Dnevni horoskop za 11.07.2015.

0

Ovan

OvanPred vama je dan druženja i poznanstava. Komuniciraćete uz mnogo duha i humora. Mnogo  vremena ćete provoditi potpuno opušteni, uz muziku ili neku drugu razonodu. U nečemu vama važnom, moći ćete računati na pomoć starije osobe.

 

Bik

BikIako će vam dan započeti mirno, provešćete ga prilično aktivno. Mogli biste uređivati baštu i dvorište ili se prihvatiti pospremanja kuće, očekujući dolazak gostiju. Prihvatićete poziv za kafu ili čak cjelovečernju zabavu u dobrom društvu.

 

Blizanci

BlizanciSusret sa bivšom ljubavi vrlo je izvjestan, kao i mogućnost obnavljanja odnosa, posebno ako shvatite da još uvijek gajite osjećaje prema drugoj strani. Domaćice će se žaliti na umor. Neki će biti povučeni u svoj svijet i ignorisati sve što se događa oko njih. Trebaće vam mnogo odmora.

 

Rak

RakPosvetićete se sebi i nećete nikome dopustiti da vas prekine u omiljenim ritualima. Dio vremena posvetićete kućnim obavezama, koje će vas ujedno i opuštati. Možda ćete odgoditi jedan susret i uživati u gledanju televizijskog programa, a oni željni zabave razmatraće mjesta na kojima se večeras mogu dobro provesti.

 

Lav

LavPlanete vam donose previranja i nedoumice. Osjećaćete se ranjivo ili sputano. Nešto ćete raditi više zbog navike nego zadovoljstva. Priuštite sebi nekoliko sati odmora, a onda počnite obavljati dnevne obaveze. Ne zanemarujte ljubav i osjećaje. Ljudi koji vas vole, pokazaće da im je stalo do vas, uprkos vašim sumnjama.

 

Djevica

DjevicaUkoliko želite  nešto promijeniti u svom životu, a imate sve preduslove da to i napravite, pravi je trenutak da to i uradite. Posebno zadovoljstvo predstavljaće vam upoznavanje novih ljudi, zabava, putovanja i flert. Porodica i dom biće najaktivnije područje vašeg života, ali ni ljubav neće biti upitna – možda baš danas uđete u novu vezu!

 

Vaga

VagaŽivotne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu sa ljudima koji će tražiti vaše mišljenje ili savjet. Željno ćete iščekivati trenutke samoće u kojima se možete rasteretiti i baviti sobom. Intuicija će vam biti aktivna pa će vam na vrata pokucati baš osobe o kojima ste prije toga razmišljali.

 

Škorpija

ŠkorpijaSmetaće vam partnerovo kritikovanje pa ćete jasno i glasno braniti svoja stajališta. Ponudite ruku pomirenja, ne dopustite da sve ostane na šutnji i ljutnji. Kuća će vam danas biti puna prijatelja ili rodbine pa ćete imati pune ruke posla.

 

Strijelac

StrijelacAko jutro morate  provesti na radnom mjestu, a događaji na poslu vam pokvare raspoloženje, ne dopustite da vas ono prati i kad radno vrijeme prođe. Kad dođete kući, ne pričajte o problemima nego se posvetite ukućanima. Ako ste kandidat za novo radno mjesto, ovih dana čućete povoljne vijesti.

 

Jarac

JaracŽurno ćete dovršavati obaveze, kako biste stigli pripremiti sve ono čime želite iznenaditi svoje najbliže. Obilazićete prodavnice, pažljivo birati stvari te uživati u sadržajima koji se nude. Mlađi i oni bez većih porodičnih obaveza uživaće u izlascima i druženju, a nekima je na pomolu i nova ljubavna priča.

 

Vodolija

VodolijaObavljaćete nekoliko poslova odjednom pa biste se mogli prebrzo iscrpiti. Porašće porodični angažman, mnogi će svjedočiti o prekretnici u životima svojih roditelja. Ako ste iza sebe ostavili stresnu sedmicu, razmislite o vikend odmoru na selu ili moru.

 

Ribe

RibeMožete očekivati promjene u komšiluku, zanimljivo putovanje ili sudjelovanje u pozitivnim životnim promjenama bliskog rođaka. Nastojte dijeliti kućne obaveze, a dio aktivnosti prepustiti ukućanima. Mogli biste otputovati na nekoliko dana i posjetiti svoje najbliže. Pazite u saobraćaju!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info