Dnevni horoskop za 05.08.2015.

0

Ovan

OvanKretanje Mjeseca vašim znakom potaknuće vas na intenzivnu komunikaciju s ljudima. Često ćete razgovarati na mobilni telefon, slati i primati poruke, a dan će vam biti prekratak za sve što namjeravate obaviti. Ipak, uspješno ćete spojiti i podmiriti kućne obaveze i ispuniti obećanja data pojedinim članovima porodice.

 

Bik

BikDo dragocjenih otkrića doći ćete u rijetkim trenucima samoće i opuštanja  pa se nemojte siliti na izlaske i druženja do kojih vam nije stalo. Razne će vas obaveze odvlačiti od porodice  pa se pokušajte organizovati ili na neki drugi način nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Zadržite zdrav razum i u situacijama koje vam se čine nelogičnima.

 

Blizanci

BlizanciNastojaćete što prije obaviti obaveze koje imate, ali zbog nestrpljenja mogući su propusti koji će vas usporiti. Upoznaćete nekoga ko će vas osvojiti neposrednošću. Brzo ćete naći zajednički jezik i dogovoriti sastanak. Slobodni će miješati ljubav i prijateljstvo pa pripazite da se ne razočarate.

 

Rak

RakPosvetite veću pažnju svome tijelu i duhu. Imaćete teškoća sa spavanjem, a moguće su i želučane tegobe zbog kojih ćete biti lošije raspoloženi. Zahtjevi partnera, djece ili roditelja neće vam ostaviti mnogo vremena za vas. Nije isključen ni određeni kvar u kući usljed čega ćete morati pozvati majstora.

 

Lav

LavBogatstvu ljubavnog života pridonijeće novo poznanstvo, nečija strastvena SMS poruka ili telefonski poziv osobe koja će vam staviti do znanja da prema vama gaji naklonost. Ugodan susret ili društveni događaj očekuje vas tokom večernjih sati. Ako ste na moru, izbjegavajte predugo boravljenje na suncu.

 

Djevica

DjevicaNeka vam jedini prioritet bude vlastito zadovoljstvo pa tome podredite sve planove. Ukoliko osjećate  da vam je potreban odmor, isključite telefon i internet te se prepustite popodnevnom snu ili čitanju omiljene literature. Ako pored vas bude  neko ko je neraspoložen  ni vi se nećete mnogo bolje osjećati.

 

Vaga

VagaIzvjesne su teškoće u ostvarivanju bliskosti ili skladne komunikacije s ukućanima. Izbjegavaćete odgovornost i dolaziti u kontakt sa ljudima koji nisu bliski vašem načinu razmišljanja. Nastojte se što više kretati, posebno ako tokom radne sedmice mnogo vremena provedite za računarom. Prisjetićete se nekoga koga odavno niste vidjeli.

 

Škorpija

ŠkorpijaGdje god bili, svašta ćete čuti. Privlačićete i znane i neznane ljude, koji će imati potrebu da s vama podijele svoje životne priče. Zategnuti odnosi s rodbinom napokon se počinju poboljšavati. Unatoč sumnjama koje vas muče, ljubavna veza napreduje. Opustite se i više uživajte i ne tražite više nego dobijate.

 

Strijelac

StrijelacIntuitivno ćete osjetiti da su okolnosti na vašoj strani. Sve što budete činili, urodiće plodom. Razgovarajte s partnerom o osjetljivim pitanjima i raščistite nedoumice koje su vas kočile u ostvarivanju ljubavnog sklada. Posvetite se hobijima i sportu, a ne propuštajte ni poziv za pozorište, izložbu, bioskop ili večeru sa prijateljima.

 

Jarac

JaracMoguće su teškoće sa koncentracijom i umor. Samokontrola će biti nužna i u razgovorima s rodbinom, ali koliko god se trudili bićete na rubu rasprave. Posvetite dan čitanju omiljenog štiva, rješavanju ukrštenica ili s prijateljima odigrajte partiju karata. Bitno je da se zaokupite  nečim, što će vam odvratiti misli od problema i briga.

 

Vodolija

VodolijaPriuštićete sebi odmor u pravom smislu te riječi. Slobodne trenutke posvetićete čitanju omiljenih novina ili gledanju filmova. U ljubavi je sve moguće, od romantičnog zaljubljivanja do oživljavanja prekinute veze. Intuicija će vam biti istaknuta. Nepogrešivo ćete osjećati ko je prema vama iskrenih namjera, a ko samo glumi.

 

Ribe

RibeDan je pogodan za početak nove ljubavne veze, romantične sastanke i druženje. Pokažite šta osjećate i kakve su vam namjere, jer ćete intuitivno predosjetiti da je kucnuo pravi trenutak za to. Vodite više računa o omjeru prihoda i troškova, jer će vam želje biti veće od mogućnosti. Ukoliko obavljate kupovinu, prije toga napravite spisak najnužnijih stvari.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info