobijem.

 

Jarac

JaracIzlazak s prijateljima okupiće vas u veselom društvu. Osjetićete potrebu da se nametnete ili nekoga osvojite, možda obnovite vezu iz prošlosti ili napokon prihvatite jednu ljubavnu ponudu. Više pažnje posvetićete svom izgledu, a vrijedne domaćice prihvatiće se spremanja.

 

Vodolija

VodolijaBude se vaši ljubavni nagoni te pojačavaju emocije i strast. Nekima će zvijezde donijeti bračnu ponudu ili neočekivan, ali zato prekrasan, preokret u emotivnom životu. Ako ste izloženi stresu, informišite se o tehnikama opuštanja i meditacije. Neki među vama danas će negdje otputovati, možda baš na more.

 

Ribe

RibeMolba prijatelja za pomoć mogla bi dodatno opteretiti vaš, ionako zgusnut, dnevni raspored. Ukoliko procijenite da je sve skupa previše za vas, slobodno ga zamolite da odgodite viđanje. Neće vam polaziti za rukom da uvjerite ukućane u ispravnost svog stajališta, dobrim dijelom i zato što im nećete znati ili moći iznijeti stavove na odgovarajući način.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info