Dnevni horoskop za 22.07.2015.

0

Ovan

OvanMoraćete imati punu radnu i psihofizičku kondiciju, kako biste se mogli nositi sa burnim tempom, manjkom vremena ili zahtjevnim odnosima sa ljudima. Sve će biti važno, od onoga kako izgledate, govorite ili radite pa će većina sanjati o trenucima mira i opuštanja. Ali toga će danas biti najmanje pa se pripremite na mnogo obaveza.

 

Bik

BikVrijedno ćete raditi, dolaziti na posao prije ostalih, biti koncentrisani i primjer drugima. Ali na kraju dana bićete iscrpljeni i željni opuštanja. Pretjerivanjem biste mogli zanemariti zdravlje, biti osjetljiviji ili previše lično doživjeti nečije riječi ili postupke. Pokušajte se zbog toga manje nervirati, više opuštati i osigurati dovoljno kvalitetnog sna.

 

Blizanci

BlizanciPorašće vam samopouzdanje i energetski ćete biti izdržljiviji. Prilika za pozitivne promjene biće svuda oko vas. Istaknuta želja za učenjem i kreativnošću natjeraće neke da upišu kurs stranog jezika, informatike ili više sarađuju s inostranstvom. Večernji izlazak donosi neočekivan rasplet jedne situacije. Bićete zadovoljni rezultatom.

 

Rak

RakVeć na samom početku dana shvatićete da vam neke obaveze teško padaju. Razna govorkanja dopiraće do vaših ušiju. Oslonite se na svoju intuiciju, bilo da je riječ o poslu ili ljubavi. Mogli biste donijeti odluke vezane za selidbu, kupovinu ili prodaju stana, a zatim ih odgoditi, jer ćete zaključiti da ipak nije vrijeme za to.

 

Lav

LavAko ste zaljubljeni u osobu za koju vas veže prijateljstvo, dvaput razmislite ima li smisla u to uplitati osjećaje. Nemojte učiniti prvi korak sve dok niste sigurni da i druga strana ne osjeća isto što i vi. Družite se sa prijateljima, čitajte omiljeno štivo ili pogledajte dobar film. Pozitivnu energiju ćete crpiti iz svih životnih područja, a odnosi sa bližnjima biće savršeni.

 

Djevica

DjevicaFinansijska situacija biće pozitivna. Bićete štedljivi, ali sa razlogom. Nećete postići ništa značajno na poslovnom planu, iako to ne znači da će rezultati izostati. Prividno zatišje samo je naznaka skorih velikih promjena, koje mogu doći u vidu premještaja na bolje plaćeno radno mjesto ili preuzimanje odgovornije poslovne uloge.

 

Vaga

VagaMoraćete se uhvatiti u koštac sa dešavanjima na poslu, a nakon toga i u kućnom okruženju. Uprkos napetostima i izazovima, neki će u njima prepoznati priliku za lični razvoj i dokazivanje. Možda ćete biti odvojeni od partnera ili se zbog različitih obaveza uputiti na druge strane, ali kratkotrajna razdvojenost pozitivno će uticati na vaš odnos.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan je pogodan za sve one koji se bave istraživačkim radom ili radom u sjeni. Možda ćete više razmišljati o nekim dešavanjima iz prošlosti ili obnoviti staro prijateljstvo. Prejake emocije kod nekih će probuditi ljubomoru i natjerati ih na krivu procjenu. Pred kraj dana nestaće napetosti pa ćete istim osobama ili događajima pridavati manji značaj.

 

Strijelac

StrijelacZa svakog ćete imati spreman odgovor i niko vas neće moći zateći nespremne. Ljubavna veza počinje se kretati u potpuno novom pravcu. Ne odupirite se i vidite kuda će vas taj put odvesti – mogli biste se ugodno iznenaditi. Umor ne liječite popodnevnim spavanjem, jer ćete se osjećati još lošije. Radije prošetajte!

 

Jarac

JaracAko ste u sukobu sa partnerom ili članom porodice, problem nećete moći riješiti nametanjem volje. To će samo raspiriti neslaganje i otežati da dođete do zajedničkih rješenja. U poslovima budite otvoreniji i spremniji na saradnju. Poslovi će vam oduzeti veći dio dana pa će zbog umora propasti i večernji planovi.

 

Vodolija

VodolijaBriljiraćete u poslovima vezanim za medije, pisanje i umjetnost. Izvjesni su pregovori i razgovori sa uticajnim osobama, koje bi vam mogle pomoći da ostvarite planove. Nezaposlenima se smiješi mogućnost honorarne zarade. Najviše srećnih trenutaka očekuje one koji su u nekoga zaljubljeni – nešto će se napokon početi događati.

 

Ribe

RibeIako će se poslovne obaveze povećati, donijeće vam i određenu korist. Proširićete krug saradnika i shvatiti da vas jedna osoba svojim kritikama ne ugrožava, nego otkriva nova saznanja. Povećana je mogućnost pogrešnog ulaganja novca. Zbog toga, ako nešto kupujete svakako tražite garanciju, račun ili provjerite rok trajanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info