Dnevni horoskop za 07.08.2015.

0

Ovan

OvanNeće vam biti lako podnositi zahtjevna zbivanja. Ali kada treba preuzeti ljubavne ili poslovne odgovornosti, pokazaćete se doraslima svakoj situaciji. Izvjesno je da ćete se u nečemu naći na novom početku ili biti iskusniji zbog novih saznanja. Nekima predstoje zanimljivi kontakti s inostranstvom i putovanja.

 

Bik

BikLakše ćete ostvariti ambicije. Poslovi na kojima budete radili mogli bi vam obezbijediti dobru zaradu i ugled. Nesebično ćete se odricati i ispunjavati potrebe najmilijih. Najviše uspjeha imaćete raščišćavajući zapetljane porodične odnose, ali i sa svima onima sa kojima niste u dobrim odnosima.

 

Blizanci

BlizanciImaćete pune ruke posla, a poslovni zastoji pomoći će da bolje upoznate ljude sa kojima sarađujete. Neugodno će vas iznenaditi činjenica da vam okreću leđa onda kad vama treba pomoć. Kritike ćete dobro podnositi, ali ako vam ih uputi neko koga inače ne podnosite, oštro ćete uzvratiti pa nije isključena svađa.

 

Rak

RakŠarmom, osmijehom i ljubaznim ponašanjem preokrećete privatne i poslovne situaciju u svoju korist. Dobro ćete se osjećati, biti zadovoljni svojim izgledom i komplimentima kojima će vas obasipati potencijalni udvarači. Nova poznanstva donijeće vam korist. Neki među njima će biti dovoljno uticajni da vam pomognu ostvariti planove.

 

Lav

LavIscrpiće vas nagomilani poslovi. Bićete skloni stresu, ali ćete ga znati konstruktivno usmjeriti. Neraščišćene emocije ispreplitaće se sa novim ljubavnim dešavanjima. Moraćete raščistiti sami sa sobom, jer partner neće dugo podnositi neizvjesnost, a posebno osjećaj da vam sve manje znači.

 

Djevica

DjevicaOtvara se razdoblje širenja poslova, ali i vaše veće popularnosti. Bićete vješti u komunikaciji, taktični u ophođenju sa kolegama i domišljati kada nešto treba improvizovati. Veze na daljinu te komunikacija i prepiska sa osobama i partnerima u drugom gradu ili inostranstvu ispuniće vas posebnim zadovoljstvom.

 

Vaga

VagaZadesićete se u pravoj gužvi i imati osjećaj da su vas obaveze pritisnule sa svih strana. Dobijaćete mnogo pitanja na koja ćete trebati odgovoriti, a ni kritike i javno prozivanje nisu isključeni. S novcem budite štedljiviji – oslonite se samo na ono što sami zaradite. Ljutićete se na nekoga ko vam već dugo ne vraća posuđeni novac.

 

Škorpija

ŠkorpijaTražićete miran kutak za razmišljanje i izbjegavati zadimljena mjesta i isprazne razgovore. I u slobodnim trenucima tražićete kvalitet pa nećete propuštati pozorišne ili kino predstave. Ne povjeravajte drugima svoju intimu, jer biste mogli postati meta neukusnog trača ili se razočarati u osobu kojoj ste bezrezervno vjerovali.

 

Strijelac

StrijelacImaćete mogućnost ostvariti ljubavne snove. Možda ćete sresti osobu o kojoj intenzivno razmišljate i priželjkivati skori susret. Saradnja s drugima pokazaće se učinkovitom u poslovnim, a podrška bližnjih u privatnim odnosima. Ako živite  previše stresno, stanite malo i posvetite se sebi. Mnogima će pomoći popodnevni odmor.

 

Jarac

JaracUspješno ćete komunicirati i održavati dobre odnose sa nadređenima. Umjetnost, moda i ljepota područja su u kojima ćete imati uspjeha. Očekuju vas i nezaboravni ljubavni trenuci. Intenzivni osjećaji prema partneru navešće vas da donesete bitnu odluku vezanu za zajedničku budućnost. Neki će se pomiriti s bivšim partnerom.

 

Vodolija

VodolijaPostavljaćete sebi visoke ciljeve i nastojati biti uzorni u svemu. Bližnji će vas smatrati prestrogima i prezahtjevnima, a vaši će prijedlozi i želje izazivati njihovo neslaganje i burne reakcije. Mogli biste otkriti neugodnu porodičnu tajnu, zahladiti odnose sa ženskim članom porodice ili izlaz iz problema potražiti na pogrešan način.

 

Ribe

RibePorast radne energije i entuzijazma ubrzaće ostvarenje poslovnih ambicija. Odlično ćete podnositi fizičke napore pa je dan povoljan za sportska takmičenja, ali i za fizičke radove. Ipak, odvojite malo vremena i za zabavu. Nemojte potiskivati svoju društvenu prirodu – prihvatite poziv kolega na kafu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info