Dnevni horoskop za 17.07.2015.

0

Ovan

OvanUspješno ćete izaći na kraj s obavezama i imati dobre kontakte s ljudima. Osobe iz poslovne i privatne sredine posvetiće vam više pažnje, što će vas oraspoložiti. Slobodno vrijeme ispunićete čitanjem omiljene literature. Godiće vam trenuci koje možete posvetiti ličnim interesima – organizujte vrijeme tako da toga bude što više.

 

Bik

BikPosvetićete se tekućim obavezama, ali s promjenjivim uspjehom. Organizujte se bolje, odredite prioritete i vodite više računa o dokumentima. Moguća su iznenađenja u kućnom okruženju. Ukućani će vam stalno nešto prigovarati, ali im nećete ostati dužni. Trebaće vam više vremena za sebe, a za to se morate sami izboriti.

 

Blizanci

BlizanciSvoje znanje i sposobnosti prikazaćete u najboljem svjetlu. Raščistićete problematične situacije i riješiti odnose s nekim ljudima, a neke poslove postaviti na nove temelje. Preduzećete aktivnosti vezane za selidbu u čemu će vam pomagati prijatelji. Moguće je putovanje na more ili poznanstvo sa zanimljivom, simpatičnom osobom.

 

Rak

RakSteći ćete veće povjerenje šefova pa će vaši prijedlozi biti prihvaćeni. Ljubavne i prijateljske veze pokazaće se bitnima u postizanju ciljeva – uživaćete nečiju potdršku ili dobiti mudar savjet. Optimističnije ćete gledati na svoju situaciju, a na ljude koji su vas prije nervirali jednostavno nećete obraćati pažnju.

 

Lav

LavAko ste u potrazi za srodnom dušom, ovih biste dana mogli imati priliku za nova poznanstva. Veče provedite u društvu i ne odbijajte pozive za izlazak. Imaćete priliku da izgladite nesporazum s nadređenima i okrenuti situaciju u svoju korist. Moći ćete da priuštite sebi nešto lijepo i da razveselite partnera.

 

Djevica

DjevicaUkoliko osjetite jak psihički umor, odgodite neke susrete i dogovore. Moglo bi vam se dogoditi da pogazite jednu odluku, obećanje ili odstupite od svojih načela. Potrudite se da očuvate sklad u vezi, posebno ako vlada napetost. Isplatiće vam se rad u tajnosti i skrivanje podataka, više nego javno pričanje o planovima.

 

Vaga

VagaSve što ste danas naumili odvijaće se po planu, a konačni rezultat mogao bi biti i bolji od očekivanog. Mnogo ćete razmišljati o odnosima koje imate s prijateljima. Primijetićete da se s nekima od njih sve manje čujete i vidite. Ne dopustite da vas životne okolnosti razdvoje – potrudite se da ih češće kontaktirate.

 

Škorpija

ŠkorpijaBilo da je riječ o poslu ili ljubavi, okolnosti iziskuju oprez. Ma koliko vas naglost poticala na djelovanje, ostanite suzdržani. U večernjim satima osjećaćete se napeto i razdražljivo. Teško ćete se prilagoditi svom partneru, a mane koje vam inače smetaju, postaće nepodnošljive. Srećom, nikakvih većih posljedica neće biti.

 

Strijelac

StrijelacDan će obilježiti putovanje, zanimljiv izlazak ili proslava. Veseliće vas okupljanja u kojima iz razgovora s različitim ljudima možete čuti svježe informacije. Slobodno vrijeme ispunićete baveći se hobijima ili u druženju s prijateljima. S partnerom ćete se dosta dobro slagati i dijeliti slične interese, a samci bi mogli upoznati nekog putem interneta.

 

Jarac

JaracViše ćete se posvetiti poslovima, a manje intimi. Pazite da zbog toga ne dođe do udaljavanja pa i zanemarivanja partnera. Slobodni će se naći u društvu osobe o kojoj maštaju. Imaćete priliku da se više zbližite ili ćete biti u položaju da od vas zavise buduća emocionalna zbivanja.

 

Vodolija

VodolijaMogući su neočekivani zaokreti i promjene na poslovnom planu, putovanja i nova poznanstva. Sve su prilike da će jedno neobavezno poznanstvo prerasti u odnos u kojem će dominirati strast i bura emocija. Odnosi s kolegama biće dvostrukog karaktera pa bi bilo mudro da pazite šta i kome ćete reći.

 

Ribe

RibePosvetićete veću brigu svom izgledu i zdravstvenim navikama. Intenzivno ćete vježbati ne biste li skinuli kilograme i u tome biti uspješni zahvaljujući upornosti. Moguć je susret s osobom koja vam je nekad mnogo značila. Ako dobijete priliku za novi početak, poslušajte glas srca i ne slušajte ničije savjete sa strane.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info