Dnevni horoskop za 06.08.2015.

0

Ovan

OvanOčekuju vas ugodni susreti sa prijateljima koji će proteći u zabavi. Bićete najglasniji u društvu i podizati raspoloženje svojim duhovitim dosjetkama. Privatni odnosi ulaze u bolje razdoblje. Izgladićete nesporazum unutar doma ili razjasniti neku situaciju sa prijateljem. Osjećaj umora u večernjim satima biće znak da krenete ranije na spavanje.

 

Bik

BikNeće se baš sve odvijati kako ste zamislili pa ćete spoznati vlastite propuste i greške, što će vam omogućiti da usavršite novu strategiju. Činiće se da u nekim situacijama niste dovoljno napredovali, iako je sve na to upućivalo. Splet okolnosti mogao bi uticati i na privatne planove. Neke ćete mijenjati ili odgoditi, a od nekih i odustati.

 

Blizanci

BlizanciBićete neuhvatljivi. Kada druga strana pomisli da vam se približila, lepršavo ćete nestati iz vidokruga. Nikome nećete otkrivati šta tačno mislite i osjećate, sve će ostati na slutnjama. Više ozbiljnosti i praktičnosti pokazaćete u poslu. Imaćete “nos” za konkretne stvari pa neće sve ostati na planovima, pukim pričama i željama.

 

Rak

RakPartnerov postupak natjeraće vas da se odlučnije borite za svoju vezu. Moguće su nesuglasice i nerazumijevanje, jer ćete oboje biti tvrdoglavi i nepopustljivi. Bićete rastrzani između više različitih poslova, a odnosi sa kolegama ili šefovima neće donijeti zadovoljstvo. Moraćete se osloniti na vlastite mogućnosti i sami izboriti za svoja prava.

 

Lav

LavPravo je vrijeme za obavljanje zahtjevnih poslova, putovanja i rješavanje starih problema. Društveni život postaće zanimljiv pa što više izlazite. Više pažnje posvetićete spoljašnjem izgledu i njezi tijela. Nećete žaliti vrijeme provedeno u potrazi za dobrim komadom odjeće, a kafa s prijateljima činiće vam posebno zadovoljstvo.

 

Djevica

DjevicaStalo vam je da odgovorite na novi poslovno-finansijski izazov. Konsultujte nečije mišljenje, prije nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namjere. Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan, ali uvijek postoji dobro rješenje koje možete da osmislite. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Prijaće vam kreativan odmor, opustite se.

 

Vaga

VagaBićete nervozni i skloni nezadovoljstvu. Zapetljaćete se u mrežu neriješenih ljubavnih problema. Ni partner neće pokazivati inicijativu da se nešto riješi, što će vas još više ljutiti. Mogući su i nesporazumi u komunikaciji sa saradnicima, kao i povećan broj obaveza koje će vas izlagati stresu. Popodnevni odmor biće nužan.

 

Škorpija

ŠkorpijaUnutrašnji nemir i zasićenost svakodnevnicom ublažićete ako unesete nešto novo u svoj dnevni raspored. Vrijeme je da uradite nešto o čemu maštate ili već duže vrijeme planirate. Dan je pogodan za obnavljanje starih veza i odnosa, stoga velikodušnije pristupite drugoj strani ili prihvatite ruku pomirenja.

 

Strijelac

StrijelacŽeljni ste druženja i raznovrsne zabave. Očekuje vas novo poznanstvo ili obnavljanje zapostavljenih prijateljskih odnosa. Još ćete neko vrijeme sputavati ili skrivati svoje osjećaje, ali uskoro bi vam se oni mogli oteti kontroli, a vi shvatiti da ste se u nekog zaljubili. Bliskoj osobi ćete ispričati sve pojedinosti upoznavanja sa simpatijom.

 

Jarac

JaracPrezaposleni ste pa sve manje vremena imate za druženje i za ljubav, a to može naštetiti vašem odnosu. Započnite razgovor s partnerom, kako biste razjasnili nedoumice koje vas muče. Preuzećete na sebe porodične dužnosti, a vidljivo je i vaše povećano žrtvovanje za djecu i ukućane. Pronađite trenutke samo za sebe.

 

Vodolija

VodolijaNajviše veselja donose vam trenuci provedeni s mlađim ljudima i djecom. Razveseliće vas jedna vijest ili nečiji uspjeh. Stanje u prijateljskom odnosu promijeniće se nabolje, a ljubavne  veze će postati još strastvenije, uprkos vašoj ljubomori i nepovjerenju. Izbjegnite razgovore o novcu s rođakom – to će baciti novo svjetlo na vaš odnos.

 

Ribe

RibeBritkim izjavama i smislom za humor osvajaćete ljude oko sebe. U poslovnoj sredini naići ćete na podršku kolega i lakše izraziti svoje ideje. Bićete toplo primljeni gdje god se pojavili. Usamljene će razveseliti ljubavna prilika, a zaljubljene simpatijina izjava. Neki će izdvojiti novčani iznos za lične potrebe, obnoviti garderobu ili nekome kupiti poklon.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info