Dnevni horoskop za 05.07.2015.

0

Ovan

OvanNećete pogriješiti ako otputujete  u posjetu prijateljima ili rodbini. Potrebna vam je promjena i bijeg od svakodnevnice. Druženje s prijateljima omogućiće vam mnogo više zabave i zadovoljstva nego što ste očekivali te zbog toga ne propuštajte poziv za izlazak. Pazite šta jedete i izbjegavajte alkohol, a posebno kasne obroke.

 

Bik

BikDanašnje situacije testiraće vašu strpljivost i izdržljivost, a  ono najbitnije događaće se u vašem domu. Bavićete se porodičnim pitanjima i odnosima – nemojte dopustiti da se svi toliko oslanjaju na vas. Postavite neke granice, u protivnom ćete se previše iscrpiti. Strastvenost će biti važna komponenta veze – oživite nekadašnji žar.

 

Blizanci

BlizanciGodiće vam svi oblici fizičke aktivnosti. Osmislite dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima i vješto iskoristite svoje potencijale. Osjećaćete se opušteno i manje ćete se opterećivati problemima i smislom života. Samce bi slučajnost mogla spojiti sa osobom s kojom je odnos ostao nedovršen. Ne gubite vrijeme nego odmah dogovorite susret.

 

Rak

RakIntenzivno ćete razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i mudrost, a ne kao kamen spoticanja. Ostvarenje ljubavnih i privatnih ciljeva je neupitno. Mogla bi se pružiti prilika da predstavite partnera svojim roditeljima ili se vi upoznate s njegovima.

 

Lav

LavUčinite sve da poboljšate bračni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagovala na odgovarajući način. Vidjećete mnoge ljude, ali rijetki će na vas djelovati pozitivno. Većina će vam biti zamorna za neke ozbiljnije razgovore. Pružite ruku novom poznanstvu, možda preraste u nešto kvalitetno.

 

Djevica

DjevicaTokom jutra obavite planirane poslove, kako biste se mogli u miru posvetiti hobijima i zabavi. Uprkos porastu obaveza, pronađite vremena i da se opustite. Nakon kafe sa prijateljima ili izlaska sa društvom osjetićete se ispunjeno i puni energije. Stariji bi mogli imati izraženije hronične tegobe – klonite se aktivnosti na jakom suncu!

 

Vaga

VagaPred vama su nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati veče. Posjećivaćete nova mjesta i družiti se s ljudima u čijem se društvu osjećate najugodnije. Ako partner primijeti da ste umorni, spremno će vam izaći ususret i pomoći u obavljanju poslova. Ako ste slobodni, jedan susret probudiće vaša osjećanja.

 

Škorpija

ŠkorpijaMoguća je prolazna nesloga između roditelja u čiju se raspravu nemojte uplitati. Pustite ih da sami riješe svoj problem. Ne reagujte razdražljivo na opaske bližnjih, a posebno partnera. Potreba da uzmete stvari u svoje ruke biće jaka, ali ne računajte na to da će vam drugi rado prepustiti uzde.

 

Strijelac

StrijelacČitanje, gledanje filmova i hobiji ispuniće vam dan. Ukoliko želite  probuditi uspavana osjećanja, posvetite partneru više vremena. Odlično ćete se sporazumijevati sa najmlađima i nadoknaditi im ono što tokom radne sedmice niste stigli. Ako ste odnedavno u vezi, primijetićete da se sa partnerom sve bolje slažete.

 

Jarac

JaracPorodični život odvijaće se u uobičajenom ritmu. Nećete izbjegavati kućne obaveze nego se prihvatiti posla i sve dovesti u red. Posjetite roditelje ili bolesnog rođaka, a veče provedite u miru svoga doma. Ako je neko zainteresovan za vas, ne bi bilo loše pružiti mu priliku. Možda ste tu osobu pogrešno procijenili.

 

Vodolija

VodolijaSavršeno ćete se snalaziti u većim društvima, a vaše dobro raspoloženje i naklonost okoline podignuće vam samopouzdanje. Zaljubljivi ste i romantični, ali emotivno ste još uvijek vezani za nekog ko to možda ne zaslužuje. Ako ste u braku, budite uporni na ravnopravnoj raspodjeli poslova, novca i brige oko djece.

 

Ribe

RibeNe dopustite da vas samoća ili nedavni ljubavni krah odvedu u zagrljaj osobe koja ne može zadovoljiti vaše potrebe. Informacije koje ćete čuti o nekom uzmite s rezervom, jer je upitna njihova vjerodostojnost. Ne pretjerujte u reakcijama, bilo da je riječ o novcu, kupovini ili međuljudskim odnosima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info