Dnevni horoskop za 12.07.2015.

0

Ovan

OvanPosvetite se omiljenim aktivnostima i hobijima, ali i prijateljima. Posjetite one koje niste dugo vidjeli. Ljubavni osjećaji će se rasplamsati. Čak i ako niste vjerovali da se može izroditi prava veza, shvatićete da druga strana čini sve da vas pridobije. Dio slobodnog vremena nastojaćete iskoristiti za uljepšavanje, njegu tijela i opuštanje.

 

Bik

BikOdgodite planirane obaveze, osim ako baš nisu hitne. Fokusirajte se na sebe i uživajte u društvu suprotnog pola. Neko će vam staviti do znanja da ste mu nedostajali. Verbalne sposobnosti vaš su adut i na ljubavnom planu. Pridobićete partnera za svoj cilj ili ga na nešto nagovoriti, što je vama lično veoma bitno.

 

Blizanci

BlizanciNe precjenjujte svoje mogućnosti, kao ni vrijeme koje imate na raspolaganju. Nećete pogriješiti ako odlučite da dan posvetite aktivnostima koje vas raduju. Dozvolite sebi malo luksuza i nečega što će vas zsista opustiti. U ljubavi vam se savjetuje oprez. Pričekajte na razvoj događaja, kako ne biste preuranjenom reakcijom pogoršali izglede.

 

Rak

RakShvatićete da morate uzeti stvari u svoje ruke, posebno ako je riječ o renoviranju stana. Žurićete ili nastojati ubrzati tok nekih stvari, što znači da ćete uz golem trud ipak ostvariti dio svojih planova. Pokušajte biti strpljiviji s drugima i ne zamjerajte se nikome. Provešćete ugodne trenutke u društvu drage osobe.

 

Lav

LavNeka vam ne bude teško da napravite korake koji su prijeko potrebni za kvalitetniji život. Ako ste se s partnerom sukobili zbog banalnosti, napravite prvi korak. Ne prepuštajte se lošem raspoloženju. Bez obzira na vremenske uslove, izađite malo iz kuće, pokrenite se i napravite nešto korisno za svoje psihičko i fizičko stanje.

 

Djevica

DjevicaOsjetićete navalu pozitivne energije i jaku želju za promjenom. Dobro ćete se snalaziti u komunikaciji sa strancima i osobama koje imaju drugačije poglede na svijet od vas. Veća sposobnost postizanja ustupaka osiguraće vam uspjeh u ljubavnim odnosima. Bićete spremniji preći preko partnerovih nepodopština.

 

Vaga

VagaPosvetićete se planovima vezanim za adaptaciju stana i raspravljati o dobijanju stambenog zajma. Neki će vlastitim snagama ili uz pomoć prijatelja i rodbine obavljati radove na kući, ali pazite se ozljeda! Veze opterećene ljubomorom i nepovjerenjem i one koje pate od manjka komunikacije naći će se na prekretnici.

 

Škorpija

ŠkorpijaMalo ko će moći ugoditi vašim željama, a ni sami nećete imati mnogo razumijevanja za druge ljude. Ne dopustite da vas nečiji sitni propusti izbace iz takta. Bijeg ili povlačenje neće pridonijeti rješenju ljubavne situacije. Ono što zamjerate partneru trebate otvoreno reći, jer druga strana uopšte ne zna šta vas točno muči.

 

Strijelac

StrijelacDjelujte prema drugima samopouzdano i sigurno, ne dopuštajući im da vas nagovore na ono što oni žele. Slobodno vrijeme provodite na koristan i kreativan način – klonite se ispraznih druženja u društvu koje vam ne odgovara. Ako imate problema s viškom kilograma, dan je odličan za početak dijete i novog režima ishrane.

 

Jarac

JaracProgovorićete o svemu što vam smeta ili o čemu već neko vrijeme razmišljate. Ljudi kojima su upućene vaše ideje, kritike i komentari rado će ih prihvatiti. Ugodno će vas iznenaditi povjerenje koje neko gaji prema vama. Intimni život prožet je intelektualnim skladom. Shvatićete da vas partner podržava u vama bitnim stvarima.

 

Vodolija

VodolijaSpoljašnjem svijetu ostavljaćete utisak bezbrižne osobe, ali iza toga skrivaćete nezadovoljstvo. Neće vam sve biti po volji. Moraćete otrpjeti poneku grubu riječ ili podnijeti nečiji dosadni razgovor. Uprkos neugodnostima, nemojte se zatvarati u sebe. Fokusirajte se na ono što je bitno, ne shvatajte previše lično svaku primjedbu i ne uhodite partnera.

 

Ribe

RibePosvetite se stvarima koje vas vesele i uživajte u svakom trenutku dana. Prihvatite poziv na ručak, posjetite prijatelje ili rodbinu. Obavite telefonske razgovore s osobama koje malo viđate. Ljubavna veza zahtijevaće više dosljednosti. Bićete skloni preuveličavanju problema i ljubomori, pa će partner teško s vama izaći na kraj.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info