Dnevni horoskop za 01.08.2015.

1

Ovan

OvanVjerovatno ćete preplašiti one koji su vam bliski, ako im kažete kako se zaista osjećate danas. Možda tvrdite da želite mir i spokoj, ali to morate balansirati i sa malo uzbuđenja. Tu može postojati problem, ako vas ne interesuje šta drugi misle o vašim izborima. Nažalost, sada ste u stanju da nehotice prekoračite nečije granice. Ako postupate sa malo obzira, to u konačnici može poboljšati vezu sa partnerom , a vi ćete i dalje biti zadovoljni.

 

Bik

BikVaša ključna planeta, Venera, danas donosi zadovoljstvo u vaš život na načine koji su svježi i drugačiji. Nažalost, šansa koju imate za uživanje dolazi po veoma visokoj cijeni. Ali, nemojte se brinuti ili čekati da dobijete bilo čije odobrenje. Komuniciranje osjećaja nije igra i zabava; za to je potreban naporan rad i osjetljivo srce. Ipak, potencijalne nagrade su vrijedne truda.

 

Blizanci

BlizanciTeško je izbjeći jake emocije koje su u zraku, bez obzira koliko pokušavate da ne razmišljate o problemima. Često ste šampion u “preskakanju” teških situacija, ali nije vrijedno truda da se danas iscrpljujete u tom procesu. Ako ste spremni da se odreknete pretrpanog rasporeda, imate priliku da povećate nivo intimnosti u vezi. Međutim, postoji vjerovatnoća da dođe do sukoba, ukoliko ne budete dovoljno fleksibilni da pristanete na kompromis.

 

Rak

RakMožda se ispostavi da ste danas sebi najveći neprijatelj, posebno ako pokušavate da smirite strasti oko emotivne sigurnosti. Po prirodi želite da vaša veza bude “njegovana”, ali i dalje ste nemirni. Čak i ako želite da se izvučete iz kolotečine obavljanja svakodnevnih aktivnosti, balansirajte želju za trenutnim uzbuđenjem sa dugoročnom stabilnošću koja vam je u konačnici potrebna.

 

Lav

LavKada je riječ o obavezama, mislite da znate šta je najbolje, ali ste spremni da odjednom odbacite trenutne planove, ako naiđete na pravo iskušenje. Nažalost, prijatelji vam nimalo ne pomažu ohrabrujući vas da im se pridružite u njihovim današnjim avanturama. Ipak, žudite za uzbuđenjem i bićete spremni da pristanete na poziv, ako on stigne u vrijeme kada budete jednostavno željeli da pobjegnete. Zapamtite da će vas obaveze i dalje čekati kada se vratite.

 

Djevica

DjevicaVaši prijatelji i saradnici vas danas mogu iznenaditi, ako se ne slože sa prethodno dogovorenim planom. Iako ćete se možda osjećati kao da je u toku pobuna, zaplet je vjerovatno vapaj za slobodom, a ne igra oko prevlasti. Ne pokušavajte da im promijenite mišljenje; ako je potrebno, nastavite svojim putem bez podrške drugih. Osjećaćete se bolje na duge staze ako se držite svog rasporeda, bez obzira šta drugi mislili.

 

Vaga

VagaVaši ciljevi vas sada odvlače na dvije različite strane, ali vam je već sada jasno da ne možete ići na oba puta. Iako vam se veoma žuri, još uvijek niste potpuno spremni da zatvorite jedna vrata u korist drugih. Čak i da želite da odložite svoju odluku, današnji događaji vas potiču na razmišljanje, jer su drugi pod direktnim uticajem vaših akcija. Koliko god bili neodlučni, napravite izbor i krenite naprijed bez osvrtanja.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas ste veoma promjenjivih osjećanja, što ih čini komplikovanijim za dijeljenje nego ikad prije. Veoma lako se možete ubijediti da svoje emocije zadržite samo za sebe, jer ste zabrinuti zbog reakcija drugih ljudi na vaše “naelektrisane” želje. Ili, možda jednostavno smatrate da se vaš unutrašnji proces ne tiče bilo koga. Iako je vaša briga na mjestu, još uvijek bi bilo pametnije da rizikujete i pokažete svoju ranjivost. Ko ne riskira ne profitira.

 

Strijelac

StrijelacOptimistični ste i ne vidite ništa loše u tome da tražite ono šta danas želite. Međutim, lakše vam je da ugodite sebi nego da uradite ono što izgleda dobro, a vaši prijatelji možda neće tako brzo prihvatiti vaše neuobičajene želje. Ipak, izražavanje emocija može biti katalizator koji vam je potreban da naglo promijenite stari model ponašanja. Očigledno, ne možete predvidjeti kako će ko reagovati, ali otkrivanje same sebe je korak u pravom smjeru.

 

Jarac

JaracUznemirujuće je ako vas iznenada privlači ista nestabilnost koju obično pokušavate da izbjegnete. Ipak, danas možete biti potpuno fascinirani nečijim radikalnim stilom ili ekscentričnim idejama, čak iako u njima ne vidite nikakvu praktičnu vrijednost. Vaša neobična reakcija vas može zabrinuti, ali nema potrebe da obuzdavate svoj entuzijazam. “Prodrmajte” stvari dok još možete; vratićete se svom konzervativnijem pristupu životu za par dana sa svježom perspektivom.

 

Vodolija

VodolijaDanas vas ne privlače iste, stare stvari koje vas inače interesuju; umjesto toga, želite da istražite neistraženo područje. Ne pokušavajte da racionalizujete ono što vam je u srcu. Za sada, što luđu fantaziju imate više zadovoljstva možete izvući tako što ćete je sprovesti u djelo. Slijedite svoje blažentvo, ali ne gubite zdrav razum na tom putu.

 

Ribe

RibeDanas imate pravo da budete različiti koliko god želite, jer nesaglasni Uran aktivira romantičnu Veneru u vašoj petoj kući ljubavi i kreativnosti. Niste zainteresovani da izgledate kao i svi drugi pa budite odvažni i pokažite svima tu iskru koju imate u očima te uživajte u dodatnom elanu. Uopšte nije bitno da li bilo ko drugi može čuti tu muziku koja vam svira u srcu i duši – prepustite se razuzdanom plesu kao da vas niko ne gleda.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info