Dnevni horoskop za 26.07.2015.

0

Ovan

OvanMučiće vas slaba koncentracija i pospanost. Zaboravljaćete dogovore, a mogli biste zametnuti ili izgubiti vrijedan predmet ili dragu uspomenu. Krivićete druge za svoje propuste. Razgovor s roditeljima okončaćete svađom, ako ne uvažite njihova mišljenja. Tjeraćete inat i ponašati se prevrtljivo.

 

Bik

BikŽeljni ste uzbuđenja i zabave pa ćete biti organizator izlazaka te omiljeni u krugu prijatelja. Kućna atmosfera stiskaće vas u uske okvire pa ćete jedva čekati da završite s kućanskim obavezama. Različit pristup odgoju djece mogao bi biti povod svađe s partnerom, ali u pozadini se kriju dublji razlozi vašeg neslaganja.

 

Blizanci

BlizanciVaši snažni osjećaji iziskivaće pravilnu kontrolu i usmjeravanje. Bićete skloni trošenju vremena i energije na brojne, različite aktivnosti. Slobodni se mogu naći u središtu ljubavne pustolovine koja bi mogla ostaviti značajniji trag. Bićete skloni pretjerivanju bilo da je riječ o zabavama, hrani, piću, flertu ili fizičkim zadovoljstvima.

 

Rak

RakPronaći ćete način kako da se kreativno izrazite. Maštovitim prepravkama i vještim improvizacijama svom domu ćete udahnuti originalnost, ali i vašu ličnost. Više vremena i energije uložićete u odnos s partnerom, povesti otvorene razgovore ili se naći na pragu novih odluka. Pokušaj zbližavanja s osobom koja vam se sviđa biće uspješan.

 

Lav

LavKomunikacija s ukućanima biće otežana pa ćete se najugodnije osjećati u samoći. Nerviraće vas njihovi zahtjevi, a i kućne obaveze biće vam mrske. Nerazumijevanje i drugačiji pogledi na život pridonijeće zahlađenju odnosa s partnerom. Moraćete se prilagoditi, više popuštati i prihvatiti partnera s njegovim nesavršenostima.

 

Djevica

DjevicaU jutarnjim satima mogli biste biti mrzovoljni, ali prema kraju dana vaše će se uskovitlane emocije stabilizovati. Nećete imati ni trenutka odmora, a odmor vam neće ni trebati. Prionućete na dovršavanje obaveza i pokretanje novih aktivnosti. Mlađi će se s velikom pažnjom spremati za izlazak, posebno zaljubljeni koji željno iščekuju susret sa simpatijom.

 

Vaga

VagaImaćete sreće u kupovini. Bilo da je u pitanju odjeća, knjige ili tehničke stvari, kupićete kvalitetnu robu vrlo povoljno. Mnogima će dan proteći u užurbanom ritmu. Ako imate mnogo rodbine, nastojaćete većinu njih posjetiti ili barem čuti telefonom. Ukoliko se nađete u društvu, neko će vam diskretno naslutiti da mu se sviđate.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan vam donosi mnogo lijepih trenutaka pa ga nemojte provesti u kući. Krenite u šetnju, bioskop ili na kafu s prijateljima. Godiće vam bilo kakva promjena ili društvena akcija. Slobodne će privući osoba o kojoj drugi imaju loše mišljenje. To vas neće od nje odvratiti, štaviše, još više ćete se zainteresovati.

 

Strijelac

StrijelacNemojte se baviti zamornim temama, jer će vas iscrpiti i psihički i fizički. Ako osjetite nervozu odmah nakon buđenja, učinite sve da vas niko ne ometa pri jutarnjem ispijanju kafe. Za promjenu, budite malo sebični i mislite na sebe. Ako vam se danas ništa ne radi, neka na tome i ostane, makar vam bližnji na tome zamjerili.

 

Jarac

JaracDuh ravnopravnosti i partnerstva oživjeće vaš bračni odnos. Zajedničkim snagama obavljaćete kućanske poslove, a mnogi će se baviti i istim hobijima i slobodnim aktivnostima. Slobodni će pažnju usmjeriti na društveni život. Vrijeme provedeno s prijateljima ili ulazak u novo društvo omogućiće da se dobro zabavite.

 

Vodolija

VodolijaIzbjegavajte tešku hranu, više spavajte i više se krećite. Iako ste u dobroj formi, nervi su vam prilično tanki. Ljubavne veze nagrizaće nepovjerenje, dijelom i zbog nekih neriješenih situacija iz vaše ili partnerove prošlosti. Predugo prešućujete ono što vam smeta i izbjegavate razgovor u četiri oka u strahu pred istinom.

 

Ribe

RibeVicevima i duhovitim anegdotama uveseljavaćete druge i činiti sve kako biste im uljepšali dan. Zahvaljujući intuiciji, dolazićete do zanimljivih spoznaja i uvida u situacije i odnose. Privlačiće vas sve što je neobično i što iziskuje istraživanje i otkrivanje. Mnogo ćete vremena provoditi na internetu u potrazi za željenim informacijama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info