Dnevni horoskop za 06.07.2015.

0

Ovan

OvanEnergiju ćete usmjeriti na karijeru, unaprijed spremni na prepreke i podmetanja. Ljubavni život biće pomjeren u drugi plan, uprkos želji da ne zanemarujete porodicu. Oholi pojedinci uzeće sebi za pravo da vam dijele “pametne” savjete. Ne dopustite da vas nepotrebno uznemire. Odnos s bivšim partnerom naglo bi mogao zaživjeti.

 

Bik

BikOdlično ćete se snalaziti u napetim situacijama i nametnuti se dobrim idejama. Neka pitanja vezana za preuređenje stana, preseljenje ili kupoprodaju nekretnine zadavaće vam brige, ali biste ih mogli djelimično riješiti. Usmjerićete se na rješavanje porodičnih i bračnih problema. Neophodni su ustupci i popuštanje.

 

Blizanci

BlizanciUnutrašnji nemir podsticaće vas da se ponašate nepredvidivo. Nešto ćete reći i poslije shvatiti da je bilo pametnije prešutjeti. Oslonite se na druge, tražite savjet i pomoć kad god se osjetite nemoćnima. U braku će nedostajati dobre komunikacije. Partner vas ne razumije i ne pomaže vam koliko očekujete.

 

Rak

RakOčekuje vas pravi nalet pozitivnih prilika pa se povećavaju vaše šanse kod osobe koja vam se sviđa. Bračne veze postaju stabilnije. Partner će vas češće htjeti imati u svojoj blizini, govoriti vam i pokazivati koliko mu značite. Neki od vas mogli bi promijeniti stil, frizuru ili način života, uvodeći novi način ishrane i zdravije namirnice.

 

Lav

LavIzvrsno ćete se snalaziti u aktivnostima koje traže svestranost i brzo djelovanje. Bićete produktivni i iz svake situacije za sebe izvući najbolje. Venera u znaku podstaknuće vas na otkrivanje vlastitih emocija kao i emocija vašeg partnera. Duže veze i brakove osvježiće dah romantike. Ako imate neostvarenih ljubavnih planova, sada krenite u akciju!

 

Djevica

DjevicaRiješite barem dio poslovnih problema, jer je prepreka manje, a i pravne poslove uspješno ćete okončati. Mogli biste nešto predstaviti u medijima ili biti pozvani da nešto komentarišete. Samci će imati zanimljivih ljubavnih prilika, uživaće u upoznavanju i otkrivanju zajedničkih interesa, ali zasad su još daleko od prave veze.

 

Vaga

VagaMaštoviti ste i sposobni pa ćete biti uspješni u poslovima gdje se traži inicijativa i kreativan duh. Jedna osoba ometaće vaš poslovni napredak, ali znaćete se izboriti za ono što vam pripada. Ako niste zadovoljni svojim izgledom, odnosno tjelesnom težinom, promijenite režim ishrane. Najvažnije je da ne izostavite doručak!

 

Škorpija

ŠkorpijaDo izražaja će doći vaša iskrenost i komunikativnost. Rado ćete pomagati drugima, a ni oni vama neće ostajati dužni. Bićete spremni na ustupke i razgovor. Nečega ćete se odreći kako biste olakšali jednu situaciju ili razvili dogovor. Samci bi se trebali iskrasti iz svoja četiri zida i potražiti zadovoljstvo dalje od televizora ili računara.

 

Strijelac

StrijelacNemojte se opterećivati mislima o poslu ili stresu i brige prenositi na ukućane. Pokušajte se opustiti i što manje misliti o lošim stvarima. Izbjegnite sukob sa starijim članom porodice, jer koliko god mislili da ste u pravu, druga će strana uporno tjerati inat.

 

Jarac

JaracPovećano vam je zanimanje za nova saznanja, što će vas podstaknuti na pohađanje kurseva, instrukcija ili samostalno savladavanje vještina. Oni koji su u braku pokušaće unijeti više strasti i malo oživjeti svoju vezu. Pred samcima je prilično zanimljivo veče pa bi bilo dobro da izađu uveče napolje – smiješi vam se novo poznanstvo.

 

Vodolija

VodolijaPromjene na poslu natjeraće vas na usvajanje novih vještina, veću saradnju s drugima i promjenu prioriteta. Prihodi će vam se povećati, ali novac će vam brzo nestajati s računa. Sklad emotivnog života zavisiće od vašeg raspoloženja. U jednom trenutku preplavićete partnera romantičnim zagrljajima, a već u drugom ćete se povući.

 

Ribe

RibeS lakoćom ćete istaknuti svoje potencijale. Očekuju vas novčani dobici povezani s prijašnjim ulaganjima. Agresivnost i borbenost neke od vas natjeraće da učine ključni korak u svojoj karijeri, makar uz napore i neugodnosti. Poboljšana koncentracija uveliko će vam pomoći u svim nedaćama, najviše u ljubavnim.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info