Dnevni horoskop za 25.07.2015.

0

Ovan

OvanRijetko ćete mirovati. Vrijeme ćete provoditi pred računarom, bilo u zabavne svrhe ili tražeći sadržaj koji vas zanima. Odnos s partnerom postaje sve bolji i prisniji, što vas naročito raduje. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu pa će bližnji uživati u vašem društvu. Osoba kojoj se sviđate mogla bi vam ponuditi nešto više.

 

Bik

BikUkoliko osjećate da partner očekuje od vas više nego što mu želite ili možete pružiti, razmislite da nije vrijeme za ozbiljnije promjene u ljubavnom životu. Možda nedovoljno komunicirate, uvijek očekujući da ono drugo “pročita” šta želite, mislite ili osjećate. Ne uplićite se u svađu vama dragih ljudi. Provedite s djecom više vremena.

 

Blizanci

BlizanciOčekuju vas trenuci neraspoloženja s kojima ćete najlakše izlaziti na kraj bez tuđe pomoći. Tvrdoglavost je pojačana, a u nekim slučajevima i korisna, jer tjera od vas dosadne i nervozne ljude. Mogući su povremeni bolovi u leđima, glavobolje i umor koji ćete uspješno eliminisati snom. Odgodite obaveze koje nisu hitne.

 

Rak

RakDan je idealan za razgovor s članovima porodice, posebno ako postoji neriješen problem. Bićete puni ideja i prijedloga. Znaćete kako bi se nešto trebalo uraditi i ponuditi rješenje kojim bi se brže došlo do cilja. Ne zatomljujte emocije prema osobi koja vam se sviđa. Da bi vas druga strana primijetila, morate biti direktniji.

 

Lav

LavSmanjite svoja očekivanja. Zasad vam partner neće moći posvetiti previše pažnje i vremena, što bi vas moglo zabrinuti ili učiniti ljubomornima. Povećana je mogućnost porodičnih svađa. Ako se ne zaustavite na vrijeme biće i žešćih rasprava. Vodite računa o novcu, ali i o neplaćenim računima.

 

Djevica

DjevicaOdahnućete od određenih zbivanja ili ljudi. Stres koji vas je pratio, ustupiće mjesto unutrašnjem miru. Bićete manje napeti. Zabavljaće vas sjedenje u kafićima, sudjelovanje u bezazlenim tračevima i dugi telefonski razgovori. Zbivanja na ljubavnom planu poprimiće željeni predznak – krenite u akciju osvajanja!

 

Vaga

VagaMladi parovi će razmišljati o vjenčanju, a oni u braku o potomstvu. Mijenjaćete ljubavne navike i pokazati zrelost i odgovornost koja će se najviše svidjeti vašem partneru. Ne dopustite da finansijski problemi bace sjenu na vaš odnos. Ako se radi o preseljenju ili kupovini stana, idućih su dana mogući pozitivni preokreti i rješenja.

 

Škorpija

ŠkorpijaNađite se s prijateljima ili članovima porodice. Godiće vam svaka promjena, a i sami ćete biti zanimljiv sagovornik drugima. Zbog Mjeseca u znaku bićete intuitivni pa ćete se spontano doticati tema za razgovor koje odgovaraju vašim sugovornicima. Neki će vam se i otvoriti pa ćete se naći u ulozi onog koji ih savjetuje.

 

Strijelac

StrijelacPovešće se rasprava oko novca, ulaganja ili nasljedstva. Nisu isključene svađe, naročito ako neko u porodici ima planove koji su drugačiji od vaših. Trenuci osame biće nužni za psihofizičku ravnotežu. Povucite se u svoj svijet ako osjetite umor i zasićenost. Smanjena vam je spretnost i koordinacija pokreta pa se pripazite padova.

 

Jarac

JaracPrijepodnevne kafe, večernji izlazak ili novi hobi učiniće da se osjećate dobro. Neki će se upustiti u flert koji će biti test njihove vjernosti prema partneru. Prijatelji će vas pozivati na razne proslave i zanimljive društvene događaje. Moguća su nova poznanstva koja će se pokazati ne samo ugodna, nego i korisna.

 

Vodolija

VodolijaNemojte se prepustiti tmurnim mislima koje vode u samosažaljenje. Organizujte aktivan dan kako biste što manje mislili na probleme. Mogli biste imati ozbiljan razgovor sa starijom osobom, ali nije nužno da ćete imati podređenu ulogu ili da ćete biti kritikovani. Ophođenje s prijateljima ili znancima biće vrlo ugodno.

 

Ribe

RibeVeseli ste i puni optimizma pa ćete privlačiti pažnju drugih. Naći ćete se u većem društvu, okruženi istomišljenicima i pripadnicima suprotnog pola. Neki će planirati putovanje, a neki na njega danas i krenuti. Slobodne bi mogla privući harizmatična osoba snažne ličnosti i bogatog životnog iskustva.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info