Dnevni horoskop za 02.08.2015.

0

Ovan

OvanDobro bi vam došlo da malo odmorite, obnovite istrošenu energiju i postavite nove ciljeve i prioritete. Psihička ravnoteža biće vam malo uzdrmana zbog prošlih zbivanja, a i nervoza će vam kvariti raspoloženje. Povećana je briga za članove porodice i osobe koje volite, što će vam dodatno trošiti energiju.

 

Bik

BikPronaći ćete nove motive koji će vas pokretati na akciju. Prestaćete da se opterećujete problemima i smislom života, barem što se današnjeg dana tiče. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom koja će im jako odgovarati. Stoga, današnji dan svakako provedite u većem društvu, jer je poznanstvo izvjesno.

 

Blizanci

BlizanciNajbolje za sebe učinićete ako slobodno vrijeme provedete u čitanju ili gledanju filmova. Izbjegavajte zahtjevne razgovore i naporne ljude čiji vam predvidljivi razgovori idu na živce. Obogatite ljubavni život nježnostima i romantikom. To je ono što vaš partner priželjkuje, ali možda ne pronalazi načina da vam to otvoreno kaže.

 

Rak

RakAko se osjećate umorno, nemojte pretjerivati u kućnim poslovima ili dopustiti da članovi porodice uživaju dok vi radite. Uposlite ukućane, svakome od njih dajte poneki zadatak. Ako vas prati osjećaj unutrašnje praznine, razmislite o upražnjavanju određenih duhovnih tehnika koje bi vam pročistile um i dale osjećaj mira i ispunjenosti.

 

Lav

LavPlanete upućuju na trenutke rastresenosti i smušenosti koji će poremetiti vaše navike. Pridavaćete veći značaj sitnicama i nepotrebno se zamarati pitanjima na koje ionako niko nema odgovore. Neki će zaviriti u svijet duhovnosti ili alternative, pronalaziti zanimljive sadržaje na internetu ili putem literature.

 

Djevica

DjevicaNe dopustite da vam otežane okolnosti poljuljaju samopouzdanje. Ako pronađete u sebi snagu dogodiće se pozitivni preokreti. Vrijeme je za promjene kojima ćete partnera privoljeti da više sudjeluje u vašim životima. Najbolje je da bacite karte na sto i tako uvidite mane i prednosti vašeg odnosa. Pripazite na zdravlje!

 

Vaga

VagaViše pažnje posvetićete potrebama svog organizma. Neki će se početi zdravije hraniti, vježbati i konzumirati vitamine. Možda ćete idućih dana obaviti rutinski pregled koji će vam umiriti savjest i potvrditi da je s vašim zdravljem sve u redu. Neki pripadnici znaka će otputovati u grad gdje živi njihova simpatija, što će ih naročito veseliti.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete sigurno tlo pod nogama koje će vam osigurati članovi porodice. U vaš dom stižu radosne vijesti o vjenčanju, rođenju djeteta ili poruka ljubavnog sadržaja od osobe koju simpatišete. Ne propustite priliku za izlazak i ne gubite dragocjeno vrijeme na silne pripreme – obucite se što jednostavnije.

 

Strijelac

StrijelacBolje ćete se slagati s rođacima i djecom, nego s roditeljima i osobama s kojima dijelite stambeni prostor. Sputavaće vas boravak u domu. Moguća je prolazna nesloga između roditelja u čiji spor se ne biste trebali uvlačiti. Vaš pokušaj uspostavljanja reda i mira naići će na njihovo suprotstavljanje. Pustite ih da sami riješe svoj problem.

 

Jarac

JaracLjubavni život vam je sve bolji. Samcima su moguće nove ljubavi, a nesretno zaljubljenima uzvraćeni osjećaji. U kući ćete se zadržavati samo onoliko koliko je potrebno i slobodno vrijeme provoditi s prijateljima. Osjećaćete se smireno, godiće vam ugodna atmosfera za koju ćete većim dijelom biti i sami zaslužni.

 

Vodolija

VodolijaRaspolagaćete zavidnom količinom energije i entuzijazma. Vjera u sebe i oslanjanje na vlastite snage biće istaknuti, a na prvi pogled vidljivo je da želite više nego drugi. Izbjegavaćete osobe i situacije koji vas ne čine srećnima te sami kreirati nove i prihvatljivije uslove.

 

Ribe

RibeNaći ćete vremena za sebe i ispunjenje privatnih planova. Mnoštvo aktivnosti biće povezano s prijateljima pa ćete izbivati iz doma pod raznim izvinjenjima. Težićete skladnim ljubavnim vezama i druženju s ugodnim ljudima, a slobodni bi mogli biti okruženi udvaračima i birati između dvije prilike. Moguća je neočekivana posjeta gostiju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info